Categorii
Cosul tau

Suport aranjamente florale evenimente

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale BabelSfesnic auriu cu bila in mijloc - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deoseb..
169,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale FeliceSpecial creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
125,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale Malia - Special creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
165,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu cu 6 brate pentru lumanari si cristale decorative - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 6 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu auriu si este accesorizat cu cristale pentru un ..
480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu, suport lumanare cu accesoriu cristal - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa cen..
260,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic cu 5 brate, auriu, si accesorii cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei ..
380,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic decorativ, auriu, cu bila de cristal pe mijloc - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa ..
260,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Bella - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijlo..
225,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Keva - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijloc;ofer..
215,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Lucinda - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijloc;o..
268,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Seris - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijloc;ofera su..
188,00 Lei
Producător: madira
Suport auriu pentru flori - Malena - Va doriti un suport deosebit pentru flori sau lumanari? Madira va recomanda, cu incredere, acest model de suport auriu pentru flori care are in componenta sa siraguri de cristale . Produsul se remarca prin detalii fine si un luciu auriu deosebit. Caract..
95,00 Lei
Producător: madira
Suport auriu pentru flori si cupa de cristal - Va doriti un suport deosebit pentru flori sau lumanari? Madira va recomanda, cu incredere, acest model de suport auriu pentru flori care are in componenta sa o deosebita cupa de cristal. Produsul se remarca prin detalii fine si un luciu auriu deosebit. ..
260,00 Lei
Producător: madira
Suport argintiu pentru flori si cupa de cristal - Va doriti un suport deosebit pentru flori sau lumanari? Madira va recomanda, cu incredere, acest model de suport argintiu pentru flori care are in componenta sa o deosebita cupa de cristal. Produsul se remarca prin detalii fine si un luciu argintiu d..
260,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport lumanare vintage alb - Avand un rol decorativ deosebit, suporturile pentru lumanare va ajuta sa creati o ambianta placuta in locuinta voastra. Madira va recomanda cu incredere acest suport vintage pentru o lumanare decorativa. Suportul are un design vintage, este de culoare alba, si se va int..
53,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic lumanare decorat cu inimioare - Avand un rol decorativ deosebit, suporturile pentru lumanare va ajuta sa creati o ambianta placuta in locuinta voastra. Madira va recomanda cu incredere acest suport vintage pentru o lumanare decorativa. Suportul are un design vintage, este de culoare alba, si..
39,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic vintage pentru o lumanare cu doua inimioare - este un obiect decorativ special pentru casa ta. Acest produs se prezinta sub forma unui suport alb vintage, ornat cu doua inimioare albe.  Puteti aseza o lumanare decorativa in acest frumos suport cu doua inimioare. Este un cadou special de casa..
59,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport lumanare alb decorat cu 2 inimioare - este un obiect decorativ special pentru casa ta. Acest produs se prezinta sub forma unui suport alb vintage, ornat cu doua inimioare albe.  Puteti aseza o lumanare decorativa in acest frumos suport cu doua inimioare. Este un cadou special de casa noua.Car..
49,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport pentru o lumanare, design simplu alb - Uneori, frumusetea sta in lucrurile simple. Un obiect decorativ simplu si de efect este suportul pentru lumanare. Madira va recomanda, cu drag, acest suport pentru o lumanare, cu un design simplu de culoare alba. Produsul se va integra cu usurinta in ori..
89,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport lumanare cu aspect vintage - este un minunat obiect decorativ si totodata util, cu ajutorul caruia veti putea lumina, intr-un mod discret, incaperea, creand o atmosfera relaxanta si aparte. Madira va recomanda, cu drag, acest model de suport lumanare pentru urmatoarele beneficii:are un design..
79,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic argintiu cu 6 brate pentru lumanari si cristale decorative - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 6 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu argintiu si este accesorizat cu cristale pent..
480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic argintiu cu bila de cristal in mijloc - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va transfor..
266,00 Lei
Sfesnic argintiu, suport lumanare cu accesoriu cristal Sfesnic argintiu, suport lumanare cu accesoriu cristal
-27 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu, suport lumanare cu accesoriu cristal - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va..
189,00 Lei 260,00 Lei
Sfesnic cu 5 brate argintii pentru lumanari si cristale Sfesnic cu 5 brate argintii pentru lumanari si cristale
-23 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic cu 5 brate argintii pentru lumanari si cristale - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 5 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu argintiu si este accesorizat cu cristale pentru un plus ..
370,00 Lei 480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic cu 5 brate si cupe de cristal pentru lumanari - are un design unic si poate fi produsul de care aveti nevoie pentru a infrumuseta aspectul mesei voastre. De asemenea, este o idee inspirata de cadou de casa noua pentru niste prieteni dragi voua.Caracteristici de baza ale produsului:are un des..
480,00 Lei
Sfesnic cu 5 brate, argintiu, si accesorii cristale Sfesnic cu 5 brate, argintiu, si accesorii cristale
-16 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic cu 5 brate, argintiu, si accesorii cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii famili..
319,00 Lei 380,00 Lei
Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)

Suport aranjamente florale evenimente - special pentru toate evenimentele placute din viata ta cum: nunta, botez, petreceri etc.