Categorii
Cosul tau

Cadouri pentru pescari si vanatori

 Set Cadou Barbati, Plosca Cu 4 Pahare Si Palnie, In Husa Piele Maro  Set Cadou Barbati, Plosca Cu 4 Pahare Si Palnie, In Husa Piele Maro
-26 %
Producător: madira-in-stoc
Set Cadou Plosca, cu 4 Pahare si Palnie, in Husa Piele Maro - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de calatorii sau care are alte hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea. Setul contine o plosca metalica, intr-un toc maro, 4 pahare, imbracate tot in husa de piele maro, si o palnie..
87,00 Lei 118,00 Lei
 Set Cadouri Barbati ,Plosca Metalica Cu Palnie Si Mini Sticluta Breloc  Set Cadouri Barbati ,Plosca Metalica Cu Palnie Si Mini Sticluta Breloc
-30 %
Producător: madira-in-stoc
Set Plosca Metalica cu Palnie si Mini Sticluta Breloc - Se apropie ziua de nastere a iubitului? In acest caz, avem cadoul potrivit. Madira va recomanda acest set cadou barbati format din o plosca metalica alcool, o palnie, si 2 brelocuri. Setul este imbracat intr-o husa eleganta de piele ecologica d..
83,00 Lei 119,00 Lei
Producător: madira
Set plosca si desfacator bere, cadouri barbati - Se apropie ziua de nastere a iubitului? In acest caz, avem cadoul potrivit. Madira va recomanda acest set cadou barbati format din o plosca metalica alcool si 1 breloc cu rol de desfacator de bere. Plosca este imbracata intr-o husa eleganta de piele e..
94,00 Lei
Producător: madira
Cadou Elegant cu Plosca si Accesorii Design Piele Maro Sarpe - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de stil care apreciaza o bautura fina. Setul contine o plosca metalica, 2 pahare, un instrument de scris, si o palnie. Mai mult decat atat, plosca pentru alcool si paharele sunt imb..
118,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Plosca drumetii cu husa tip portofel negru - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 250 de ml, si un toc negru din piele ecologica, tip portofel, prevazut cu agatatoare. Tocul se inchide cu ajutorul unei..
71,00 Lei
Plosca Metalica In Husa Neagra De Piele Plosca Metalica In Husa Neagra De Piele
-26 %
Producător: madira-in-stoc
Plosca metalica in husa neagra de piele - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 530 de ml, si un toc negru din piele ecologica, care este prevazut cu agatatoare. Tocul se inchide cu ajutorul unei capse ..
87,00 Lei 118,00 Lei
Set Cadou Barbati Plosca Cu Pahar, Palnie Si Breloc, Piele Neagra Set Cadou Barbati Plosca Cu Pahar, Palnie Si Breloc, Piele Neagra
-25 %
Producător: madira-in-stoc
Set Cadou Barbati Plosca cu Pahar, Palnie si Breloc, Piele Neagra - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de calatorii sau care are alte hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea. Setul contine o plosca metalica, intr-un toc negru, un pahar, imbracat tot in husa de piele neagra, si ..
83,00 Lei 111,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set cadou tarie cu plosca metalica, maro, husa piele - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 250 de ml, si un toc maro din piele ecologica, tip portofel, prevazut cu agatatoare. Tocul se inchide cu ajut..
71,00 Lei
Set Drumetii Plosca Cu 2 Pahare,Tirbuson Si Palnie Set Drumetii Plosca Cu 2 Pahare,Tirbuson Si Palnie
-25 %
Producător: madira-in-stoc
Set drumetii plosca cu 2 pahare,tirbuson si palnie - Este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de stil care apreciaza o bautura fina. Setul contine o plosca metalica, 2 pahare, un tirbuson multifunctional (contine cutit si desfacator sticle), si o palnie. Mai mult decat atat, produsul ..
83,00 Lei 111,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set plosca metalica, in toc maro, cu pahar si furculita - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari sau pasionatii de drumetii. Setul cadou contine o plosca pentru alcool, cu o capacitate de 250 de ml, un paharel mic, metalic, si un toc maro din piele ecologica, prevazut cu agatatoare. Tocul se i..
82,00 Lei
Producător: madira
Set plosca metalica, in toc maro, cu tacamuri - este un cadou apreciat de catre fiecare barbat pasionat de calatorii sau care are alte hobby-uri precum pescuitul si vanatoarea. Setul contine o plosca metalica, intr-un toc maro, si doua tacamuri - o lingura si o furculita. Tocul se inchide cu ajutoru..
118,00 Lei
Set cadou barbati plosca cu pahare imbracate in piele, Jack DanielsPlosca si paharele sunt din metal si sunt imbracate in piele ecologica de culoare maro.Dimesiunile sticlei sunt 13cm inaltime si 9cm lungime.Vin ambalate intr-o cutie de carton simpla, neagra...
70,00 Lei
Producător: madira
Sticla din inox pentru bauturi - cadou perfect pentru pescar sau vanator - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Ploasca are  o capacitate de 180 de ml,Caracteristici de baza ale produsului:are un design modern;este micuta, fiind ideala de transportat in drumetii;p..
40,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Sticla inox pentru bauturi ( Hip Flask )  Plosca metalica - este un cadou ideal pentru vanatori, pescari, sau pasionati de drumetii. Ploasca are  o capacitate de 180 de ml,Caracteristici de baza ale produsului:are un design modern;este micuta, fiind ideala de transportat in drumetii;plosca are o cap..
47,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

xoxo


Pescuitul si vanatoarea sunt hobby-uri extrem de raspandite mai ales in randul barabtilor. Cu totii cunoastem pe cineva care pescuieste sau vaneaza si mereu avem dificultati in a gasit cadoul potrivit. Cel mai important sfat pe care vi-l putem da este sa nu faceti cadou unui pescar sau vanator "scule pentru pescuit sau vanat" daca nu va pricepeti. Mergeti pe cadouri simplu dar de efect. Mai jos va prezentam o gama de produse ce credem ca s-ar potrivi de minune pentru a fi oferite Cadouri pentru pescari si vanatori.