Categorii
Cosul tau

Vaza pentru flori

Producător: madira
Suport Flori Sub Forma De Sfesnic Argintiu - Face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu argintiu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa centrala a unei mese, ..
148,00 Lei
Fără TVA:148,00 Lei
Vaza alba cu model modern Vaza alba cu model modern
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza alba cu model modern - este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta voastra.Caracteristici de baza ale produsului:are u..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Producător: madira
Vaza argintie, lucioasa, cu 3 gauri pentru flori - Este un obiect decorativ deosebit de frumos, ce are un luciu aparte. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta dumneavoastra.Principalele caracteristici ale..
74,00 Lei
Fără TVA:74,00 Lei
Vaza ceramica alba cu model floare galbena cu rosu si frunze
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza ceramica alba cu model floare galbena cu rosu si frunze - Este un obiect ideal pentru orice camin. Madira va recomanda, cu drag, acest model de vaza de flori care se remarca printr-un deosebit model pictat cu floare galbena cu rosu si frunze. Frumos, cu rol decorativ, util si totodata ideal de ..
68,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Vaza ceramica model floarea soarelui Vaza ceramica model floarea soarelui
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza ceramica model floarea soarelui - Este un obiect ideal pentru orice camin. Madira va recomanda, cu drag, acest model de vaza de flori care se remarca printr-un deosebit model pictat cu floarea soarelui. Frumos, cu rol decorativ, util si totodata ideal de plasat in orice camera a locuintei, nu v..
68,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Vaza dreptunghiulara, alba, model modern Vaza dreptunghiulara, alba, model modern
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza dreptunghiulara, alba, model modern - este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta voastra.Caracteristici de baza ale p..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Vaza inalta, forma inima, model rosu cu maro Vaza inalta, forma inima, model rosu cu maro
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza inalta, forma inima, model rosu cu maro - este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta voastra.Caracteristici principal..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Vaza mica Love cu model floral inima Vaza mica Love cu model floral inima
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza mica Love cu model floral inima -  Este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta dumneavoastra. Vaza este din ceramica a..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Vaza patrata, alba, cu model in valuri Vaza patrata, alba, cu model in valuri
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza patrata, alba, cu model in valuri -este un obiect ideal pentru orice camin. Frumos, cu rol decorativ, util si totodata ideal de plasat in orice camera a locuintei, nu veti regreta aceasta investitie.Caracteristici principale ale produsului:are un design modern si placut;se va potrivi cu usurint..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Decoratiune pentru interior vaza argintie din ceramica Decoratiune pentru interior vaza argintie din ceramica
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Decoratiune pentru interior vaza argintie din ceramica in forma abstracta deosebit de interesanta, ideala pentru o locuinta amenajata interior dupa acelasi criteriu. Aceasta vaza poate deveni folositoare oricand si puteti pune in ea flori naturale sau artificiale primite de la persoanele dragi. ..
83,00 Lei
Fără TVA:83,00 Lei
Producător: madira
Decoratiune pentru interior vaza aurie din ceramica in forma abstracta deosebit de interesanta, ideala pentru o locuinta amenajata interior dupa acelasi criteriu. Aceasta vaza poate deveni folositoare oricand si puteti pune in ea flori naturale sau artificiale primite de la persoanele dragi. ..
83,00 Lei
Fără TVA:83,00 Lei
Producător: madira
Set 3 vaze din ceramica gri cu alb, ce vor deveni utile si folositoare oricarei locuinte. Culorile acestui set de vaze sunt aplicate manual intr-un stil minimalist. Aceste vaze au un aspect deosebit, iar culorile lor se vor potrivi oricarui stil decorativ al locuintelor in care vor fi amplasate. ..
109,00 Lei
Fără TVA:109,00 Lei
Producător: madira
Set 3 vaze din ceramica negru cu alb, ce vor deveni utile si folositoare oricarei locuinte. Culorile acestui set de vaze sunt aplicate manual intr-un stil tribal. Aceste vaze au un aspect deosebit, iar culorile lor se vor potrivi oricarui stil decorativ al locuintelor in care vor fi amplasate. Pot f..
253,00 Lei
Fără TVA:253,00 Lei
Producător: madira
Superba vaza aurie, din alama, pentru flori - face parte din categoria decoratiunilor de interior, elegante si practice. Poate fi o idee de cadou de casa noua pentru niste prieteni dragi sau pentru membrii familiei voastre.Caracteristici principale ale acestui produs:design romantic si elegant;este ..
74,00 Lei
Fără TVA:74,00 Lei
Vaza alba, din ceramica, pentru flori Vaza alba, din ceramica, pentru flori
Ridica din Showroom -7 %
Producător: madira-in-stoc
Vaza alba, din ceramica, pentru flori - este un obiect ideal pentru orice camin. Frumos, cu rol decorativ, util si totodata ideal de plasat in orice camera a locuintei, nu veti regreta aceasta investitie. Madira va recomanda cu incredere acest produs deoarece:are un design modern si placut;se va pot..
39,00 Lei 42,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Producător: madira
Vaza aurie pentru flori, model deosebit - Este un produs care se remarca printr-un aspect estetic deosebit de atractiv si de modern. Aceasta decoratiune, pentru casa, este utila in orice camin si, cu siguranta, este un cadou apreciat de catre cei care sunt pasionati de aranjamentele florale.Caracter..
53,00 Lei
Fără TVA:53,00 Lei
Producător: madira
Vaza cu gura ondulata, model cu fluture in relief - este un obiect decorativ deosebit de frumos, special conceput pentru a aseza florile. Serveste drept vaza decorativa, in care puteti aseza diferite aranjamente florale, pentru un plus de eleganta si frumusete in locuinta dumneavoastra.Principalel..
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Producător: madira
Vaza decorativa din ceramica rosu cu negru - spider in care se pot tine florile artificiale sau poate fi folosita doar cu scop decorativ in locuinta dumneavoastra. Caracteristici Lungime 15 cm Latime 15 cm Inaltime 1..
57,00 Lei
Fără TVA:57,00 Lei
Vaza din ceramica alba decorata cu o floare
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza din ceramica alba decorata cu o floare, lucrata intr-un stil clasic ce se potriveste oricarei locuinte.Vaza pentru flori va ajuta mereu sa pastrati florile primite de la diferite persoane speciale, indiferent de ocazie.Vaza pentru flori poate fi un cadou de casa noua apreciat si util, dar..
63,00 Lei
Fără TVA:63,00 Lei
Producător: madira
Vaza din ceramica aurie - decoratiune interioara model abstract ce ofera un stil deosebit de interesant camerei in care va fi amplasata. Aceasta vaza poate fi folosita pentru mentinerea florilor, naturale sau artificiale in acelasi timp, in cele doua recipiente pentru depozitare pe care le are, un ..
116,00 Lei
Fără TVA:116,00 Lei
Producător: madira
Vaza din ceramica maro cu visiniu, un articol decorativ pentru locuinta ideal si util oricui. Aceasta vaza poate deveni folositoare oricand si puteti pune in ea flori naturale sau artificiale primite de la persoanele dragi. ..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Producător: madira
Vaza din sticla argintie cu decoratiuni florale pe margini si un aspect deosebit. Aceasta vaza este un articol decorativ impresionant, ce ofera o calitate si un stil deosebit locuintei dumneavoastra...
129,00 Lei
Fără TVA:129,00 Lei
Producător: madira
Vaza din sticla argintie cu imprimeuri florale pe margini si un aspect deosebit. Aceasta vaza este un articol decorativ impresionant, ce ofera o calitate si un stil deosebit locuintei dumneavoastra...
83,00 Lei
Fără TVA:83,00 Lei
Producător: madira
Vaza din sticla aurie cu decoratiuni florale pe margini si un aspect deosebit. Aceasta vaza este un articol decorativ impresionant, ce ofera o calitate si un stil deosebit locuintei dumneavoastra...
129,00 Lei
Fără TVA:129,00 Lei
Producător: madira
Vaza din sticla aurie cu imprimeuri florale pe margini si un aspect deosebit. Aceasta vaza este un articol decorativ impresionant, ce ofera o calitate si un stil deosebit locuintei dumneavoastra...
83,00 Lei
Fără TVA:83,00 Lei
Vaza eleganta, din alama, decoratiune de interior
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Vaza eleganta, din alama, decoratiune de interior - este un produs fabricat cu o atentie deosebita, fapt ce se remarca prin aspectul estetic frumos. Este o decoratiune speciala pe care o puteti oferi cadou unei prietene dragi ori unui membru al familiei voastre. Caracteristici principale ale produsu..
64,00 Lei
Fără TVA:64,00 Lei
Producător: madira
Vaza pentru flori ceramica maro cu alb, cu gulerul in forma unei flori de camp. Designul deosebit al acestei vaze, nu poate decat sa aduca o nota de rafinament in plus pentru locuinta dumneavoastra. Vaza pentru flori va ajuta mereu sa pastrati florile primite de la diferite persoane speciale, indife..
54,00 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Producător: madira
Vaza pentru flori crem cu maro, din ceramica lucrata in asa fel incat sa imite nisipul. Designul deosebit al acestei vaze, nu poate decat sa aduca o nota de rafinament in plus pentru locuinta dumneavoastra. Vaza pentru flori va ajuta mereu sa pastrati florile primite de la diferite persoane specia..
53,00 Lei
Fără TVA:53,00 Lei
Producător: madira
Vaza pentru flori din ceramica neagra in suport negru ce va ajuta sa pastrati florile primite de la persoanele dragi o perioada indelungata. Caracteristici Lungime 13 cm Latime 6 cm Inaltime 28 cm Mater..
83,00 Lei
Fără TVA:83,00 Lei
Producător: madira
Vaza pentru flori din ceramica portocalie in suport negru ce va ajuta sa pastrati florile primite de la persoanele dragi o perioada indelungata. Caracteristici Lungime 13 cm Latime 6 cm Inaltime 28 cm M..
83,00 Lei
Fără TVA:83,00 Lei
Producător: madira
Vaza pentru flori din ceramica rosie cu un luciu deosebit ce va servi ca si obiect decorativ impresionant in locuinta dumneavoastra...
87,00 Lei
Fără TVA:87,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 33 (2 pagini)