Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Folosind siteul, confirmati ca suneti de acord cu folosirea lor

Informatii despre Livrare

Plaseaza o comanda pe site si vino sa o ridici de la noi.

Se pot ridica de la sediul nostru doar comenzile plasate pe site si confirmate telefonic. Este foarte important ca inainte sa veniti la sediul nostru sa luati legatura telefonic sau pe chat cu noi. Este posibil sa nu avem pregatita comanda dumneavoastra sau produsul dorit sa nu fie pe stoc. 

Adresa noastra este: B-dul Timisoara, nr 103E, bl Corp A, ap 9, sector 6, Bucuresti (punt reped - in spatele cartierului ANL Brancusi de pe Valea Oltului). Vezi aici harta si mai multe detalii. 

Livrarea prin curier:

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original sau chiar diferit.


****Pregatirea si livrarea comenzilor:
Daca veti comanda astazi pana in ora 10, livrarea se face maine. In cazul in care astazi este vineri, comanda ajunge luni. Info: Se poate opta si pentru livrare SAMBATA. 
Daca comanda este plasata dupa ora 11, comanda este pregatita si expediata maine si ajunge poimaine. Daca astazi este vineri, comanda ajunge marti. InfoDaca astazi este joi, se poate opta pentru a ajunge comanda SAMBATA. 
 

 
Costul transportului este urmatorul: 
 
 
Pentru comenzile cu valoarea intre 0-150 Lei, costul transportului este de 16 Lei prin Fan Courier.  
Pentru comenzile mai mari de 150 Ron, transportul este GRATIS!