Decoratiuni interioare vintage colorate si pereti albi

decoratiuni interioare vintageOk, sa zicem ca ai cateva piese de mobilier vechi si tot ce mai trebuie sa faci este sa completezi totul cu altele. Mai ales daca stai in chirie nu poti sa le arunci pentru ca nu iti apartin. Dar, ce poti sa faci este sa achizitionezi decoratiuni interioare vintage colorate si sa reimprospatezi totul alegand sa vopsesti peretii in alb.

Indiferent cat de ciudat ar fi mobilat un apartament sau daca totul pare anost din cauza peretilor albi si al mobilierului de pe vremea bunicii poti sa oferi o cu totul noua abordare spatiului de locuit.

Recomandari pentru amenajare cu ajutorul unor decoratiuni interioare vintage colorate

Este foarte important sa renuntati din start la ideea ca veti face totul pas cu pas si ca in prima instanta veti face o parte din camera si apoi tot asa. La final, fie nu veti mai putea sa gasiti anumite elemente pe care doriti sa le includeti, fie reducerile s-au epuizat in ceea ce priveste piesele de mobilier pe care doriti sa le mai cumparati. Albul peretilor nu este suparator la ochi si nu aglomereaza. Piesele de mobilier le poti combina fara probleme. Trucul este sa creezi o ambianta placuta cu ajutorul acestor decoratiuni interioare vintage.

Ca sa para totul unitar trebuie sa ai grija cum combini culorile decoratiunilor si sa te asiguri ca sunt prezente pe toate nivelurile incepand de la podea pana pe pereti. Cum poti face acest lucru? Ei bine, poti sa asezi pe pereti tablouri. Pe canapele poti sa alegi niste tapiserii colorate care sa fie completate de niste perne decorative. Tesaturile utilizate trebuie sa fie usoare pentru a putea sa le speli usor la masina.

Pentru a asigura iluminatul puteti sa asezati niste lampi colorate in diferite zone ale spatiului, acolo unde vi se pare ca nu ar patrunde suficienta lumina.

Despre decoratiuni interioare vintage si unde le poti gasi

Daca te simti lipsit de inspiratie, ca sa completezi cat mai bine decorul vintage colorat, magazinul online Madira ofera tot ce aveti nevoie in materie de decoratiuni interioare vintage pentru casa.

Daca doriti sa pastrati aceeasi idee in toata casa, atunci este bine sa va axati pe niste culori de baza care sa completeze cat mai bine intre ele. Chiar si decoratiunile trebuie sa joace un rol important in astfel de decoratiuni si sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Ultima recomandare pe care vi-o facem este sa aveti grija sa nu aglomerati prea multe decoratiuni interioare vintage in aceeasi incapere. Acest lucru se datoreaza faptului ca elementele decorative numeroase obosesc si lasa impresia unei amenajari greoaie.