Categorii
Cosul tau

Bretele elegante pentru barbati

Producător: madira
Poarta Bretele alb-negru cu romburi la orice pereche de pantaloni si vei reusi sa obtii un stil vestimentar plin de personalitate proprie. Conform tendintelor in moda, se poarta foarte mult modelele geometrice, asadar, adauga aceste bretele in colectia ta de accesorii. Sunt fabricate din materiale d..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producător: madira
Bretele albe cu note muzicale negre - exista cateva accesorii dedicate in totalitate barbatilor cu ajutorul carora pot obtine un look fabulos. Bretelele au devenit un accesoriu atat de drag incat se poarta la diferite tinute. Cumpara si tu niste bretele pentru:a avea o infatisare deosebita a fa..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producător: madira
Bretele pentru barbati albastru intens - exista cateva accesorii dedicate in totalitate barbatilor cu ajutorul carora pot obtine un look fabulos. Bretelele au devenit un accesoriu atat de drag incat se poarta la diferite tinute. Cumpara si tu niste bretele pentru:a avea o infatisare deosebita a..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Bretele simple in nuanta indigo - exista cateva accesorii dedicate in totalitate barbatilor cu ajutorul carora pot obtine un look fabulos. Bretelele au devenit un accesoriu atat de drag incat se poarta la diferite tinute. Cumpara si tu niste bretele pentru:a avea o infatisare deosebita a face u..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Bretele pentru barbati