Categorii
Cosul tau

Plosca pentru drumetii

 Set cadou barbati, Plosca cu 4 Pahare si Palnie, in Husa Piele Maro  Set cadou barbati, Plosca cu 4 Pahare si Palnie, in Husa Piele Maro
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set Cadou Plosca, cu 4 Pahare si Palnie, in Husa Piele Maro - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de calatorii sau care are alte hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea. Setul contine o plosca metalica, intr-un toc maro, 4 pahare, imbracate tot in husa de piele maro, si o palnie..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
 Set cadouri barbati ,Plosca Metalica cu Palnie si Mini Sticluta Breloc  Set cadouri barbati ,Plosca Metalica cu Palnie si Mini Sticluta Breloc
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set Plosca Metalica cu Palnie si Mini Sticluta Breloc - Se apropie ziua de nastere a iubitului? In acest caz, avem cadoul potrivit. Madira va recomanda acest set cadou barbati format din o plosca metalica alcool, o palnie, si 2 brelocuri. Setul este imbracat intr-o husa eleganta de piele ecologica d..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Producător: madira
Set plosca si desfacator bere, cadouri barbati - Se apropie ziua de nastere a iubitului? In acest caz, avem cadoul potrivit. Madira va recomanda acest set cadou barbati format din o plosca metalica alcool si 1 breloc cu rol de desfacator de bere. Plosca este imbracata intr-o husa eleganta de piele e..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Producător: madira
Cadou Elegant cu Plosca si Accesorii Design Piele Maro Sarpe - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de stil care apreciaza o bautura fina. Setul contine o plosca metalica, 2 pahare, un instrument de scris, si o palnie. Mai mult decat atat, plosca pentru alcool si paharele sunt imb..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Plosca drumetii cu husa tip portofel negru Plosca drumetii cu husa tip portofel negru
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Plosca drumetii cu husa tip portofel negru - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 250 de ml, si un toc negru din piele ecologica, tip portofel, prevazut cu agatatoare. Tocul se inchide cu ajutorul unei..
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Plosca metalica in husa neagra de piele Plosca metalica in husa neagra de piele
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Plosca metalica in husa neagra de piele - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 530 de ml, si un toc negru din piele ecologica, care este prevazut cu agatatoare. Tocul se inchide cu ajutorul unei capse ..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Set Cadou Barbati Plosca cu Pahar, Palnie si Breloc, Piele Neagra Set Cadou Barbati Plosca cu Pahar, Palnie si Breloc, Piele Neagra
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set Cadou Barbati Plosca cu Pahar, Palnie si Breloc, Piele Neagra - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de calatorii sau care are alte hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea. Setul contine o plosca metalica, intr-un toc negru, un pahar, imbracat tot in husa de piele neagra, si ..
92,00 Lei
Fără TVA:92,00 Lei
Set cadou tarie cu plosca metalica, maro, husa piele Set cadou tarie cu plosca metalica, maro, husa piele
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set cadou tarie cu plosca metalica, maro, husa piele - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 250 de ml, si un toc maro din piele ecologica, tip portofel, prevazut cu agatatoare. Tocul se inchide cu ajut..
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Set drumetii plosca cu 2 pahare,tirbuson si palnie Set drumetii plosca cu 2 pahare,tirbuson si palnie
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set drumetii plosca cu 2 pahare,tirbuson si palnie - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de stil care apreciaza o bautura fina. Setul contine o plosca metalica, 2 pahare, un tirbuson multifunctional (contine cutit si desfacator sticle), si o palnie. Mai mult decat atat, produsul ..
92,00 Lei
Fără TVA:92,00 Lei
Set elegant de sah cu plosca, pahare si alte accesorii Set elegant de sah cu plosca, pahare si alte accesorii
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set elegant de sah cu plosca, pahare si alte accesorii va ofera toate elementele de care aveti nevoie pentru a va bucura de seri distractive alaturi de familie si prieteni. Setul contine: tabla de sah, set complet de sah, o plosca metalica, un tirbuson, o palnie si 2 paharele mici, metalice. Este un..
92,00 Lei
Fără TVA:92,00 Lei
Set joc de sah cu plosca si pahare pentru shot-uri Set joc de sah cu plosca si pahare pentru shot-uri
Ridica din Showroom -28 %
Producător: madira-in-stoc
Set joc de sah cu plosca si pahare pentru shot-uri - Va place jocul de Sah si va doriti sa va distrati alaturi de prieteni? Avem exact produsul de care aveti nevoie pentru a va transforma serile petrecute acasa in cele mai distractive si amuzante momente alaturi de prietenii vostri. Madira va recoma..
96,00 Lei 133,00 Lei
Fără TVA:96,00 Lei
Set plosca metalica, in toc maro, cu pahar si furculita Set plosca metalica, in toc maro, cu pahar si furculita
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set plosca metalica, in toc maro, cu pahar si furculita - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari sau pasionatii de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 250 de ml, un paharel mic, metalic, si un toc maro din piele ecologica, prevazut cu agatatoare. Tocul se i..
68,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Producător: madira
Set plosca metalica, in toc maro, cu tacamuri - este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de calatorii sau care are alte hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea. Setul contine o plosca metalica, intr-un toc maro, si doua tacamuri - o lingura si o furculita. Tocul se inchide cu ajutoru..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Producător: madira
Plosca pentru drumetii - sticla din metal mare, imbracata in piele ecologica. Este ideala pentru drumetiile lungi. Va tine bauturile fie reci, fie calde. Cantitatea de lichid ce se poate depozita in aceasta plosca este de 1.7 Litri. Este un cadou excelent pentru barbati. ..
182,00 Lei
Fără TVA:182,00 Lei
Producător: madira
Sticla din inox pentru bauturi - cadou perfect pentru pescar sau vanator - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Ploasca are  o capacitate de 180 de ml,Caracteristici de baza ale produsului:are un design modern;este micuta, fiind ideala de transportat in drumetii;p..
33,00 Lei
Fără TVA:33,00 Lei
Sticla inox pentru bauturi ( Hip Flask ) - Plosca metalica Sticla inox pentru bauturi ( Hip Flask ) - Plosca metalica
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sticla inox pentru bauturi ( Hip Flask )  Plosca metalica - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Ploasca are  o capacitate de 180 de ml,Caracteristici de baza ale produsului:are un design modern;este micuta, fiind ideala de transportat in drumetii;plosca are o cap..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Sticla inox pentru bauturi Mov Sticla inox pentru bauturi Mov
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sticla inox pentru bauturi Mov- este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Ploasca are  o capacitate de 180 de ml,Caracteristici de baza ale produsului:are un design modern;este micuta, fiind ideala de transportat in drumetii;plosca are o capacitate de 180ml;pretul este..
33,00 Lei
Fără TVA:33,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Plosca pentru drumetii - sticla din metal