Categorii
Cosul tau

Ghiveci de flori

Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori rotunde din lemn natural - Pentru decoratiuni interioare sau exterioare de inspiratie rustica sau traditionala, va recomandam acest  set de 2 ghivece flori sub forma de gardulet din lemn natural, mai exact este realizat din coaja de copac. In interior are o protectie de celofan s..
65,00 Lei 79,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Bicicleta alba cu 2 ghivece pentru flori - Sunteti in cautarea unui suport inedit pentru aranjamentele florale de la nunta voastra? Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori, sub forma unei biciclete decorative, de culoare alba. Acest produs poate indeplini, cu succes, atat rolul unui ..
64,00 Lei 75,00 Lei
Fără TVA:64,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiuni gradina Lorena - Aveti pe lista decoratiunilor de gradina si terasa de achizitionat un pitic in forma de fetita? Ei bine, acum il poti avea. Madira va recomanda acest obiect decorativ care reprezinta o figurina fata frumos realizata din ceramica. Va arata minunat in gradina sau tera..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiuni gradina Manuel - Aveti pe lista decoratiunilor de gradina si terasa de achizitionat un pitic in forma de baietel? Ei bine, acum il poti avea. Madira va recomanda acest obiect decorativ care reprezinta o figurina baietel frumos realizata din ceramica. Va arata minunat in gradina sau ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Producător: madira
Ghiveci flori dreptunghiular alb cu model dantelat - Acest produs este un minunat obiect decorativ, destinat pentru a va infrumuseta gradina sau orice alt spatiu al casei va doriti. Acest ghiveci alb pentru flori are un frumos model dantelat. Ghiveciul are o forma dreptunghiulara si va arata minunat..
17,00 Lei
Fără TVA:17,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Ghiveci flori rotund cu model rustic din lemn -  Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un ghiveci rustic pentru  flori. Madira va recomanda cu drag acest  ghiveci rustic care este realizat din lemn natural. Produsul are in interior o protectie din ce..
42,00 Lei
Fără TVA:42,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori din lemn natural - Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un set rustic de ghivece pentru flori. Madira va recomanda cu drag acest set rustic care este realizat din lemn natural. Suportul vintage este din lemn si are un text imprim..
55,00 Lei 63,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport alb cu ghiveci rotund la baza si frunze decorative - Este un minunat obiect decorativ de casa si gradina. Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori. Pentru toti iubitorii de flori si aranjamente florale deosebite, acest suport alb din metal este o idee minunata de cadou. Suportu..
46,00 Lei
Fără TVA:46,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Bicicleta  cu doua ghivece pentru flori - cu siguranta este ceea ce isi doreste un pasionat de aranjamente florale si de obiecte decorative. Prin creativitatea designului, acest model de ghiveci pentru flori va infrumuseta interiorul locuintei sau gradina voastra. Madira va recomanda acest produs de..
72,00 Lei 83,00 Lei
Fără TVA:72,00 Lei
Producător: MobiGarden
Urban Bloomer este o jardiniera alungita, de mari dimensiuni, montata pe picioare inalte. Constructia elaborata dar mai ales rezistenta crescuta a materialelor, permit cresterea laolalta a diferitor tipuri de plante, flori, ierburi aromate si legume. Indicatorul nivelului de apa utilizat permite con..
297,00 Lei
Fără TVA:297,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)