Categorii
Cosul tau

Cutie Pentru Chei - Suport lemn

Cutie Pentru Chei Cu Hortensii Si Pasare In Stil Vintage Cutie Pentru Chei Cu Hortensii Si Pasare In Stil Vintage
-24 %
Producător: madira-in-stoc
Cutie chei cu hortensii si pasare in stil vintageRezistent, durabil, elegant, modern, cu un design unic, cam asa s-ar putea descrie in cateva cuvinte acest Suport Pentru Chei. De asemenea este o achizitie deosebit de practica pentru cei care doresc sa ofere holului mai multe avantaje. Nu ocupa mult ..
63,00 Lei 83,00 Lei
Suport Chei Cu Flori Si Pasare Suport Chei Cu Flori Si Pasare
-24 %
Producător: madira
Florile si pasarile exotice ne duc intotdeauna cu gandul la cele mai romantic locatii iar daca sunteti una dintre persoanele care adora ca astfel de idei sa se reflecte si in design-urile concepute pentru casa acest aer vitage si usor romantic.Acum, privind din punct de vedere al aspectului practic,..
63,00 Lei 83,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Cutie Pentru Chei - Suport lemn

“Unde-mi sunt cheile?” Iti suna cumva familiar? Daca da, ai nevoie urgent de un suport pentru chei. Este un lucru bine stiut faptul ca, pentru a avea acces oriunde, ai nevoie de o cheie. Cineva mi-a spus odata ca totul se deschide cu cheia potrivita. In cazul in care mai multe persoane au dreptul de a utiliza o anumita cheie, iar aceasta este luata de unul dintre ei, cine mai stie unde cheia este in acest moment? 

Pentru aceia dintre voi care au obiceiul de a lasa cheile peste tot si nu le mai gasesc atunci cand au nevoie cel mai mult de ele, altfel spus de a rataci cheile, Madira va propune o serie de suporturi pentru chei, obiecte utile ce constau in modalitati interesante de a mentine cheile, in siguranta, si de a nu le pierde din nou.

Asadar, necesitatea unui suport pentru chei este cat se poate de reala in viata noastra moderna si agitata. Fiecare dintre noi avem multe chei: cheile de la masina, cheia casei, cheia de la birou, cheia de la cutia postala, si asa mai departe. Pierderea fiecareia dintre aceste chei inseamna un dezastru intr-o situatie de criza si de aceea ar trebui sa luam cat se poate de serios crearea unui loc special pentru chei si achizitionarea unui suport special pentru chei. 

In cadrul categoriei Suport pentru chei - Cutie chei, veti gasi produse diferite, cu rol decorativ si util, de la suport cheie in forma de dulapior, la cuiere moderne sau vintage. Realizate din lemn sau metal, cu imprimeuri diverse, suporturile de chei sunt, cu siguranta, niste accesorii necesare pentru fiecare casa.

Suportul de chei este o modalitate frumoasa de a organiza cheile intr-un singur loc. Suportul vostru de chei este gata sa stea pe peretele casei. Consultati acum produsele noastre si alegeti obiectul preferat!