Parerea clientilor
Statueta Zeita Ju...
«Am comandat o statueta si o tava, tava nu a mai fost pe stocul furnizorului, dar mi s-a livrat s ...»


Cristina Alba Iulia

cutie ceasuri 10 ...
«un magazin 100% serios,am facut comanda de o cutie cu 10 spatii pt ceasuri,au fost promti iar pr ...»


MADALIN ALEXANDRIA
Da-ne Like!
 
 

Anul Calului 2014 - produse si remedii feng shui

Anul Calului 2014 - produse si remedii feng shui
Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Amuleta cal si monede feng shui, este folosita ca si remediu pentru prosperitate si afaceri. Anul 2014 este anul Calului in calendarul asiatic si orice amulete si statuete simbolizand calul vor spori domeniul afacerilor si al veniturilor. Calul e..
4,90 Lei
Bratara aducatoare de succes cu calul victoriei este ideala daca va doriti succesul in toate activitatile efectuate. Calul victoriei este asociat cu viteza, nobletea si perseverenta. Este o minunata sursa de energie si poate fi purtat la mana tot ..
3,00 Lei
Bratara norocoasa pentru anul calului feng shui 2014, simbolizand un remediu pentru afaceri si dezvoltare profesionala, anul 2014 fiind anul calului. ..
7,00 Lei
Brose calul victoriei cu strasuri este un elemnt care ar putea sa infrumuseteze toaleta oricarei femei. ..
14,99 Lei
Cai in doua picioare din cristal este un simbol al puterii si un remediu pentru lipsa financiara. Acest set este format din doi cai si este ideal pentru a fi facut cadou, dar nu persoanelor nascute sub semnul zodiacal al Calului. ..
48,00 Lei
Cal auriu pe avere cu pepita si raioasa pe spate, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atra..
26,00 Lei
Cal cu pepite monede uriase si varza, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atrage faima si ..
29,00 Lei
Cal feng shui cu bani norocosi si avere confectionat din rasina are un rol important deoarece este un bun remediu pentru toti cei care isi doresc sa prospere in anul 2014. Tinut acasa, acest obiect este o binefacere pentru toti membrii familiei deoar..
7,00 Lei
Cal feng shui cu bogatie si varza este ideal pentru toti cei care isi doresc sa prospere in acest an din punct de vedere financiar. Varza este simbolul bogatiei si al prosperitatii pe cand calul este asociat cu puterea. ..
7,00 Lei
Cal feng shui cu diamante aducator de putere este recomandat pentru anul 2014, cel al Calului. Diamantele si muntele de avere simbolizeaza succesul si autoritatea in toate activitatile desfasurate. ..
95,00 Lei
Cal feng shui cu monede norocoase este intruchiparea calului victoriei un simbol de baza in arta feng shui. O astfel de statueta se plaseaza in casa in partea de Sud si are ca efect sporirea veniturilor din casa. ..
7,00 Lei
Cal feng shui din praf onix negru. Anul 2014 este anul Calului in calendarul asiatic si orice amulete si statuete simbolizand calul vor spori domeniul afacerilor si al veniturilor. Calul este un simbol reprezentativ in cultura feng shui si se gas..
11,00 Lei
Cal feng shui din praf onix negru. Anul 2014 este anul Calului in calendarul asiatic si orice amulete si statuete simbolizand calul vor spori domeniul afacerilor si al veniturilor. Calul este un simbol reprezentativ in cultura feng shui si se gas..
11,00 Lei
Cal feng shui pe monede uriase pepite si copacul bogatiei plin cu monede pe lateral, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu..
47,00 Lei
Cal feng shui pe munte de pepite monede si ananas, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atr..
29,00 Lei
Cal feng shui pe sacul bogatiei pepite monede si copac plin cu monede pe lateral, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng sh..
47,00 Lei
Cal feng shui pe suport cu pepita si saci de avere, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a at..
17,00 Lei
Cal feng shui pe suport cu pepite monede si wu lou, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a at..
26,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 1, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 2, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 3, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 4, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 5, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 6, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 7, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal feng shui pe suport din rasina model 8, ce poate fi amplasat fie in locuinta dumneavoastra, fie pe birou la locul de munca, sau chiar oferit ca si cadou feng shui. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popu..
11,00 Lei
Cal mare pe munte de avere este un simbol cu valente puternice in tot ceea ce tine de putere. A nu se tine in dormitor. ..
97,00 Lei
Cal negru feng shui din rasina, ideal de folosit ca si remediu pentru prosperitate si afaceri. 2014 este anul calului, iar statuetele cu acesti cai sunt cele mai bune remedii pentru succes si reusite pe plan profesional. Caracte..
39,00 Lei
Cal pe monede si pepite cu raioase si sfera pe spate, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosit pentru a atra..
29,00 Lei
Cal pe munte de pepite monede si copacelul bogatiei plin cu monede, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular fol..
17,00 Lei
Cal pe suport cu pepite monede uriase si copacel plin cu monede, simbolizand succesul si realizarea profesionala, precum si norocul de bogatie si avere. Anul calului feng shui va incepe in 31.01.2014, fiind un remediu feng shui popular folosi..
17,00 Lei
Cal rosu feng shui din rasina, ideal de folosit ca si remediu pentru prosperitate si afaceri. 2014 este anul calului, iar statuetele cu acesti cai sunt cele mai bune remedii pentru succes si reusite pe plan profesional. ..
39,00 Lei

Conform zodiacului chinezesc,  la 31 ianuarie 2014, incepe Anul Calului de lemn si se va incheia pe 18 februarie 2015.  Zodiacul chinezesc cuprinde 12 semne zodiacale, iar Calul este al 7-lea semn. Calul simbolizeaza bunatatea, demnitatea, impulsul dar si fermitatea.

Predictii pentru  2014:

Conform calendarului chinezesc, atunci cand vine vorba de avere, 2014 va fi un an mai bun pentru acei oameni care s-au nascut sub acest semn zodiacal. Este posibil ca nu toti anii precedenti celor nascuti sub zodia calului sa fi fost buni, se poate sa fi fost presarati de greutati financiare si de alte aspecte negative, dar in anul 2014 unele lucruri se vor schimba in viata Calului.

In cultura chineza, oamenii nascuti in Anul Calului sunt considerati a fi abili, eleganti, elocventi si fermecatori.
Cei mai multi dintre ei sunt inzestrati cu abilitatea de a patrunde usor in inimile celorlalti. Oamenii care sunt nascuti sub semnul Calului depun efort continuu pentru cautarea libertatii si a fericirii.

Personalitatea.

Oamenii - "cai" sunt plini de viata si sunt conoscuti pentru puterea lor fizica. Ei pot comunica foarte usor si au lejeritate in exprimare. Acestia prefera sa stea in locurile cele mai linistite. Natura lor amabila si sociabila ii face sa se imprieteneasca usor, sa fie mereu in centrul atentiei si sufletul petrecerilor. Caii sunt lipsiti de griji, extrovertiti, clasici, isteti dar si egoisti.
Cei nascuti in zodia Calului au o imaginatie bogata, sunt plini de umor si vor fi iubiti oriunde se duc. Cele mai multe din aceste persoane poseda darul vorbirii si modul lor de a fi fac din acestia amfitrioni excelenti.

Banii.

Cele mai multe dintre persoanele nascute in aceasta zodie, se pare ca vor avea un an foarte bun si plin de noroc in 2014. Oamenii din acest semn zodiacal sunt binecuvantati cu incredere in sine si, prin urmare, ele pot primi oferte financiare excelente, iar in 2014 pot avea profituri imense.
Se pare ca lucrurile in 2014 vor lua o intorsatura benefica din punct de vedere material.

Sanatate

Se pare ca nativii Cal se vor confrunta cu unele probleme de sanatate in anul 2014. Ei trebuie sa se fereasca de muncile ce le pot pune sanatatea in pericol si in special sa isi fereasca plamanii. Sansele de accidente sunt mari in cursul acestui an si trebuie sa fie atenti pentru a nu avea accidente ghinioniste.

Cariera si afaceri

Caii se bucura de o etapa buna in ceea ce priveste cariera in anul 2014. Cei mai multi vor cauta cai de a se extinde si vor munci din greu pentru ei si pentru companiile la care lucreaza. Oamenilor nascuti in zodia aceasta nu le place prea mult sa lucreze mult timp in cadrul unei singure companii, dar in timpul petrecut acolo fac eforturi deosebit de mari pentru a da cel mai bun randament. Caii ar putea fi aroganti si increzuti atunci cand ar trebui sa lucreze sub presiune.

Relatiile amoroase

In materie de dragoste, oamenii nascuti in zodia Cal, sufera de multe ori din cauza ghinionului. Calul va avea inima ranita de mai multe ori. Ei trebuie sa fie prudenti anul acesta. Trebuie sa va tineti in frau tendintele de a va expune sentimentele in fata celuilalt.

Compatibilitate

Oamenii nascuti in zodia Cal pot fi de foarte mare incredere. Acestia pot fi foarte buni prieteni sau iubiti.  Ei au capacitatea de a inveseli pe cei care le sunt aproape.