Categorii
Cosul tau

Accesorii Florale - Floristica

Producător: madira-in-stoc
Glob de agatat cu suport pentru obiecte decorative - este un glob decorativ conceput din sticla transparenta, cu suport metalic negru, care va ofera posibilitatea de a-l decora cu obiecte precum lumanari, pietricele, flori sau orice alt tip de obiecte decorative va doriti. Cu siguranta, va puteti bu..
59,00 Lei
NISIP DECORATIV IVORY 750G DCuloare    IVOIREDimensiuni    D. 6,5 x H. 15,7 cmMaterial    NISIPGreutate    0,75 kg..
11,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ambalaj Flori Tip Celofan mat disponibil in diferite imprimeuri se folosesc pentru realizarea aranjamente florale cu dim.60cm/60cm; Se vand 20set..
44,00 Lei
Producător: Figo Decor
Buretele in suport plastic in forma de inima, goala la interior, este pentru flori naturale. Are 6 ventuze ce se pot prinde pe masina la nunta sau se poate prinde ca decor in interior/exterior la petreceri. Diametrul inimii este de 52 cm si latimea de 4 cm...
80,00 Lei
Producător: Figo Decor
Buretele in suport plastic in forma de inima este pentru flori naturale. Are 6 ventuze ce se pot prinde pe masina la nunta sau se poate prinde ca decor in interior/exterior la petreceri. Diametrul inimii este de 30 cm si latimea de 4,5 cm...
32,00 Lei
Producător: Figo Decor
Buretele in suport plastic in forma de inima este pentru flori naturale. Are 4 ventuze ce se pot prinde pe masina la nunta sau se poate prinde ca decor in interior/exterior la petreceri. Diametrul inimii este de 19.5 cm si latimea de 3.8 cm...
13,00 Lei
Producător: Figo Decor
Burete pentru flori naturale in forma de sfera. Se foloseste pentru aranjamente florale naturale. Diametrul unui burete este de 15cm...
24,00 Lei
Producător: Figo Decor
Celofan transparent la rola cu o latime de 1m si o lungime de 50m. se foloseste la aranjamentele si buchetele florale...
65,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ciucureii sunt din material textil, au diametrul 12mm si se folosesc in lucru manual pentru obtinerea decoratiunilor de craciun, decoratiuni de martisor, a lumanarilor de botez si alte. Sunt culori mixte pe set...
70,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ciucureii sunt din material textil,au diametrul15mm si se folosesc in lucru manual pentru obtinerea decoratiunilor de craciun, decoratiuni de martisor, a lumanarilor de botez si alte. Sunt culori mixte pe set...
92,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ciucureii sunt din material textil, au diametrul 9mm si se folosesc in lucru manual pentru obtinerea decoratiunilor de craciun, decoratiuni de martisor, a lumanarilor de botez si alte. Sunt culori mixte pe set...
48,00 Lei
Producător: Figo Decor
Coaja de copac de cocotier sunt bucati cu latimea de aproximativ 30 - 45cm ce cantareste 1 kg...
70,00 Lei
Producător: Figo Decor
Funde rapide pentru cadou din organza si plastic cu o lungime de 125cm, latimea de 5cm, si diametrul fundei de aproximativ 15cm. Culori disponibile: ROSU, ALB, AURIU, ARGINTIU, MOV...
35,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica din Saten Cu Imprimeu Traditional Romanesc cu dim 2.5cm/22m se vinde la rola si se poate folosi pentru decoratiuni accesorii si articole vestimentare deosebite potrivite sarbatorilor cu specific romanesc..
28,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica din Lurex cu latimea de 2cm/22m ;disponibila in diferite culori se vinde la rola si se pot folosi pentru decoratiuni, accesorii florale ,nunti botezuri si in relizarea diferitelor articole vestimentare..
14,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica din lurex cu latimea de 4cm/22m ; disponibila in doua culori se vinde la rola si se pot folosi pentru decoratiuni, accesorii florale ,nunti botezuri si in relizarea diferitelor articole vestimentare..
14,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Margine Dantelata cu latimea 4cm/9m lungime; Disponibila in doua culori alb si crem este foarte eleganta si deosebita fiind folosita in diferite aranjamente florale decoratiuni la nunti botezuri pentru cadouri sau realizarea diferitelor articole vestimentare..
27,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Model Fagure 3.5cm/22m Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamnete sau decoratiuni Pretul este pe rola ,diferite culori..
52,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica organza este dublata cu sclipici auriu in ea si pe margine are latimea 2.5cm si lungimea 9m...
27,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim. 0.3cm latime pe 1000m lungime; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale pentru realizarea funditelor cruciulitelor de botez..
60,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim. 0.6cm/230m ; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale pentru realizarea funditelor cruciulitelor de botez..
28,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim.1cm/500m ; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale cadouri, pentru aface funditele pentru cruciulitele de botezetc..
50,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Latimea de 4cm si lungimea 50m, disponibila intr-o gama variata de culori Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea aranjamenetelor florale sau decoratiuni pentru nunti si botezuri Pretul este pe rola ;..
20,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline cu Latimea este de 0.6cm si lungimea de 100m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; disponibil in diferite culori..
27,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Buline dim.1cm/100m ; disponibil intr-o paleta variat de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale cadouri etcdim.1cm/100m..
28,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline cu dim.2.5cm/50m ; disponibil in doua culori roz, bleo si crem se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri, trusoul bebelusului la lumanarile de botez sau in realizarea altor proiecte cu diferite tematici vestimenatre..
28,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline cu dim.2.cm/50m ; disponibil in doua culori roz si bleo se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri, trusoul bebelusului la lumanarile de botez sau in realizarea altor proiecte cu diferite tematici vestimenatre..
24,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline Si Margine Dantelata Latimea este de 3.5cm si lungimea de9.5m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culori..
27,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Dantela Aplicata Latimea este de 2.5cm si lungimea de 22m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culori..
52,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Dantela Aplicata Flori Latimea este de 2.5cm si lungimea de 9.5m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamnete sau decoratiuni Pretul este pe rola ,diferite culori..
27,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 93 (3 pagini)