Motive pentru care sa pastrezi timpul in cutii ceasuri deosebite dar si incapatoare

Motive pentru care sa pastrezi timpul in cutii ceasuri deosebite dar si incapatoare

Timpul. Atat de pretios incat parca fiecare secunda merita traita la maxim. Il masuram, il pierdem, il recuperam dar si il petrecem la maxim in fiecare moment. Ceasurile reprezinta una dintre modalitatile prin care masuram timpul si realizam ca mai sunt doar cateva minute si suntem pe drum spre cei dragi. Un ceas nu este numai un simplu accesoriu, este o afirmare a pozitiei sociale, o modalitate de a te pune in valoare. Si, pentru ca cele mai pretioase accesorii merita sa fie pastrate in cutii ceasuri adecvate. Spunem acest lucru intrucat cele mai pretioase obiecte trebuie pastrate corespunzator astfel incat sa ne putem bucura de ele pe termen indelungat.

cutii ceasuri

Aceste cutii ceasuri sunt deosebit de utile. Stim, poate ca o sa spuneti ca toata lumea spune acest lucru insa, sunt prea putini care privesc si dincolo de faptul ca sunt cele mai utile achizitii pe care le puteti face.

Colectionarii de ceasuri, acei impatimiti ai pieselor antice care spun o poveste intreaga numai cand privesc aceste obiecte de masurare a timpului, recomanda sa folositi cutii ceasuri incapatoare. Motivul pentru care spunem ,,incapatoare” este unul destul de simplu. Mai intai trebuie sa recunoastem ca nimeni nu are doar un singur ceas pe care sa il poarte. Asadar, este esential sa aveti cutii ceasuri compartimentate astfel incat sa aiba cel putin  10 locuri libere in care sa puneti ceasurile pe care le indragiti cel mai tare.

Motive pentru care aceste cutii ceasuri reprezinta o alegere buna

Daca va numarati printre persoanele care adora sa colectioneze ceasuri atunci inseamna ca stiti ca pentru a-si pastra intacta valoarea trebuie sa fie pastrat in cele mai bune conditii.  Desigur, nu este de inlaturat nici faptul ca un ceas de colectie este foarte costisitor. Insa, daca este sa ne referim strict la o persoana care are doar cateva ceasuri deosebit de scumpe si cu o valoare sentimentala inestimabila atunci cu atat mai mult, trebuie sa investiti neaparat in cutii ceasuri.

Poti spune foarte multe lucruri despre o persoana numai uitandu-te la ceasul sau. Daca poarta un ceas de lux dupa care doar poti tanji sa il porti atunci poti spune despre acesta ca si-a depasit de multa vreme conditia de om simplu cu venituri medii. Pe de alta parte, poate sa spuna foarte multe si modul in care este ingrijit un ceas intrucat daca acesta este zgariat, cu cureaua uzata atunci poti spune cu foarte multa usurinta ca acea persoana este neglijenta. Daca doriti putem sa numim ceasurile ca fiind un fel de caracterizare a propriei persoane.

Insa, pentru a pastra ceasurile in cutii speciale nu este neaparat necesar sa fie de colectie sau sa rivalizeze cu un salariu mediu pe economie. Este suficient sa aiba o semnificatie pentru tine insuti pentru ca sa stii ca merita sa pastrezi ceasul in cele mai bune conditii. Este vorba despre ceasul pe care l-ai cumparat din primul salariu, despre cel pe care l-ai primit cadou la aniversarea casatoriei. Acestea, chiar daca nu sunt obiecte de colectie sau de lux de multe ori pot semnifica mult mai mult decat oricare altele.

Ceasul este cel care te insoteste pe parcursul unei intregi zile, tocmai de aceea este esential sa il pastrezi cat mai bine pentru ca sa iti si ofere imaginea unui om ordonat, calculat si care pune accent pe perfectiunea accesoriilor care ii completeaza tinutele.

Desi, de multe ori aceste cutii ceasuri sunt privite ca fiind o achizitie auxiliara intrucat se pot pastra si in cutiile in care au fost cumparate iata trei motive pentru care aceasta investitie este una deosebit de indreptatita:

  • Ofera protectie eficienta

Ceasurile, pentru a se pastra foarte bine pentru multa vreme, au nevoie sa fie protejate. Cele mai bune cutii de ceasuri practic sigileaza in interior modelele detinute astfel incat se elimina din start pericolul sa ajunga lichide la ele sau chiar condens.  Tot pentru a indeplini acest rol de protectie, aceste cutii ceasuri trebuie sa fie fabricate din materiale care sa favorizeze pastrarea in bune conditii a lor.  Interiorul trebuie sa fie captusit cu materiale moi pentru a nu zgaria suprafata sensibila a geamului. Desi sunt aplicate foarte multe tehnologii inovative pentru a avea cele mai bune si rezistente ceasuri, este mai sigur sa nu se riste in acest sens.

  • Este un mod de organizare adecvat

In momentul in care doriti sa purtati un anumit model de ceas pe care il detineti,  si mai ales in conditiile in care va grabiti, este destul de incomod sa cautati peste tot in sertar sau unde tineti ceasurile de obicei. Un model de cutii ceasuri in care incap cel putin 10 modele este unul foarte bine venit intrucat veti putea sa le pastrati pe toate intr-un singur loc. In plus, chiar daca nu aveti chiar atatea ceasuri, cel putin veti fi usurat sa puteti constata ca mai puteti investi in doua trei modele intrucat aveti suficient loc pentru ele.

  • Cutiile pentru ceasuri sunt si un mod excelent de a le expune

Intocmai ca si bijuteriile pretioase de lux sau orice alte obiecte de colectie, merita un loc de cinste. Acest lucru il puteti obtine cu ajutorul unor cutii ceasuri. In primul rand este vorba despre siguranta pe care o ofera. Astfel oricine le poate admira in toata splendoarea insa nu vor pati nimic. De asemenea, este un mod ideal de a sorta ceasurile pe care le detineti. Veti putea sa aveti intotdeauna la indemana modelul pe care doriti sa il purtati.

 

cutii ceasuri

Aspecte pe care trebuie sa le indeplineasca o cutie pentru ceasuri

Aceste cutii pentru a fi perfecte nu trebuie sa indeplineasca decat cateva conditii esentiale. In primul rand, sa fie suficient de incapatoare incat sa puteti depozita in siguranta ceasurile. In  al doilea rand trebuie sa fie fabricat din materiale rezistente si captusit cu materiale moi pentru a oferi protectia eficienta de care au nevoie. Apoi, reprezinta una dintre cele mai inteligente investitii pe termen lung pe care o puteti face.

Totodata, modelele care sunt pe piata la ora actuala sunt moderne si elegante. O cutie pentru ceasuri care are mai multe lacasuri in care sa depozitati aceste accesorii sunt bine venite intrucat oricand puteti sa achizitionati un nou ceas si sa va bucurati de acesta.

Tinand cont de aceste motive pentru care merita sa investiti in cutii ceasuri mai incapatoare veti ajunge exact la aceeasi concluzie ca si noi: va fi o investitie deosebit de utila.

Mai jos aveti o comparatie intre cele mai populare cutii de ceasuri de pe site-ul madira.ro

Cutie pentru 6 ceasuri
98 Lei
-6 spatii
-neagra
-capac transparent
-16.3 lei/spatiu de depozitare
 
Cutie pentru 10 ceasuri
109 Lei
-10 spatii
-neagra
-capac transparent
-10.9 lei/spatiu de depozitare
Cel Mai Bun Pret Pe Spatiu De Depozitare
Cutie pentru 12 Ceasuri
139 LEi
-12 spatii
-neagra
-capac transparent
-11.58 lei/ spatiu de depozitare