Categorii
Cosul tau

Ghiveci de flori

Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori rotunde din lemn natural - Pentru decoratiuni interioare sau exterioare de inspiratie rustica sau traditionala, va recomandam acest  set de 2 ghivece flori sub forma de gardulet din lemn natural, mai exact este realizat din coaja de copac. In interior are o protectie de celofan s..
65,00 Lei 79,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Bicicleta alba cu 2 ghivece pentru flori - Sunteti in cautarea unui suport inedit pentru aranjamentele florale de la nunta voastra? Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori, sub forma unei biciclete decorative, de culoare alba. Acest produs poate indeplini, cu succes, atat rolul unui ..
64,00 Lei 75,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiuni gradina Lorena - Aveti pe lista decoratiunilor de gradina si terasa de achizitionat un pitic in forma de fetita? Ei bine, acum il poti avea. Madira va recomanda acest obiect decorativ care reprezinta o figurina fata frumos realizata din ceramica. Va arata minunat in gradina sau tera..
155,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiuni gradina Manuel - Aveti pe lista decoratiunilor de gradina si terasa de achizitionat un pitic in forma de baietel? Ei bine, acum il poti avea. Madira va recomanda acest obiect decorativ care reprezinta o figurina baietel frumos realizata din ceramica. Va arata minunat in gradina sau ..
155,00 Lei
Producător: madira
Ghiveci flori dreptunghiular alb cu model dantelat - Acest produs este un minunat obiect decorativ, destinat pentru a va infrumuseta gradina sau orice alt spatiu al casei va doriti. Acest ghiveci alb pentru flori are un frumos model dantelat. Ghiveciul are o forma dreptunghiulara si va arata minunat..
17,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Ghiveci flori rotund cu model rustic din lemn -  Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un ghiveci rustic pentru  flori. Madira va recomanda cu drag acest  ghiveci rustic care este realizat din lemn natural. Produsul are in interior o protectie din ce..
42,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori din lemn natural - Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un set rustic de ghivece pentru flori. Madira va recomanda cu drag acest set rustic care este realizat din lemn natural. Suportul vintage este din lemn si are un text imprim..
55,00 Lei 63,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport alb cu ghiveci rotund la baza si frunze decorative - Este un minunat obiect decorativ de casa si gradina. Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori. Pentru toti iubitorii de flori si aranjamente florale deosebite, acest suport alb din metal este o idee minunata de cadou. Suportu..
46,00 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: ghiveci: 15x13 cm h, ladita: 12x10\/29 cm h..
49,00 Lei
Producător: Chique Chateau
Cutie din carton cu imprimeu care imita lemnul. Pretul afisat este pentru o cutie.Dimensiuni: 21x28\/10 cm h..
23,00 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 10x28\/28 cm h total..
52,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de ceasca cu suport cu design floral creat pentru a da un plus de frumusete plantelor.Ghiveciul este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 11 cm,inaltime 9cm...
41,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica de culoare negru cu forma conica.Ghiveiul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 7.5cm,inaltime 7.5cm..
9,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica colorat cu fluturi si cu suport pentru a tine apa atunci cand udati florile. Ghiveciul este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 10.9cm,inaltime 8.8cm ...
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghivei din ceramica in forma de cub.Ghiveciul nu are orificiu pentru drenaj Dimensiuni :10cm*10cm*10cm. Culori disponibile :alb,negru..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :13cm*13 cm*13cm...
29,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :6cm*6cm si inaltime de 8cm..
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de galeata conica cu toarta cu aspect vinage. Ghiveiul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 7.9cm,inaltime 11.2cm...
25,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica usor matuit ,pe care scrie garden" cu forma de borcan .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu de drenaj. Dimensiuni :diametru 11 cm,inaltime 8cm."..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de gheata colorati in culori calda ce sunt create pentru a da un plus d frumusete plantelor.Ghivecele nu sunt prevazute cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :lungime 15.7cm,latime 8cm,inaltime 9 cm...
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica dreptunghiular cu love pe el in care se poate face un aranjament floral pentru ocaii speciale. Dimensiuni : lungime 17.5cm/l,latime 9cm,inaltime 11cm..
22,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 67 (3 pagini)