Categorii
Cosul tau

Ghiveci de flori

Producător: madira
Ghiveci flori dreptunghiular alb cu model dantelat - Acest produs este un minunat obiect decorativ, destinat pentru a va infrumuseta gradina sau orice alt spatiu al casei va doriti. Acest ghiveci alb pentru flori are un frumos model dantelat. Ghiveciul are o forma dreptunghiulara si va arata minunat..
17,00 Lei
Set 2 Ghivece Flori Din Lemn Natural Set 2 Ghivece Flori Din Lemn Natural
-13 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori din lemn natural - Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un set rustic de ghivece pentru flori. Madira va recomanda cu drag acest set rustic care este realizat din lemn natural. Suportul vintage este din lemn si are un text imprim..
55,00 Lei 63,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport alb cu ghiveci rotund la baza si frunze decorative - Este un minunat obiect decorativ de casa si gradina. Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori. Pentru toti iubitorii de flori si aranjamente florale deosebite, acest suport alb din metal este o idee minunata de cadou. Suportu..
46,00 Lei
Producător: Damira
Ghivei din ceramica in forma de cub.Ghiveciul nu are orificiu pentru drenaj Dimensiuni :10cm*10cm*10cm. Culori disponibile :alb,negru..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :13cm*13 cm*13cm...
29,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :6cm*6cm si inaltime de 8cm..
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica rotund ,dar mai ingust la baza de jos.Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 12.6cm,inaltime 10.3cm...
20,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica cu un design floral si zimtat la marginea de sus. Ghiveciul nu este prevaut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 10.8cm,inaltime 8.5cm..
16,00 Lei
Producător: Damira
Ggiveci din ceramica rotund inflorat .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 9cm,inaltime 9cm...
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci pentru flori realizat din material plastic d interior.Sunt create pentru a da un plus de frumusete plantelor.Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu de scurgere.Ghiveciul din plastic poate folosi ca masca ,mascand un ghiveci mai putin aratod,astfel sustinand apa ce va fi eliminata atunci cand..
25,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)