Iata cum sa folosesti accesorii aranjamente florale ca un profesionist

Iata cum sa folosesti accesorii aranjamente florale ca un profesionist

Un aranjament floral este una dintre cele mai bune idei pentru a oferi evenimentelor speciale din viata ta un aer special dar si garantia ca totul capata mai multa personalitate. Insa, daca ai un buget limitat cea mai buna idee este sa utilizezi niste accesorii aranjamente florale dar si o serie de trucuri pe care oricine poate sa le puna in practica fara sa aiba o pregatire speciala.

accesorii aranjamente floraleMireasma florilor este una deosebita si oricine adora sa le vada. Sunt prezente la orice eveniment  si prin culorile lor deosebite reusesc sa aduca un strop de veselie. Mai ales daca apreciati foarte mult florile, sau mai concret spus, aranjamentele florale atunci pentru a le crea nu trebuie decat indemanare si o doza mare de creativitate. Insa, nu trebuie neaparat sa fii un profesionist si sa ai studii in domeniu pentru a obtine cele mai bune rezultate.

In primul rand, atunci cand folosesti accesorii aranjamente florale, asociaza culori contrastante atat in ceea ce priveste florile utilizate cat si pentru accesorii. Tot despre culori, trebuie sa mentionam ca puteti sa le alegeti pe cele apropiate ca nuanta. Acest lucru este esential mai ales daca stilul de accesorii aranjamente accesorii florale este unul mai complicat.

Daca va doriti ca aranjamentul floral sa arate mai bogat, atunci un truc pe care il folosesc profesionistii este sa puna o oglinda sub o vaza sau sa foloseasca recipiente care sa reflecte lumina.

Cum sa creati aranjamente florale

Este destul de dificil sa creati aranjamente florale care sa arate bine atat in interior cat si in exterior, asadar, daca pana acum nu ati mai facut aranjamente florale, atunci, va recomandam sa alegeti o vaza opaca. Aceasta din urma va masca tulpinile florilor si nu va mai trebui sa va faceti probleme legate de aspectul lor. Daca totusi va doriti sa va testati indemanarea si sa folositi o vaza transparenta atunci puteti sa utilizati frunze pentru a masca tot ceea ce este inestetic.

Un alt truc pentru a putea sa obtineti un aranjament exact ca si cand l-ar fi creat un profesionist atunci va recomandam sa combinati mai multe accesorii aranjamente florale sau chiar sa utilizati mai multe tipuri de vaze. Florile nu trebuie sa fie neaparat in interiorul vazei. Din contra, vor arata mult mai interesant daca alegeti vaze sub forma cilindrica iar floarea sa fie cuprinsa in intregime.

O alta idee deosebita pe care puteti sa o utilizati pentru a crea aranjamente florale deosebite este sa combinati mai multe vaze de dimensiuni mici. Astfel, daca nu ati cumparat suficiente flori veti putea sa faceti ca aranjamentul sa arate mai bogat.

Aranjamentele florale au devenit mai cautate de-a lungul timpului dar si mai populare datorita faptului ca sunt mult mai creative si pot crea o impresie mult mai placuta decat un simplu buchet de flori. Mai jos aveti o idee de aranjamente florale care imbina o serie de accesorii aranjamente florale cu idei creative si multe altele. Va lasam sa urmariti acest scurt tutorial si sa concepeti propriile idei.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XRBFoMJ0Xvg]
Magazinul nostru online va pune la dispozitie o multime de idei dar si accesorii aranjamente florale pe care puteti sa le utilizati fie pentru a va transforma in mod vizibil casa dar sa le si puteti oferi celor dragi.