Categorii
Cosul tau

Colivii si casute pentru pasari

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
 Colivii hexagonale suport vintage aranjamente florale  Colivii hexagonale suport vintage aranjamente florale
-20 %
Producător: madira-in-stoc
Colivii hexagonale suport vintage aranjamente florale -  Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma de colivii albe, pentru a sustine diferite tipuri de flori. Cu ajutorul acestora, le puteti plasa oriunde in casa in asa fel incat sa va bucurati de aceste elemente decorativ..
119,00 Lei 149,00 Lei
 Set 2 Colivii Vintage Crem cu Fluture si Agatatoare  Set 2 Colivii Vintage Crem cu Fluture si Agatatoare
-17 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 Colivii Vintage Crem cu Fluture si Agatatoare - Nimic nu este mai placut decat un aranjament floral care sa va imbogateasca casa sau gradina. Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma unor colivii crem, pentru a sustine diferite tipuri de flori si aranjamente florale..
112,00 Lei 135,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Colivie alba, cu pasare si fluturi, suport pentru lumanare - este o decoratiune inedita, pe care o puteti aseza in gradina voastra, in propria casa sau intr-o sala de evenimente. In acelasi timp, poate fi folosit ca obiect decorativ de interior. Produsul este un suport lumanare sub forma de colivie ..
49,00 Lei
Colivie de decor cu pasare, frunze, si bec cu leduri Colivie de decor cu pasare, frunze, si bec cu leduri
-16 %
Producător: madira-in-stoc
Colivie de decor cu pasare, frunze, si bec cu leduri - Va pasioneaza obiectele decorative pentru gradina sau terasa? In acest caz, Madira va recomanda, cu incredere, aceasta colivie decorativa, ornata cu pasare si elemente florale. Colivia nu are doar un rol decorativ deosebit ci este si un obiect u..
139,00 Lei 165,00 Lei
Colivie verde, design vintage, suport lumanare cu agatatoare Colivie verde, design vintage, suport lumanare cu agatatoare
-18 %
Producător: madira-in-stoc
Colivie verde, design vintage, suport lumanare cu agatatoare - In afara faptului ca are o utilitate practica, colivia decorativa are si un rol estetic important. Cu ajutorul acestui produs, in noptile racoroase, veti putea crea acea atmosfera intima si linistitoare pe care doar lumina blanda a unui ..
89,00 Lei 109,00 Lei
Set 2 colivii albe cu fluture in relief
-20 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 colivii albe cu fluture in relief - Nimic nu este mai placut decat un aranjament floral care sa va imbogateasca casa sau gradina. Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma unor colivii albe, pentru a sustine diferite tipuri de flori si aranjamente florale. Cu ajutoru..
119,00 Lei 149,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set 2 colivii decorative albe pentru aranjamente florale - Nimic nu este mai placut decat un aranjament floral care sa va imbogateasca casa sau gradina. Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma unor colivii albe, din metal, pentru a sustine diferite tipuri de flori si ara..
34,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set 2 colivii mici albe - Va propunem acest set decorativ care contine doua suporturi inedite, sub forma de colivii albe, pentru a sustine diferite tipuri de flori si aranjamente florale. Cu ajutorul acestora, le puteti plasa oriunde in casa in asa fel incat sa va bucurati de aceste elemente decorat..
34,00 Lei
Set 2 colivii vintage, cu pasari decorative, suport pentru flori Set 2 colivii vintage, cu pasari decorative, suport pentru flori
-24 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 colivii vintage, cu pasari decorative, suport pentru flori - Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma de colivii albe, pentru a sustine diferite tipuri de flori. Cu ajutorul acestora, le puteti plasa oriunde in casa in asa fel incat sa va bucurati de aceste elemente..
129,00 Lei 169,00 Lei
Set Decorativ Vintage 2 Colivii cu Pasari si Modele Florale Set Decorativ Vintage 2 Colivii cu Pasari si Modele Florale
-18 %
Producător: madira-in-stoc
Set Decorativ Vintage 2 Colivii cu Pasari si Modele Florale -  Va propunem acest set decorativ care contine doua suporturi inedite, sub forma de colivii vintage, pentru a sustine diferite tipuri de flori si aranjamente florale. Cu ajutorul acestora, le puteti plasa oriunde in casa in asa fel incat s..
119,00 Lei 146,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set doua colivii crem antichizat cu floare si pasare - Sunteti in cautarea unor suporturi pentru aranjamente florale, speciale pentru nunta sau botez? In acest caz, Madira va recomanda, cu drag, un set format din doua colivii, ca suport pentru flori. Coliviile sunt realizate din metal crem, antichiz..
165,00 Lei
Set doua colivii rotunde otoman Set doua colivii rotunde otoman
-19 %
Producător: madira-in-stoc
Set doua colivii rotunde otoman - Se apropie un eveniment special in viata voastra? In acest caz, cu siguranta, va aflati in toiul pregatirilor. Asezati in fruntea listei si decorul impreuna cu aranjamentele florale. In acest sens, de ajutor sunt niste suporturi pentru aranjamentele florale. In func..
109,00 Lei 135,00 Lei
Set suport aranjamente florale cu 2 colivii Set suport aranjamente florale cu 2 colivii
-22 %
Producător: madira-in-stoc
Set suport aranjamente florale cu 2 colivii -   deoarece nimic nu este mai placut decat un aranjament floral care sa va imbogateasca casa. Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma unor colivii albe, pentru a sustine diferite tipuri de flori. Cu ajutorul acestora, le putet..
109,00 Lei 139,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set suporturi pentru flori cu doua colivii mici crem -  Nimic nu este mai placut decat un aranjament floral care sa va imbogateasca casa sau gradina. Va propunem acest set care contine doua suporturi inedite, sub forma unor colivii crem, din metal, pentru a sustine diferite tipuri de flori si aranja..
34,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Suport flori cu doua colivii mici crem - Se apropie un eveniment special in viata voastra? In acest caz, cu siguranta, va aflati in toiul pregatirilor. Asezati in fruntea listei si decorul impreuna cu aranjamentele florale. In acest sens, de ajutor sunt niste suporturi pentru aranjamentele florale. ..
34,00 Lei
Colivie vintage, suport pentru flori, cu picior Colivie vintage, suport pentru flori, cu picior
-21 %
Producător: madira-in-stoc
Colivie vintage, suport pentru flori, cu picior - este un produs pe care il puteti folosi ca suport pentru aranjamente florale de la botez sau de la nunta. In acelasi timp, poate servi despre obiect ornamental pentru gradina voastra. Va recomandam acest produs deoarece:are un design placut si romant..
69,00 Lei 86,90 Lei
Set 2 colivii patrate, albe, pentru pasari Set 2 colivii patrate, albe, pentru pasari
-23 %
Producător: madira-in-stoc
Set 2 colivii patrate, albe, pentru pasari - este ideal pentru adapostirea pasarilor de companie sau chiar pentru aranjamente florale pentru nunta sau botez. Acest set contine colivii din fier lacuit si vopsit cu alb, cu inchidere metalica si agatatoare. Madira va recomanda achizitionarea acestui se..
99,00 Lei 128,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)