Categorii
Cosul tau

Fructe si legume artificiale

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
Producător: Figo Decor
Crenguta cu nuci, piersici, cirese si mere sin material plastic cu magnet.Dimensiunea unei crengute este de 12cm/12cm. Se folosesc in gradinite si scoli pe table magnetice si se pot pune pe frigider...
3,50 Lei
Producător: Figo Decor
Fructe Polistiren 10/set diferite la punga (portocala, banana,mar para mango,lamaie,capsuna, piersica) ornamente din polistiren ce imita bine fructele se folosesc in diferite decoratiuni si aranjamente , pentru diferite proiecte decorative la scoli si gradinite etc..
19,00 Lei
Producător: Figo Decor
Legume Polistiren 10/set diferite la punga, ornamente din polistiren ce imita bine legumele se folosesc in diferite decoratiuni si aranjamente , la scoli si gradinite etc..
19,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ornament Dovleac Rotund Mare cu dim.15cm/11cm de culoare portocalie reprezinta o decoratiune ineedita pt sarbatoarea de Haloween , un decor deosebit penbtru magazine scolii birouri restaurante sau alte locatii fiind foarte usoare pot fi agate pe tavan cu guta la o mica adiere ofera o senzatie de mis..
23,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ornament Dovleac Rotund Mic cu dim.10cm/7cm de culoare portocalie reprezinta o decoratiune ineedita pt sarbatoarea de Haloween , un decor deosebit penbtru magazine scolii birouri restaurante sau alte locatii fiind foarte usoare pot fi agate pe tavan cu guta la o mica adiere ofera o senzatie de misca..
9,00 Lei
Producător: Figo Decor
Strugurii sunt din material plastic si este un ornament de decor a cramelor, aprozarelor si a altor interioare. Lungimea unui strugure este de aproximativ 12cm si diametrul de 5cm. Are 21 boabe...
5,00 Lei
Producător: Figo Decor
Strugurii sunt din material plastic si este un ornament de decor a cramelor, aprozarelor si a altor interioare. Lungimea unui strugure este de aproximativ 20 cm si diametrul de 7 cm. Are 45 boabe...
14,00 Lei
Producător: Figo Decor
Strugurii sunt din material plasticsi este un ornament de decor a cramelor, aprozarelor si a altor interioare. Lungimea unui strugure este de aproximativ 30cm si diametrul de 8cm. Are 85 boabe...
18,00 Lei
Producător: Figo Decor
Ornament Dovleac tartacuta din Polistiren cu dim.15cm/6cm de culoare portocalie reprezinta o decoratiune ineedita pt sarbatoarea de Haloween , un decor deosebit penbtru magazine scolii birouri restaurante sau alte locatii fiind foarte usoare pot fi agate pe tavan cu guta la o mica adiere ofera o sen..
7,00 Lei
Producător: Damira
Fructe din plastic banana de marime naturala utila pentru diverse proiecte decorative. Dimensiuni:lungime 20 cm,diametru 3.8 cm..
9,00 Lei
Producător: Damira
Legume artificiale dovleac realizat din material plastic. Dovlecii se pot folsi in aranjamente de toamna ,dar si ca decoratiune de Halloween. Dimensiuni:8.8cm/6 cm..
5,00 Lei
Producător: Damira
Funii artificiale de cartof dulce realizate din hartie impletita cu legume din plastic utile pentru a decora camara sau bucataria sau pentru a crea diferite decoruri rustice. Dimensiuni:~50 cm...
14,00 Lei
Producător: Damira
Ardei gras rosu realizat din material plastic de marime naturala ce poate fi folosit pentru anumite decoratiuni. Dimensiuni:lungime 10 cm,diametru 7.4 cm..
5,00 Lei
Producător: Damira
Ornamente ere realizate din plastic ideal pentru diferite decoruri. Merele se comercializeaza in set de 20 bucati. Pretul afisat este pentru un set...
25,00 Lei
Producător: Damira
Ornament din plastic felie de portocala ideala p[entru decoruri deosebite. Feliile de portocala se comercializeaza in set de 10 bucati.Pretul afisat este pentru un set. Dimensiuni :diametru 8 cm,latime 0,8 cm..
27,00 Lei
Producător: Damira
Ornamente din plastic capsuni ce pot fi folosite in diferite decorurisau aranjamente. Capsunile se comercializeaa in set de 30 de bucati.Pretul afisat este pentru un set. Dimensiuni:diametru aproximativ 3.5 cm..
16,00 Lei
Producător: Damira
Felii de lamaie realizate din plastic de culoare galben sau verde. Feliile de lamaie se comercializeaza in set de 10 bucati.Pretul afisat este pentru un set. Dimensiuni :diametru 5,2 cm,latime 0,9 cm..
18,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Fructe si legume artificiale