Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Anul Calului 2014 - produse si remedii feng shui

Conform zodiacului chinezesc,  la 31 ianuarie 2014, incepe Anul Calului de lemn si se va incheia pe 18 februarie 2015.  Zodiacul chinezesc cuprinde 12 semne zodiacale, iar Calul este al 7-lea semn. Calul simbolizeaza bunatatea, demnitatea, impulsul dar si fermitatea.

Predictii pentru  2014:

Conform calendarului chinezesc, atunci cand vine vorba de avere, 2014 va fi un an mai bun pentru acei oameni care s-au nascut sub acest semn zodiacal. Este posibil ca nu toti anii precedenti celor nascuti sub zodia calului sa fi fost buni, se poate sa fi fost presarati de greutati financiare si de alte aspecte negative, dar in anul 2014 unele lucruri se vor schimba in viata Calului.

In cultura chineza, oamenii nascuti in Anul Calului sunt considerati a fi abili, eleganti, elocventi si fermecatori.
Cei mai multi dintre ei sunt inzestrati cu abilitatea de a patrunde usor in inimile celorlalti. Oamenii care sunt nascuti sub semnul Calului depun efort continuu pentru cautarea libertatii si a fericirii.

Personalitatea.

Oamenii - "cai" sunt plini de viata si sunt conoscuti pentru puterea lor fizica. Ei pot comunica foarte usor si au lejeritate in exprimare. Acestia prefera sa stea in locurile cele mai linistite. Natura lor amabila si sociabila ii face sa se imprieteneasca usor, sa fie mereu in centrul atentiei si sufletul petrecerilor. Caii sunt lipsiti de griji, extrovertiti, clasici, isteti dar si egoisti.
Cei nascuti in zodia Calului au o imaginatie bogata, sunt plini de umor si vor fi iubiti oriunde se duc. Cele mai multe din aceste persoane poseda darul vorbirii si modul lor de a fi fac din acestia amfitrioni excelenti.

Banii.

Cele mai multe dintre persoanele nascute in aceasta zodie, se pare ca vor avea un an foarte bun si plin de noroc in 2014. Oamenii din acest semn zodiacal sunt binecuvantati cu incredere in sine si, prin urmare, ele pot primi oferte financiare excelente, iar in 2014 pot avea profituri imense.
Se pare ca lucrurile in 2014 vor lua o intorsatura benefica din punct de vedere material.

Sanatate

Se pare ca nativii Cal se vor confrunta cu unele probleme de sanatate in anul 2014. Ei trebuie sa se fereasca de muncile ce le pot pune sanatatea in pericol si in special sa isi fereasca plamanii. Sansele de accidente sunt mari in cursul acestui an si trebuie sa fie atenti pentru a nu avea accidente ghinioniste.

Cariera si afaceri

Caii se bucura de o etapa buna in ceea ce priveste cariera in anul 2014. Cei mai multi vor cauta cai de a se extinde si vor munci din greu pentru ei si pentru companiile la care lucreaza. Oamenilor nascuti in zodia aceasta nu le place prea mult sa lucreze mult timp in cadrul unei singure companii, dar in timpul petrecut acolo fac eforturi deosebit de mari pentru a da cel mai bun randament. Caii ar putea fi aroganti si increzuti atunci cand ar trebui sa lucreze sub presiune.

Relatiile amoroase

In materie de dragoste, oamenii nascuti in zodia Cal, sufera de multe ori din cauza ghinionului. Calul va avea inima ranita de mai multe ori. Ei trebuie sa fie prudenti anul acesta. Trebuie sa va tineti in frau tendintele de a va expune sentimentele in fata celuilalt.

Compatibilitate

Oamenii nascuti in zodia Cal pot fi de foarte mare incredere. Acestia pot fi foarte buni prieteni sau iubiti.  Ei au capacitatea de a inveseli pe cei care le sunt aproape.

 

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Amuleta cal si monede feng shui, este folosita ca si remediu pentru prosperitate si afaceri. Anul 2014 este anul Calului in calendarul asiatic si orice amulete si statuete simbolizand calul vor spori domeniul afacerilor si al veniturilor. Calul e..
4,90 Lei
Bratara aducatoare de succes cu calul victoriei este ideala daca va doriti succesul in toate activitatile efectuate. Calul victoriei este asociat cu viteza, nobletea si perseverenta. Este o minunata sursa de energie si poate fi purtat la mana tot..
7,00 Lei 15,00 Lei
Bratara norocoasa pentru anul calului feng shui 2014, simbolizand un remediu pentru afaceri si dezvoltare profesionala, anul 2014 fiind anul calului. ..
7,00 Lei
Cai in doua picioare din cristal este un simbol al puterii si un remediu pentru lipsa financiara. Acest set este format din doi cai si este ideal pentru a fi facut cadou, dar nu persoanelor nascute sub semnul zodiacal al Calului. ..
48,00 Lei
Cal auriu pe avere cu pepita si raioasa pe spate, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atra..
26,00 Lei
Cal cu pepite monede uriase si varza, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atrage faima si ..
29,00 Lei
Cal din bronz cu musca pe spate de marime mica poate reprezenta un bun remediu feng shui pentru prosperitatea in afaceri. Acest obiect de mici dimensiuni are rolul de a proteja familia de aparitia unor probleme legate de domeniul financiar, dar, de..
23,00 Lei
Cal feng shui cu bani norocosi si avere confectionat din rasina are un rol important deoarece este un bun remediu pentru toti cei care isi doresc sa prospere in anul 2014. Tinut acasa, acest obiect este o binefacere pentru toti membrii familiei deo..
6,00 Lei 10,00 Lei
Cal feng shui cu bogatie si varza este ideal pentru toti cei care isi doresc sa prospere in acest an din punct de vedere financiar. Varza este simbolul bogatiei si al prosperitatii pe cand calul este asociat cu puterea. ..
6,00 Lei 10,00 Lei
Cal feng shui cu cele 12 zodii, remediu feng shui recomandat pentru anul calului 2014, pentru intelegere si comunicarea persoanelor nascute sub simbolul calului, fata de celelalte aflate sub alte 11 simboluri zodiacale feng shui. Cara..
52,00 Lei
Cal feng shui cu diamante aducator de putere este recomandat pentru anul 2014, cel al Calului. Diamantele si muntele de avere simbolizeaza succesul si autoritatea in toate activitatile desfasurate. ..
95,00 Lei
Cal feng shui cu monede norocoase este intruchiparea calului victoriei un simbol de baza in arta feng shui. O astfel de statueta se plaseaza in casa in partea de Sud si are ca efect sporirea veniturilor din casa. ..
6,00 Lei 10,00 Lei
Cal feng shui din praf onix negru. Anul 2014 este anul Calului in calendarul asiatic si orice amulete si statuete simbolizand calul vor spori domeniul afacerilor si al veniturilor. Calul este un simbol reprezentativ in cultura feng shui si se gas..
11,00 Lei
Cal feng shui din praf onix negru. Anul 2014 este anul Calului in calendarul asiatic si orice amulete si statuete simbolizand calul vor spori domeniul afacerilor si al veniturilor. Calul este un simbol reprezentativ in cultura feng shui si se gas..
11,00 Lei
Cal feng shui in 2 picioare pe suport plin cu pepite, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a ..
29,00 Lei 39,00 Lei
Cal feng shui pe copacul abundentei, simbolizand puterea, autoritatea si succesul in afaceri, atat personale cat si la locul de munca, recomandat ca si remediu feng shui pentru anul 2014. Caracteristici Lungime ..
39,00 Lei
Cal feng shui pe monede uriase pepite si copacul bogatiei plin cu monede pe lateral, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu..
47,00 Lei
Cal feng shui pe munte de pepite monede si ananas, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atr..
29,00 Lei
Cal feng shui pe sacul bogatiei pepite monede si copac plin cu monede pe lateral, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng sh..
47,00 Lei
Cal feng shui pe suport cu pepita si saci de avere, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a at..
17,00 Lei
Cal feng shui pe suport cu pepite monede si wu lou, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a at..
26,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 1, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 2, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 3, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 4, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 5, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 6, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 7, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 8, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal mare pe munte de avere este un simbol cu valente puternice in tot ceea ce tine de putere. A nu se tine in dormitor. ..
97,00 Lei

Satisfactie Garantata

Poti sa te razgandesti in 14 de zile

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii produselor prezentate pe site, a neconcordantei intre comenzile pe care le-ati efectuat si ce urmeaza sa primiti sau ca imaginile produselor de pe site nu corespund realitatii. 

Pentru ca ne respectam partenerii si drepturile lor, ne conformam legislatiei in vigoare. Astfel, orice produs cumparat de pe site-ul www.madira.ro poate fi returnat in termen de 14 zile de la cumpararea lui. 

De ce? Deoarece "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"(Ordonanta nr. 130/2000). 

Denuntarea contractului se face in scris si este valabila doar in cazul persoanelor fizice. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Renuntarea se poate face doar in cazul in care produsul a fost livrat cu ajutorul unei firme de curierat sau Posta Romana. 

Produsul returnat trebuie sa aibe ambalajul originaltoate accesorii si etichetele intactesa nu fie deteriorat, iar asupra sa se regaseasca toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre www.madira.ro (Aceaste cerinte fac dovada cumpararii produsului de la noi.) 

Pentru a consulta intreaga documentatie referitoare la denuntarea unilaterala a contractelor, va invitam sa lecturati Ordonanta Guvernului 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, precum si Legea 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Pentru orice detalii sau neclaritati in ceea ce priveste denuntarea unilaterala a contractelor si returnarea produselor, va rugam sa ne accesati si urmatoarea pagina: Termeni si Conditii

Cu drag, Echipa madira.ro 

~~Cumparati cu increderea si sigur nu veti fi dezamagiti!~~

Livrare GRATUITA

×

Livrare GRATUITA

pentru toate comenzile mai mari de 150 Leo

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original sau chiar diferit. 
 
 
ATENTIE! Termenul de livrare al comenzilor este de 2-4 zile lucratoare, dar in functie de disponibilitatea produselor, livrarea se poate face chiar si in ziua in care s-a facut comanda.
 
 
 
NU AVEM COSTURI ASCUNSE, DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA PLATITI PENTRU TRANSPORT DOAR PRETURILE DE MAI JOS!
 
 
Costul transportului este urmatorul: 
 
 
 
In provinvie, pentru comenzile cu valoarea intre 0-150 Lei, costul transportului este de 16 Lei prin Bookcurier in orice localitate din tara. Pentru comenzile mai mari de 150 Ron, transportul este GRATIS!
 
In Bucuresti costul transportului este de 10 Ron pentru comenzile mai mici de 150 Ron, si gratis pentru comenzile mai mari de 150 Lei
 
 
 
 
Nu se  fac livrari prin Posta Romana

Siguranta banilor

×

Siguranta banilor

sistemul ramburs - cel mai sigur mod de plata!

Plata comenzilor in sistem ramburs, este una dintre cele mai sigure metode de plata! Dumneavoastra veti plati doar in momentul in care primiti produsele la adresa pe care ati indicat-o.

 

anpc

×

anpc

×

Transport gratis

- pentru comenzile mai mari de 150 Lei

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original sau chiar diferit. 
 
 
ATENTIE! Termenul de livrare al comenzilor este de 2-4 zile lucratoare.  
 
Puteti ridica comanda dumneavoastra din magazinul nostru aflat in Bucuresti. Mai multe detalii aveti aici: CUM AJUNG LA MAGAZIN!
 
Livrare si costuri de livrare: 
 
 
Costul transportului este urmatorul: 
 
In Provincie, 
 
> Transportul prin Curierat Rapid 
 
Pentru comenzile cu valoarea intre 0-149 Ron, costul transportului este de 14.99 Ron prin Cargus Curier. 
Comenzile mai mari de 150 ron au LIVRAREA GRATIS in zonele 0 si 1 de acoperire a Cargus Curier. Pentru a vedea daca localitatea dumneavoastra face parte din zona 0 sau 1, faceti click aici: Cargus - Zonele 0 si 1 
 
 
Pentru clientii din zona 2 ( Localitatile din zona RURALA) , livrarea va costa 35 ron prin curier. Daca sunteti in zona rurala, puteti ridica coletul de la cel mai apropiat centru CARGUS si veti plati transportul pentru zona 0. Pentru a afla de ce zona apartineti si cat va costa transportul,  ne puteti contacta telefonic la numarul: 0728 591 759
 
Pentru comenzile din zona 2, mai mari de 150 Ron, costul transportului va fi de 20 Ron.
 
 
 
>Transportul cu :Posta Romana 
 
Nu se mai fac livrari prin Posta Romana

Siguranta banilor

×

Siguranta banilor

-platiti cand primiti coletul

Garantia CALITATII

×

Garantia CALITATII

-sunteti nemultumimti? Va returnam banii!

Banii Inapoi - Satisfactie Garantata


 

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii produselor prezentate pe site, a neconcordantei intre comenzile pe care le-ati efectuat si ce urmeaza sa primiti sau ca imaginile produselor de pe site nu corespund realitatii. 

Pentru ca ne respectam partenerii si drepturile lor, ne conformam legislatiei in vigoare. Astfel, orice produs cumparat de pe site-ul www.madira.ro poate fi returnat in termen de 10 zile de la cumpararea lui. 

De ce? Deoarece "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"(Ordonanta nr. 130/2000). 

Denuntarea contractului se face in scris si este valabila doar in cazul persoanelor fizice. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Renuntarea se poate face doar in cazul in care produsul a fost livrat cu ajutorul unei firme de curierat sau Posta Romana. 

Produsul returnat trebuie sa aibe ambalajul original, toate accesorii si etichetele intacte, sa nu fie deteriorat, iar asupra sa se regaseasca toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre www.madira.ro (Aceaste cerinte fac dovada cumpararii produsului de la noi.) 

Pentru a consulta intreaga documentatie referitoare la denuntarea unilaterala a contractelor, va invitam sa lecturati Ordonanta Guvernului 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, precum si Legea 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Pentru orice detalii sau neclaritati in ceea ce priveste denuntarea unilaterala a contractelor si returnarea produselor, va rugam sa ne accesati si urmatoarea pagina: Termeni si Conditii

Cu drag, Echipa madira.ro


 

~~Cumparati cu increderea si sigur nu veti fi dezamagiti!~~ 

                                                                       Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor

×