Categorii
Cosul tau

Vaza pentru flori

Producător: madira
Suport Flori Sub Forma De Sfesnic Argintiu - Face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu argintiu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa centrala a unei mese, ..
239,00 Lei
Producător: madira
Vaza argintie, lucioasa, cu 3 gauri pentru flori - Este un obiect decorativ deosebit de frumos, ce are un luciu aparte. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta dumneavoastra.Principalele caracteristici ale..
89,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Vaza dreptunghiulara, alba, model modern - este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta voastra.Caracteristici de baza ale p..
59,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Vaza patrata, alba, cu model in valuri -este un obiect ideal pentru orice camin. Frumos, cu rol decorativ, util si totodata ideal de plasat in orice camera a locuintei, nu veti regreta aceasta investitie.Caracteristici principale ale produsului:are un design modern si placut;se va potrivi cu usurint..
59,00 Lei
Vaza bust statuie ceramica femeie crem cu auriuDimensiuni statuie: 20cm inaltimeDimensiuni ghiveci: 8.5cm lungime, 13cm latime, 19cm adancimeFlorile sunt decorative si nu sunt incluse...
131,00 Lei
Vaza bust statuie ceramica femeie negru cu auriuDimensiuni statuie: 20cm inaltimeDimensiuni ghiveci: 8.5cm lungime, 13cm latime, 19cm adancimeFlorile sunt decorative si nu sunt incluse...
131,00 Lei
Vaza bust statuie ceramica femeie verde inchis cu auriuDimensiuni statuie: 20cm inaltimeDimensiuni ghiveci: 8.5cm lungime, 13cm latime, 19cm adancimeFlorile sunt decorative si nu sunt incluse...
131,00 Lei
VAZA CHIHLIMBAR H24,5Culoare: GALBEN CHIHLIMBARDimensiuni: D. 22,5 x H. 24,5 cmMaterial: STICLAGreutate: 1,303 kg..
101,00 Lei
VAZA CU EFECT CRACK SHADE H20Dimensiuni     D. 12 x H. 20 cmMaterial     STICLA..
36,00 Lei
Producător: madira
Vaza cu gura ondulata, model cu fluture in relief - este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta dumneavoastra. Principalel..
29,00 Lei
Producător: madira
Vaza din ceramica aurie - decoratiune interioara model abstract ce ofera un stil deosebit de interesant camerei in care va fi amplasata. Aceasta vaza poate fi folosita pentru mentinerea florilor, naturale sau artificiale in acelasi timp, in cele doua recipiente pentru depozitare pe care le are, un ..
140,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)