Categorii
Cosul tau

Cadouri nunta

Producător: madira-in-stoc
Rama foto argintie, din antimoniu, cu model perforat - este un obiect deosebit, special conceput pentru a incadra si a orna frumos fotografiile voastre de dimensiuni 10 x 15 cm. Datorita faptului ca rama este realizata printr-o sculptura aparte, acest produs va crea o poveste in jurul fotografiilor ..
58,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Rama foto cuplu cu model alb-verde si inimioare - este un cadou frumos care se poate face cu prilejul casatoriei prietenilor vostri, aniversarii casatoriei parintilor sau un dar pretios pe care-l faci sotiei sau sotului. Aceasta rama foto are un design romantic si este decorata cu inimioare si are u..
58,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Rama foto ovala cu model perforat argintiu - este un cadou frumos care se poate face cu prilejul casatoriei prietenilor vostri, aniversarii casatoriei parintilor sau un dar pretios pe care-l faci sotiei sau sotului. Aceasta rama foto are un design romantic si este decorata cu motive argintii in stil..
58,00 Lei
Suport pentru certificatul de casatorie
-23 %
Producător: madira
Suport pentru certificatul de casatorie - Sunteti in cautarea unui frumos cadou de nunta pentru prietenii vostri, viitori miri? Un suport metalic, pentru certificatul de casatorie, este un cadou special, care va ramane vesnic in amintirea prietenilor vostri. Suportul este format dintr-un cilindru me..
155,00 Lei 200,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)