Categorii
Cosul tau

Arhivatoare foto

Producător: madira
Arhivator foto din lemn, alb, pentru 120 poze - un cadou ideal pentru familieEste un superb album foto de familie, realizat din lemn, de culoare alba. Il puteti folosi pentru a aseza frumos fotografiile de familie sau pentru a-l oferi cadou celor dragi. Albumul foto ofera suport pentru 120 de fotogr..
110,00 Lei
Producător: madira
Caseta cu rol de arhivator foto, maro are beneficul rol de a pastra fotografiile fara ca acestea sa se deterioreze odata cu trecerea timpului. Are si rol de rama foto, se pot adauga la exterior doua fotografii, si poate stoca 40 de poze ce au dimensiunea 15,10 cm...
79,00 Lei
Producător: Figo Decor
Album Foto 72 poze dim.20cm/14cm/10cm ; dim.poza 10cm/15cm ; PVC ; disponibil in doua culori maro si negru. caseta foto din lemn invelita in piele ecologica dispune de 3 arhivatoare in care se pot depozita 24 de poze, reprezinta un obiect decorativ deosebit pentru a pastra amintirile din viata ta (n..
49,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Tuturor ne plac fotografiile vechi de familie. Cele mai multe familii au casele pline de fotografii alb-negru din ziua nuntii bunicilor. Fotografii cu parintii ce se joaca pe strada sau cu bunicul ce joaca un meci de fotbal.

De obicei pastram si expunem doar fotografiile realizate in cele mai frumoase momente ale vietii noastre. Tocmai de accea intotdeauna ne va placea sa privim acele frumoase ce ne amitesc de lucrurile frumoase si de prieteniile ce ne-au brazdat viata.

Cu siguranta aveti fotografii digitale facute in urma cu cativa ani pe care nu le-ati mai gasit, dar aveti fotografii pe suport de hartie care sunt vechi de zeci de ani.

Astfel, fotografiile digitale se pierd foarte usor, pe cand cele clasice raman zeci de ani. Stim ca va doriti sa admirati si peste 20-30 de ani fotografiile pe care le aveti si acum.

Dar cum putem proteja fotografiile noastre? Avem solutia ideala pentru acest lucru: ARHIVATOARELE FOTO. Acestea sunt fabricate din lemn astfel incat fotografiile sa nu se degradeze odata cu trecerea anilor.

Arhivatoarele foto pe care vi le propunem au diferite forme, culori, capacitate mare de stocare a fotografiilor si dimensiuni  diverse