Categorii
Cosul tau

Suport servetele

Producător: madira-in-stoc
Suport pentru servetele, din cupru, bogat decorat cu trandafiri - este un accesoriu util care va permite depozitarea servetelelor si mentinerea lor mereu la indemana atunci cand aveti nevoie. Mai mult decat atat, acest suport de servetele, din cupru, are un rol decorativ deosebit deoarece este decor..
59 Lei
Fără TVA:59 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport servetele, model argintiu, cu vrabiute si trandafir - este un accesoriu util care va permite depozitarea servetelelor si mentinerea lor mereu la indemana atunci cand aveti nevoie. Mai mult decat atat, acest suport de servetele, argintiu, are un rol decorativ deosebit deoarece este decorat cu ..
61 Lei
Fără TVA:61 Lei
Producător: madira
Suport de servetele din antimoniu model floral, ideala de amplasat pe masa dumneavoastra, mai ales de ocaziile speciale si sarbatorile alaturi de familie si prieteni.ref indo1..
54 Lei
Fără TVA:54 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport pentru servetele, din antimoniu, cu design floral deosebit - face parte din categoria obiectelor decorative deosebite pentru aranjarea mesei, la ocazii speciale si sarbatori. Cu siguranta, veti reusi sa va surprindeti, in mod placut, prietenii si familia.Caracteristici de baza ale acestui t..
59 Lei
Fără TVA:59 Lei
Producător: madira
Suport servetele antimoniu cu aspect vintage reprezinta un obiect pe care trebuie sa il avem in casa. Merita cumparat deoarece:are un design placut se potriveste la orice masa festiva design-ul denota stil si eleganta poate fi un cadou veritabil pentru cineva drag​ Caracteristici ..
49 Lei 54 Lei
Fără TVA:49 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Suportul de servetele este un accesoriu util care depoziteaza servetelele si va permite sa le aveti mereu la indemana.


Insa in afara faptului ca un suport de servetele va ajuta sa pastrati servetelele, intr-un mod ingrijit si ordonat, aceste accesorii sunt ideale pentru decorarea mesei in bucatarie sau in living.


Suporturile de servetele pot fi amplasate oriunde si reprezinta o piesa centrala pentru orice masa.


Produsele noastre sunt fabricate din antimoniu, ceramica sau lemn, toate avand un aspect deosebit si finisaje moderne, clasice sau vintage.