Categorii
Cosul tau

Cutii ceasuri

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
Cutii de Ceasuri - Set el si ea Cutii de Ceasuri - Set el si ea
TOP -39 %
Producător: madira-in-stoc
Cutii de Ceasuri - Set el si eaCumpara setul de 2 cutii de ceasuri si beneficiezi de un pret special de doar 120 lei (in loc de 187 lei).Setul este foarmat din 2 cutii de ceasuri:- una potrivita pentru barbati, neagra cu cusatura alba. - Aici vezi toate inforamtiile despre cutie: Cuti..
120,00 Lei 196,00 Lei
Cutie pentru ceasuri de mana cu 10 spatii Cutie pentru ceasuri de mana cu 10 spatii
TOP -44 %
Producător: madira
Cutie pentru ceasuri de mana cu 10 spatii este un cadou inspirat si elegant pentru persoana iubita. Aceasta cutie poate stoca pana la 10 ceasuri. Se pot scoate pernutele din suporturile de ceas si cutia poate deveni o eleganta cutie pentru bijuterii. Este foarte utila deoarece are capac transparent ..
89,00 Lei 160,00 Lei
Cutie pentru ceasuri din piele ecologica si cusatura alba Cutie pentru ceasuri din piele ecologica si cusatura alba
TOP -53 %
Producător: madira
Cutie pentru ceasuri din piele ecologica si cusatura alba este un produs ideal care te ajuta sa pastrezi in siguranta ceasurile din colectia personala. In aceasta cutie pentru ceasuri se pot depozita 6 ceasuri pe suporturile din catifea crem.Aceasta cutie este foarte importanta in special pentru per..
65,00 Lei 138,00 Lei
Cutie pentru 12 ceasuri din piele ecologica cu capac transparent Cutie pentru 12 ceasuri din piele ecologica cu capac transparent
TOP -46 %
Producător: madira
Cutie deosebita pentru depozitarea a 12 ceasuri din piele ecologica cu capac transparent este un obiect care nu trebuie sa-i lipseasca unui barbat care se respecta. Asadar, daca prietenul tau are o colectie impresionanta de ceasuri, cu siguranta, acest produs ii va fi foarte util. Cutia pentru ceasu..
99,00 Lei 185,00 Lei
Caseta din lemn, eleganta, cu 12 compartimente pentru ceasuri Caseta din lemn, eleganta, cu 12 compartimente pentru ceasuri
TOP -38 %
Producător: madira-in-stoc
Caseta din lemn, eleganta, cu 12 compartimente pentru ceasuri - Nu mai ai loc pentru a-ti stoca frumoasa colectie de ceasuri? Ori poate esti in cautarea unui cadou potrivit pentru iubitul tau? Madira iti recomanda cu drag aceasta caseta luxoasa pentru 12 ceasuri realizata din lemn rezistent de culoa..
179,00 Lei 288,00 Lei
Cutie ceasuri  eleganta din lemn pentru 6 ceasuri Cutie ceasuri  eleganta din lemn pentru 6 ceasuri
TOP -56 %
Producător: madira
Cadou pentru barbati – cutie eleganta din lemn pentru 6 ceasuri Va doriti un cadou special pentru barbatul iubit? Madira va propune achizitionarea unei cutii elegante, pentru depozitarea, in siguranta, a ceasurilor, din colectia personala. Un cadou ideal pentru barbatii care sunt pasionati de aceste..
99,00 Lei 225,00 Lei
Producător: madira
Cutie eleganta pentru ceasuri si inele - Acest produs se remarca prin calitatea sa deosebita si prin eleganta fiecarui detaliu in parte. Cutia eleganta pentru ceasuri ofera un spatiu generos si este inteligent compartimentata. Astfel, avem la dispozitie 8 spatii speciale pentru depozitarea in sigura..
139,00 Lei
Cutie eleganta pentru 10 ceasuri din lemn lacuit Cutie eleganta pentru 10 ceasuri din lemn lacuit
TOP -25 %
Producător: madira
Cutie eleganta pentru 10 ceasuri din lemn lacuit - Este un produs ideal care te ajuta sa pastrezi in siguranta ceasurile din colectia personala. In aceasta cutie pentru ceasuri se pot depozita 10 ceasuri pe suporturile din catifea crem. Cutia eleganta se remarca printr-un design negru cu elemente me..
169,00 Lei 225,00 Lei
Cutie eleganta, din lemn, pentru 10 ceasuri Cutie eleganta, din lemn, pentru 10 ceasuri
TOP -29 %
Producător: madira
Cutie eleganta,  din lemn, pentru 10 ceasuri - este un produs ideal care te ajuta sa pastrezi in siguranta ceasurile din colectia personala. In aceasta cutie pentru ceasuri se pot depozita 10 ceasuri pe suporturile din catifea crem. Cutia eleganta se remarca printr-o culoare rosie intensa. Este un p..
159,00 Lei 225,00 Lei
Cutie din lemn pentru 12 ceasuri April Cutie din lemn pentru 12 ceasuri April
-34 %
Producător: madira-in-stoc
Cutie pentru 12 ceasuri April - PRODUS PREMIUM!In acesta cutie se pot depozita 12 ceasuri. Cutia este fabricata din lemn iar pernutele catifelate maro sunt de o calitate superioara si se pliaza perfect pe aproape toate ceasurile. Balamalele si incuietoarea fiind metalice,confera o dur..
189,00 Lei 288,00 Lei
Luxury Line - Cutie ceasuri neagra cu 10 spatii - Carbon Style Luxury Line - Cutie ceasuri neagra cu 10 spatii - Carbon Style
-25 %
Producător: madira
Cutie ceasuri neagra cu 10 spatii - Carbon Style - Cutia pentru ceasuri reprezinta o idee ingenioasa si practica de cadou pentru femei si barbati deopotriva. Recomandarea noastra este acest produs care ofera nu mai putin de 10 spatii de depozitare pentru ceasuri. Cutia este din lemn, imbracata cu un..
169,00 Lei 225,00 Lei
Producător: madira
Cutie Luxury din lemn masiv pentru 12 ceasuri este fabricata din cele mai bune materiale: lemn masiv si inox. Imbinarile sunt perfecte iar pernutele sunt de catifea si se muleaza extrem de bine pe ceasuri...
348,00 Lei
Cutie Premium din lemn negru mat pentru 12 ceasuri Cutie Premium din lemn negru mat pentru 12 ceasuri
TOP -34 %
Producător: madira
Cutie Premium din lemn negru mat pentru 12 ceasuri - Nu mai ai loc pentru a-ti stoca frumoasa colectie de ceasuri? Ori poate esti in cautarea unui cadou potrivit pentru iubitul tau? Madira iti recomanda cu drag aceasta caseta luxoasa pentru 12 ceasuri realizata din lemn rezistent de culoare nea..
189,00 Lei 288,00 Lei
Cutie ceasuri neagra cu 6 spatii - Carbon Style Cutie ceasuri neagra cu 6 spatii - Carbon Style
-38 %
Producător: madira
Cutie ceasuri neagra cu 6 spatii - Carbon Style - Cutia pentru ceasuri reprezinta o idee ingenioasa si practica de cadou pentru femei si barbati deopotriva. Recomandarea noastra este acest produs care ofera nu mai putin de 6 spatii de depozitare pentru ceasuri. Cutia este din lemn, are un imprimeu n..
139,00 Lei 225,00 Lei
Cutie pentru 5 ceasuri din lemn Grinno Cutie pentru 5 ceasuri din lemn Grinno
-41 %
Producător: madira-in-stoc
Atunci cand un produs este de calitate acest lucru se vede. Asa este si in cazul acestei cutii pentru 5 ceasuri din lemn Grinno cu detalii desavarsite si realizata cu o deosebita atentie. Este un produs de calitate premium ce iti va proteja ceasurile in mod eficient. Cutia este realizata din lem..
230,00 Lei 390,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
 Cutie ceasuri din piele ecologica maro pentru ceasuri - Ce poate fi mai minunat decat un obiect modern care iti ofera posibilitatea de a transporta in siguranta cele mai pretioase si dragi accesorii? Spre exemplu, aceasta cutie compacta, din piele ecologica, maro, a fost special conceputa pentru a ..
89,00 Lei
Producător: madira
Cutie de calatorie din piele ecologica neagra pentru ceasuri - Ce poate fi mai minunat decat un obiect modern care iti ofera posibilitatea de a transporta in siguranta cele mai pretioase si dragi accesorii? Spre exemplu, aceasta cutie compacta, din piele ecologica, neagra, a fost special conceputa p..
89,00 Lei
 Cutie neagra stil croco pentru 8 ceasuri LATE  Cutie neagra stil croco pentru 8 ceasuri LATE
-17 %
Producător: madira
Cutie neagra stil croco pentru 8 ceasuri - este SPECIAL conceputa pentru ceasurile LATE. Ai mai multe ceasuri in garderoba personala? Cu siguranta, o cutie de ceasuri este un must-have pe lista ta. Noi iti recomandam acest produs care se remarca printr-o eleganta aparte. Este o cutie neagra cu impri..
165,00 Lei 198,00 Lei
 Cutie rosie imprimeu croco cu 8 pernute pentru ceasuri LATE  Cutie rosie imprimeu croco cu 8 pernute pentru ceasuri LATE
-17 %
Producător: madira-in-stoc
Cutie rosie imprimeu croco cu 8 pernute pentru ceasuri este SPECIAL conceputa pentru ceasurile LATE. Ai mai multe ceasuri in garderoba personala? Cu siguranta, o cutie de ceasuri este un must-have pe lista ta. Noi iti recomandam acest produs care se remarca printr-o eleganta aparte. Este o cutie ro..
165,00 Lei 198,00 Lei
Cutie ceasuri model negru mat din piele ecologica Cutie ceasuri model negru mat din piele ecologica
-10 %
Producător: madira
Cutie ceasuri model negru mat din piele ecologica - Esti in cautarea unui cadou frumos pentru barbatul iubit? Iata o idee ingenioasa si practica: o cutie pentru ceasuri. Recomandarea noastra este acest produs care ofera 6 spatii de depozitare pentru ceasuri. Cutia are o culoare negru mata si este un..
169,00 Lei 188,00 Lei
Cutie ceasuri negru mat din lemn cu 6 spatii Cutie ceasuri negru mat din lemn cu 6 spatii
TOP -26 %
Producător: madira
Cutie ceasuri negru mat din lemn cu 6 spatii - Este un produs ideal care te ajuta sa pastrezi in siguranta ceasurile din colectia personala. In aceasta cutie pentru ceasuri se pot depozita 6 ceasuri pe suporturile din catifea crem. Cutia este realizata din lemn vopsit negru mat.Aceasta cutie este fo..
139,00 Lei 189,00 Lei
Cutie ceasuri negru mat din lemn cu interior de catifea maro Cutie ceasuri negru mat din lemn cu interior de catifea maro
-26 %
Producător: madira
Cutie ceasuri negru mat din lemn cu interior de catifea maro - Este un produs ideal care te ajuta sa pastrezi in siguranta ceasurile din colectia personala. In aceasta cutie pentru ceasuri se pot depozita 6 ceasuri pe suporturile din catifea maro. Cutia este realizata din lemn vopsit negru mat.Aceas..
139,00 Lei 189,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Cutie ceasuri voiaj piele carbon negru cu 4 spatii - Cine a spus ca atunci cand urmeaza sa pleci intr-o calatorie esti nevoit sa-ti lasi acasa ceasurile preferate? De acum, nu mai trebuie sa faci acest compromis. Prin achizitionarea acestui produs, va bucurati de o cutie speciala de voiaj care va of..
119,00 Lei
Cutie cu 10 spatii pentru ceasuri Cutie cu 10 spatii pentru ceasuri
TOP -18 %
Producător: madira-in-stoc
Cutie neagra pentru 10 ceasuri model de voiaj - Cine a spus ca atunci cand urmeaza sa pleci intr-o calatorie esti nevoit sa-ti lasi acasa ceasurile preferate? De acum, nu mai trebuie sa faci acest compromis. Prin achizitionarea acestui produs, va bucurati de o cutie speciala de voiaj care va ofera n..
139,00 Lei 169,00 Lei
Cutie de voiaj pentru 8 ceasuri model negru Cutie de voiaj pentru 8 ceasuri model negru
-18 %
Producător: madira-in-stoc
Cutie de voiaj pentru 8 ceasuri model negru - Cine a spus ca atunci cand urmeaza sa pleci intr-o calatorie esti nevoit sa-ti lasi acasa ceasurile preferate? De acum, nu mai trebuie sa faci acest compromis. Prin achizitionarea acestui produs, va bucurati de o cutie speciala de voiaj care va ofera nu ..
139,00 Lei 169,00 Lei
Cutie deosebita din lemn lacuit pentru 20 de ceasuri Cutie deosebita din lemn lacuit pentru 20 de ceasuri
-13 %
Producător: madira
Cutie deosebita din lemn lacuit pentru 20 de ceasuri - Ti se pare ca nu mai ai suficient spatiu pentru a-ti stoca frumoasa colectie de ceasuri? Ori poate esti in cautarea unui cadou potrivit pentru persoana iubita? Madira iti recomanda cu drag aceasta caseta luxoasa pentru 20 ceasuri realizata din l..
339,00 Lei 390,00 Lei
Cutie maro pentru 8 ceasuri model de voiaj Cutie maro pentru 8 ceasuri model de voiaj
-18 %
Producător: madira
Cutie maro pentru 8 ceasuri model de voiaj - Cine a spus ca atunci cand urmeaza sa pleci intr-o calatorie esti nevoit sa-ti lasi acasa ceasurile preferate? De acum, nu mai trebuie sa faci acest compromis. Prin achizitionarea acestui produs, va bucurati de o cutie speciala de voiaj care va ofera nu m..
139,00 Lei 169,00 Lei
Cutie neagra din lemn pentru depozitare 6 ceasuri Cutie neagra din lemn pentru depozitare 6 ceasuri
TOP -34 %
Producător: madira
Cutie neagra din lemn cu interior de catifea gri pentru depozitare 6 ceasuri  - Este un produs ideal care te ajuta sa pastrezi in siguranta ceasurile din colectia personala. In aceasta cutie pentru ceasuri se pot depozita 6 ceasuri pe suporturile din catifea gri. Cutia este realizata din lemn vopsit..
125,00 Lei 189,00 Lei
Producător: madira
Cutie neagra pentru 5 ceasuri cu interior din piele alba - Iata un cadou ideal pentru un pasionat de ceasuri, care are in colectia sa si ceasuri automatice. Cutia neagra Watch Winder ofera suport pentru 2 ceasuri automate, dar detine si alte 3 spatii pentru ceasuri normale. Cutia este realizata din ..
689,00 Lei
Producător: madira
Cutie neagra pentru ceasuri automatice cu 2 pozitii rotative - Madira va recomanda, cu incredere, acest dispozitiv pentru intors ceasuri automatice sau Watch Winder. Produsul este un accesoriu important pentru orice colectionar de ceasuri care are in colectia personala si ceasuri automatice. Cutia e..
569,00 Lei
Producător: madira
Cutie neagra rotire 4 ceasuri automate + 6 spatii pentru ceasuri - Acest dispozitiv de intoarcere ceasuri automatice este un produs ideal pentru colectionarii de ceasuri, dar si pentru magazinele de profil care isi doresc sa afiseze produsele intr-un stil elegant. Cutia neagra Watch Winder ofera sup..
745,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 65 (3 pagini)Cutii depozitare ceasuri


Orice barbat care se respecta are, in casa, o cutie speciala pentru depozitarea ceasurilor. Madira va pune la dispozitie o gama variata de cutii pentru ceasuri, care sunt produse ideale pentru pastrarea in siguranta a ceasurilor dragi din colectia personala. Cutiile pentru ceasuri sunt imbracate in piele ecologica sau naturala, au cusaturi de cea mai buna calitate si preturi avantajoase. Indiferent ca va doriti o cutie clasica sau moderna, cutiile pentru ceasuri ofera cea mai buna protectie pentru ceasuri de diferite marimi.


Orice barbat care se respecta si tine cont de toate detaliile care completeaza o tinuta, stie cat de important este ca toate accesoriile sa fie la fel de impecabile indiferent cat de noi sau cat de mult timp a trecut de cand le-a achizitionat.

Un ceas reprezinta simbolul elegantei si nu trebuie sa ii lipseasca nici unui gentlemen. Si acest lucru nu se datoreaza neaparat faptului ca trebuie sa stie mereu cat e ceasul ci il va propulsa in fruntea clasei sociale.

Desigur, mai este esential sa mentionam despre colectionarii de ceasuri care nu numai ca apreciaza design-ul si modul de fabricare ci le cunosc si povestea si valoarea inestimabila, in unele cazuri. Dar, indiferent daca sunteti un colectionar impatimit sau pur si simplu va plac ceasurile, merita sa le pastrati la loc de cinste intr-o cutie eleganta, imbracata in piele ecologica sau naturala cu detalii atent lucrate.


Cutiile sunt de cea mai inalta calitate si protejeaza ceasurile cel mai bine in interiorul lor fata de actiunea factorilor externi care le-ar putea deteriora. Astfel, oricand veti putea sa purtati  ceasul preferat sau chiar sa adaugati noi modele in colectia dumneavoastra intrucat printre cele mai importante caracteristici enumeram si caracterul spatios pe care il au. Asadar, veti fi pe deplin multumiti de achizitia facuta si veti putea sa le si admirati fara sa fie necesar sa le scoateti din cutie. O cutie pentru ceasuri poate sa reprezinte si un cadou deosebit de inspirat pentru cineva care stiti ca adora sa isi cumpere in permanenta ceasuri noi. Si, in special daca obisnuieste sa investeasca destul de mult in ceasuri atunci le va putea proteja si pastra intacte pentru multa vreme.


Cutiile sunt rezistente si elegante, asadar veti putea sa oferiti un cadou deosebit.
Cutiile  sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea unui barbat. Fie ca detii unul sau 20 de ceasuri avem cutia perfecta pentru tine. Toate cutiile au calitate ridicata, sunt testate de catre noi si recomandam tuturor detinatorilor de ceasuri sa nu neglijeze importanta unei astfel de cutii deoarece ceasurile vor fi 100% protejate. ✅Totodata, cutiile pentru ceasuri sunt elegante si vor face parte din decorul casei tale. Alege acum cutia de ceasuri preferata si trimite-ne comanda.


Gaseste mai usor o cutie pentru ceasuri potrivita colectiei tale urmarind micul nostru ghid

 

Atunci cand colectia ta de ceasuri este mai mare cu siguranta esti un colectionar. Si, o data ce ai vazut noi modele pe care ti-ai dori sa le adaugi colectiei tale, este foarte greu sa rezisti tentatiei de a cumpara ceasul mult visat. In calitate de colectionar stii foarte bine ca pentru a pastra ceasurile valoroase ai nevoie de o cutie pentru ceasuri. Este cea mai simpla modalitate prin care poti sa te asiguri ca nu se zgarie, nu se pierd si sunt ferite de toti factorii externi care le-ar putea scadea valoarea. Chiar si daca in colectia ta nu se regasesc modele valoroase tot trebuie sa le protejezi. Asta pentru ca sa ai intotdeauna un look impecabil.

Ceasurile care nu sunt atat de valoroase merita si ele protejate intrucat fiind fabricate din materiale care se pot deteriora usor isi pot pierde foarte mult din aspectul estetic. Accesoriile, indiferent daca este vorba despre ceasuri sau bijuterii, pentru a putea pune in valoare o tinuta vestimentara trebuie sa arate impecabil la randul lor. Aratand ireprosabil vei putea sa creezi o impresie placuta mai usor celor din jur iar pentru a pastra accesoriile in cele mai bune conditii te vom ajuta sa gasesti cea mai potrivita cutie pentru ceasuri.

 Cum sa cumperi o cutie pentru ceasuri buna?

 Atunci cand doresti sa cumperi o cutie pentru ceasuri poti fi foarte usor tentat sa o cumperi pe prima care ti se afiseaza in cale insa, lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Fara a te documenta in prealabil despre modul in care trebuie sa alegi o cutie pentru ceasuri poate sa insemne ca aceasta se poate deteriora cu usurinta chiar la scurt timp de la utilizare. Aceasta lectie au invatat-o foarte multi oameni pe pielea lor in momentul in care au achizitionat o cutie pentru ceasuri fara a se documenta si au fost nevoiti ca la final sa cumpere una din nou.

Multe persoane care au inceput o colectie de ceasuri recent, chiar si cei cu experienta in domeniu, gasesc destul de dificila aceasta misiune. Este mai bine sa astepti putin pentru a te documenta cu privire la modelul de cutie pentru ceasuri potrivita si sa investesti mai mult decat sa cumperi o cutie ieftina care se dovedeste la final a fi necorespunzatoare si sa nu iti protejeze ceasurile asa cum te-ai asteptat.

Pretul nu trebuie sa fie un impediment atunci cand doresti sa investesti intr-o astfel de cutie intrucat ai putea sa ramai surprins si sa constati ca modelul dorit indeplineste toate asteptarile tale din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, daca te uiti peste modelele noastre vei putea sa gasesti un raport calitate – pret foarte bun dar si modele care sa raspunda celor mai importante cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca un produs cu adevarat bun.


 Cutia pentru ceasuri perfecta pentru colectia ta

 Cea mai importanta caracteristica a cutiei de ceasuri perfecta este calitatea materialului din care este fabricat. Interiorul sa fie captusit cu un material moale pentru a proteja ceasurile. Exteriorul cutiei trebuie sa dovedeasca si aceasta calitatea materialului utilizat. Pe piata exista numeroase modele de cutii fabricate din diverse materiale insa, cele mai bune sunt cele din lemn sau din piele ecologica.

Dar acestea nu sunt singurele aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o cutie pentru ceasuri. Compartimentele individuale trebuie sa fie suficient de mari incat sa permita depozitarea lejera a diferitelor modele de ceasuri care pot avea marimi diferite. In momentul in care cumperi o astfel de cutie pentru depozitare te astepti sa iti cresti colectia sau iti vei schimba la un moment dat gusturile si atunci este nevoie de o cutie in care sa poti pastra diferite modele.

O cutie care este echipata cu spatii de depozitare individuale suficient de mari nu iti va crea probleme in a depozita chiar si ceasurile ei. De asemenea, o cutie buna pentru ceasuri trebuie sa aiba capacitatea de a se inchide corespunzator chiar si atunci cand depozitezi in interior modele supradimensionate. Din pacate este destul de greu sa determini dupa o poza daca iti vor incapea ceasurile insa, te poti documenta din recenzii si sa afli daca cutia se potriveste necesitatilor tale. Insa, daca iti stabilesti din timp criteriile care te intereseaza cel mai mult la un astfel de accesoriu atunci nu iti va fi greu sa gasesti modelul potrivit.


 Cutiile intotdeauna o alegere inspirata indiferent de scop

 Cutiile pot sa reprezinte o alegere potrivita chiar si pentru doamne sau domnisoare care adora sa poarte un astfel de accesoriu dar si sa puna pret pe managementul eficient al timpului. Nu sunt rezervate neaparat pentru barbati. In special daca este un cadou, trebuie sa te orientezi catre un model care sa fie suficient de incapator, de exemplu cu 10 sau 12 spatii. Vei putea sa gasesti si modele in care incap peste 20 de ceasuri insa, acelea sunt rezervate pentru persoanele pe care le vezi ca in fiecare zi vin la birou cu un ceas nou. Daca este vorba despre o doamna sau o domnisoara, recomandarea noastra este sa alegi un model fin si elegant, de culoare rosie sau chiar neagra daca se adreseaza pentru amandoi. Legat de acest aspect, trebuie sa stii ca avem si cutii care sa se potriveasca pentru o femeie si un barbat deopotriva. Sunt modele care permit sa depozitezi atat ceasuri cat si bijuterii, fiecare avand compartimentul sau propriu.

Avansand catre modele mai in ton cu vremurile moderne, vei putea sa gasesti chiar si cutii intors ceasurile automatice. Acest tip de produs te ajuta sa afisezi ceasurile automatice printr-o miscare naturala, asemanatoare cu miscarea mainii. Este dotat cu un suport care are o rotatie intr-o singura directie si este un accesoriu ideal pentru cei care doresc sa isi expuna accesoriile intr-un mod inedit, in special pe cele care sunt valoroase sau au o semnificatie mare pentru tine.

 

Asadar, ce trebuie sa stii atunci cand cumperi o cutie pentru ceasuri?

 Cu siguranta daca esti in cautarea unei cutii pentru ceasuri care sa se potriveasca necesitatilor tale trebuie sa tii cont de cateva lucruri esentiale. In primul rand, asa cum am mai spus, trebuie sa cumperi o cutie pentru ceasuri fabricata dintr-un material de calitate asa cum este lemnul sau pielea ecologica. Apoi, trebuie sa te asiguri ca dimensiunile sunt potrivite, interiorul este captusit cu un material moale care sa protejeze ceasurile si este compartimentat corespunzator pentru a putea depozita separat fiecare model de ceas detinut.

Este foarte important si ca sistemul de inchidere sa fie unul eficient pentru a permite manipularea cutiei cu usurinta de fiecare data cand doresti sa o muti in alta parte. Modelele pe care le gasesti aici sunt prevazute si cu o suprafata vitrata pe capac care permit vizualizarea ceasurilor fara sa fie necesar sa le scoti de fiecare data din cutie. Acesta este un avantaj mai ales atunci cand doresti sa le arati prietenilor si cunostintelor tale modelele recent achizitionate care reprezinta o aditie foarte buna in colectia ta si au o poveste remarcabila pe care doresti sa o faci cunoscuta neaparat. Orice colectionar este mandru de fiecare model de ceas detinut, motiv pentru care conteaza foarte mult si modul de prezentare.

Si, nu in ultimul rand, cutia pentru ceasuri perfecta trebuie sa detina suficiente spatii pentru oricate bijuterii sau ceasuri ai dori sa depozitezi. Aceste accesorii pe care le detii sunt foarte importante iar daca le protejezi te vor putea servi pe termen lung. In plus, isi vor pastra aspectul ireprosabil si iti vor innobila toate tinutele purtate. Vei putea sa gasesti modele de cutii care sa iti permita sa depozitezi ceasuri de la 1 pana la peste 20 de modele, fiecare in compartimentul sau propriu, protejate corespunzator.

O cutie pentru depozitarea ceasurilor este esential din toate punctele de vedere. Mai ales daca in colectia ta se regasesc modele valoroase precum cele mostenite sau achizitionate prin licitatie atunci protejarea lor este esentiala.

Acum ca stii care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le urmaresti la o cutie pentru ceasuri, te lasam sa descoperi modelele pe care ti le-am pregatit. Suntem siguri ca nu vei fi dezamagit de calitatea lor si, indiferent daca faci un cadou sau achizitionezi pentru tine vei fi foarte multumit. Speram ca aceste cateva cuvinte te-au ajutat sa identifici mai usor ce ti se potriveste cel mai bine. O data ce cunosti mai bine care sunt aspectele cele mai importante pe care trebuie sa le urmaresti, dincolo de aspect si de pretul cutiilor pentru ceasuri, iti va fi mult mai usor sa iei o decizie concreta. Nu uita ca o cutie pentru ceasuri nu este doar un simplu accesoriu pentru protejarea ceasurilor, este modul ideal prin care le poti expune fara sa fie puse in pericol. O cutie pentru ceasuri poate sa fie si o piesa decorativa excelenta pentru diferite spatii precum living-ul, dressing-ul sau dormitorul tau. Iar ca si cadou, cu siguranta va starni bucurie pentru cel care o primeste. Nu uita atunci cand il faci cadou sa fie din toata inima indiferent pentru cine se adreseaza si fii sigur ca va deveni surpriza cea mai placuta in special pentru un colectionar de ceasuri.