Categorii
Cosul tau

Ghiveci de flori

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
 Set 2 ghivece flori rotunde din lemn natural  Set 2 ghivece flori rotunde din lemn natural
-18 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori rotunde din lemn natural - Pentru decoratiuni interioare sau exterioare de inspiratie rustica sau traditionala, va recomandam acest  set de 2 ghivece flori sub forma de gardulet din lemn natural, mai exact este realizat din coaja de copac. In interior are o protectie de celofan s..
65,00 Lei 79,00 Lei
Bicicleta alba cu 2 ghivece pentru flori
-15 %
Producător: madira-in-stoc
Bicicleta alba cu 2 ghivece pentru flori - Sunteti in cautarea unui suport inedit pentru aranjamentele florale de la nunta voastra? Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori, sub forma unei biciclete decorative, de culoare alba. Acest produs poate indeplini, cu succes, atat rolul unui ..
64,00 Lei 75,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiuni gradina Lorena - Aveti pe lista decoratiunilor de gradina si terasa de achizitionat un pitic in forma de fetita? Ei bine, acum il poti avea. Madira va recomanda acest obiect decorativ care reprezinta o figurina fata frumos realizata din ceramica. Va arata minunat in gradina sau tera..
155,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiuni gradina Manuel - Aveti pe lista decoratiunilor de gradina si terasa de achizitionat un pitic in forma de baietel? Ei bine, acum il poti avea. Madira va recomanda acest obiect decorativ care reprezinta o figurina baietel frumos realizata din ceramica. Va arata minunat in gradina sau ..
155,00 Lei
Producător: madira
Ghiveci flori dreptunghiular alb cu model dantelat - Acest produs este un minunat obiect decorativ, destinat pentru a va infrumuseta gradina sau orice alt spatiu al casei va doriti. Acest ghiveci alb pentru flori are un frumos model dantelat. Ghiveciul are o forma dreptunghiulara si va arata minunat..
17,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Ghiveci flori rotund cu model rustic din lemn -  Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un ghiveci rustic pentru  flori. Madira va recomanda cu drag acest  ghiveci rustic care este realizat din lemn natural. Produsul are in interior o protectie din ce..
42,00 Lei
Set 2 ghivece flori din lemn natural Set 2 ghivece flori din lemn natural
-13 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 ghivece flori din lemn natural - Daca va doriti o amenajare in stil rustic a gradinii, va recomandam sa achizitionati si un set rustic de ghivece pentru flori. Madira va recomanda cu drag acest set rustic care este realizat din lemn natural. Suportul vintage este din lemn si are un text imprim..
55,00 Lei 63,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport alb cu ghiveci rotund la baza si frunze decorative - Este un minunat obiect decorativ de casa si gradina. Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru flori. Pentru toti iubitorii de flori si aranjamente florale deosebite, acest suport alb din metal este o idee minunata de cadou. Suportu..
46,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Stropitoare de 1,5 l, din metal cu design in forma de trandafiri poseda un aspect vintage fapt care reprezinta un mare avantaj deoarece ofera posibilitatea de a infrumuseta locuinta cu un obiect deosebit. Ideala pentru a uda florile sau pentru a pastra diferite plante. Capacitatea acesteia este de ..
39,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de ceasca cu suport cu design floral creat pentru a da un plus de frumusete plantelor.Ghiveciul este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 11 cm,inaltime 9cm...
41,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica de culoare negru cu forma conica.Ghiveiul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 7.5cm,inaltime 7.5cm..
9,00 Lei
Producător: Damira
Ghivei din ceramica in forma de cub.Ghiveciul nu are orificiu pentru drenaj Dimensiuni :10cm*10cm*10cm. Culori disponibile :alb,negru..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :13cm*13 cm*13cm...
29,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :6cm*6cm si inaltime de 8cm..
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de galeata conica cu toarta cu aspect vinage. Ghiveiul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 7.9cm,inaltime 11.2cm...
25,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica usor matuit ,pe care scrie garden" cu forma de borcan .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu de drenaj. Dimensiuni :diametru 11 cm,inaltime 8cm."..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica dreptunghiular cu love pe el in care se poate face un aranjament floral pentru ocaii speciale. Dimensiuni : lungime 17.5cm/l,latime 9cm,inaltime 11cm..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica de interior sunt create pentru a da un plus de frumusete plantelor.Ghivecele din ceramica nu sunt prevazute cu orificiu pentru drenaj.Acestea poate fi folosit si ca masca ceramica ,mascand un ghiveci mai putin aratos,dar si va sustine apa ce va fi eliminata atunci cand udati flo..
18,00 Lei
Producător: Damira
Ghivei din ceramica rotund ,de culoare neagra. Dimensiuni :diametru 9cm,inaltime 5.6cm..
7,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica rotund ,dar mai ingust la baza de jos.Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 12.6cm,inaltime 10.3cm...
20,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica ,rotund,valurit.Ghiveciul nu are orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 10.8cm,inaltime 10cm..
9,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma rotunda usor valurit,de culoare neagra.Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu de drenaj Dimensiuni :diametru 9cm,inaltime 6.9cm...
11,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica care aduce cu un vas antic.Ghiveciul este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 13cm,inaltime 9cm...
23,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica cu un design floral si zimtat la marginea de sus. Ghiveciul nu este prevaut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 10.8cm,inaltime 8.5cm..
16,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din ceramica in forma de cub,valurit ,cu marginile de sus inegale. Dimensiuni lungime 10cm,latime 9cm,inaltime 8cm. Culori:alb..
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghivei din ceramica in forma de ceainic cu imprimeu floral.Ghiveciul este prevazut cu orificiu pentru drenaj si cu suport. Dimensiuni :diametru 114cm,inaltime 10 cm...
54,00 Lei
Producător: Damira
Ggiveci din ceramica rotund inflorat .Ghiveciul nu este prevazut cu orificiu pentru drenaj. Dimensiuni :diametru 9cm,inaltime 9cm...
13,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveciul este confectionat din lemn si vopsit in alb in forma de caruta.Ghiveciul in forma de caruta poate fi folosit pentru aranjamente florale efectuate din flori artificiale. Dimensiuni latime 12cm,lungime 19.5cm,inaltime 8.5cm...
27,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din lemn alb cu forma de fantana .Acesta este un suport pentru ghivece cu flori sau se pot face ,direct in el,aranjamente florale,naturale sau artificiale, c ofera un aspect placut casei dumneavoastra. Deasemenea,poate fi folosit pentru a va decora terasa,gradina etc.. Dimensiuni latime 9cm,..
36,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci din lemn alb rotund 2/set.Acest suport din lemn pentru ghivece poate oferi un aspect foarte placut caseigradinii,terasei dumneavoastra. Dimensiuni ghiveci mic diametru baza 7cm,inaltime10.5cm. ghiveci mare diametru baza 9.3cm,inaltime 11.5cm...
36,00 Lei
Producător: Damira
Ghiveci realizat din metal cu imprimeu floral .Aceste ghivece nu sunt prevazute cu orificiu pentru drenaj.Ghiveciul din metal este creat pentru a da un plus de frumusete plantelor.Ghiveciul poate fi folosit si ca masca,mascand un ghiveci mai putin aratos,dar si va sustine apa ce va fi eliminata atun..
22,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 36 (2 pagini)