Categorii
Cosul tau

Balanta pentru decor

Producător: madira
Balanta din alama cu 5 greutati este un obiect decorativ,  ideal pentru birou. Acest produs este un cadou inspirat pentru persoane care activeaza in sistemul juridic. Dar, pana la urma, indiferent de profesie, balanta din alama cu 5 greutati poate fi un cadou inspirat si foarte apreciat. Se poate as..
68 Lei
Fără TVA:68 Lei
Producător: madira
Balanta din alama cu 7 greutati este un obiect decorativ,  ideal pentru birou. Acest produs este un cadou inspirat pentru persoane care activeaza in sistemul juridic. Dar, pana la urma, indiferent de profesie, balanta din alama cu 7 greutati poate fi un cadou inspirat si foarte apreciat. Se poate as..
79 Lei
Fără TVA:79 Lei
Producător: madira-in-stoc
Balanta din alama cu 8 greutati este un obiect decorativ,  ideal pentru birou. Acest produs este un cadou inspirat pentru persoane care activeaza in sistemul juridic. Aceasta balanta a fost realizata manual din alama in India. Dar, pana la urma, indiferent de profesie, balanta din alama cu 8 greutat..
89 Lei
Fără TVA:89 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Suntem entuziasmati sa va prezentam cele mai frumoase balante cu diferite greutati. Creeaza un colt unic in casa sau transforma balanta decorativa intr-o piesa centrala dintr-o incapere a casei tale. O balanta decorativa face parte din acele obiecte de inspiratie vintage care vorbesc despre ingeniozitatea trecutului. Se poate aseza pe birou sau pe spatiul de lucru de acasa.

Primele balante au fost folosite de generatii in special in magazine si farmacii. Balantele noastre decorative au fost stilizate si sunt realizate din materiale de calitate cum ar fi alama si au fost montate pe suporturi de lemn, de diferite forme si dimensiuni,  si au un luciu aparte.

Asadar, adauga un element unic in camera ta, in farmacie, in birou sau in orice alt spatiu doresti. Scopul sau este unul decorativ, dar unele obiecte pot fi folosite pentru o masurare precisa, avand diferite greutati incluse. Balantele decorative, antichizate, vor arata minunat in locuinta ta si sunt un cadou ideal de birou pentru colegi si prieteni.