Categorii
Cosul tau

Albume foto - amintirile tale frumoase merita albume elegante

Producător: madira
Caseta cu rol de arhivator foto, maro are beneficul rol de a pastra fotografiile fara ca acestea sa se deterioreze odata cu trecerea timpului. Are si rol de rama foto, se pot adauga la exterior doua fotografii, si poate stoca 40 de poze ce au dimensiunea 15,10 cm...
79,00 Lei
Producător: Figo Decor
Album foto din plastic cu coperti cartonate in cutie de 100 poze marimea 4/6. Spatiul pentru poze are dimensiunea unei poze 10cm/15cm. Albumul foto are o lungime de 26cm, latimea de20.5cm si inaltimea de05.5cm. Diferite Modele..
34,00 Lei
Producător: Figo Decor
Album foto de 600 poze din plastic cu coperti cartonate in cutie,460 poze are dimensiunea de 10cm/15cm si 40 poze are dimensiunea 15cm/20cm.Albumul are o lungime de 35cm, latime de34cm si o inaltime de 6cm. Diferite Modele..
99,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

 

Albume foto - modele unice din lemn, ceramica sau metal.

Albume foto sunt excelente pentru depozitarea pozelor dumneavoastra favorite si pentru a va tine aproape memoriile.

Camerele digitate sunt foarte raspandite! Este stiut acest fapt! Dar, oamenii mai folosesc albumele foto clasice? Raspunsul este un rasunator DA! Oamenii sunt foarte atasati de fotografiile lor si doresc sa le aiba aproape intotdeauna. Dar cum se alege cel mai bun album foto? Raspunsul poate depinde de stilul dumneavoastra si de continutul imaginilor.

Mai jos aveti cateva din ideile noastre pentru alegerea unor albume foto perfecte.

Pentru fotografiile realizate intr-o drumetie sau excursie la munte, albumul foto ideal este cel rustic, eventual imbracat in piele naturala sau piele ecologica.  Trebuie sa contina pe putin 100 de fotografii, la dimensiunea dorita de dumneavoastra.

Pentru fotografiile de familie, se pot alege albumele de fotografii in care se pot adauga multe poze, cel putin 300 la un format mai mare. Albumele clasice sunt cele mai apreciate.  Unele familii prefera sa stocheze imagini in albume separate pentru fiecare membru al familiei de-a lungul timpului, in timp ce alte familii isi tin pozele clasificate pe ani.

In cazul in care ati facut o calatorie intr-un loc tropical, albumul foto in care va tineti fotografiile trebuie sa fie unul vesel, plin de culoare si sa emane bucurie.

Exista numeroase situatii unde puteti face fotografii. De exemplu pentru fotografiile facute in vacanta in diferite orase, alegeti albume foto cu poze din orasele respective pe coperti, sau alegeti albume foto fara fotografie pe coperta si inserati dumneavoastra fotografia preferata. Albumele foto sunt indispensabile atunci cand vine vorba de un eveniment fericit ce are loc in viata dumneavoastra, o nunta, un botez sau alte evenimente pe care nu doriti sa le uitati.

Unele dintre cele mai apreciate album foto sunt cele sub forma unor arhivatoare din lemn. Acestea se pot roti si se poate adauga o fotografie pe partea din fata si folosi ca si rama foto.