Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Folosind siteul, confirmati ca suneti de acord cu folosirea lor

Balanta cu diferite greutati

Balanta pentru decor
Produse pe pagină:
Sortare după:

Balanta din alama cu 5 greutati

Balanta din alama cu 5 greutati este un obiect decorativ,  ideal pentru birou. Acest produs est..

68,00 Lei

Balanta din alama cu 7 greutati

Balanta din alama cu 7 greutati este un obiect decorativ,  ideal pentru birou. Acest produs est..

79,00 Lei

Balanta din alama cu 8 greutati

Balanta din alama cu 8 greutati este un obiect decorativ,  ideal pentru birou. Acest produ..

89,00 Lei

Suntem entuziasmati sa va prezentam cele mai frumoase balante cu diferite greutati. Creeaza un colt unic in casa sau transforma balanta decorativa intr-o piesa centrala dintr-o incapere a casei tale. O balanta decorativa face parte din acele obiecte de inspiratie vintage care vorbesc despre ingeniozitatea trecutului. Se poate aseza pe birou sau pe spatiul de lucru de acasa.

Primele balante au fost folosite de generatii in special in magazine si farmacii. Balantele noastre decorative au fost stilizate si sunt realizate din materiale de calitate cum ar fi alama si au fost montate pe suporturi de lemn, de diferite forme si dimensiuni,  si au un luciu aparte.

Asadar, adauga un element unic in camera ta, in farmacie, in birou sau in orice alt spatiu doresti. Scopul sau este unul decorativ, dar unele obiecte pot fi folosite pentru o masurare precisa, avand diferite greutati incluse. Balantele decorative, antichizate, vor arata minunat in locuinta ta si sunt un cadou ideal de birou pentru colegi si prieteni.


Parerile clientilor

Finalizeaza comanda!