Categorii
Cosul tau

Cutii pentru intors ceasuri automatice

Producător: madira
Cutie Watch Winder neagra pentru 2 ceasuri automatice - Madira va recomanda, cu incredere, acest dispozitiv pentru intors ceasuri automatice sau Watch Winder. Produsul este un accesoriu important pentru orice colectionar de ceasuri care are in colectia personala si ceasuri automatice. Cutia este rea..
751,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Cutii pentru intors ceasuri automatice


Daca detii unul sau chiar mai multe ceasuri mecanice cu o miscare automata, achizitionarea unui Watch Winder sau Cutie de intors ceasuri automatice este un must-have pentru orice casa. Avand in vedere faptul ca aceste cutii de intors ceasuri automatice sunt destul de scumpe, in magazinele locale de ceasuri, Madira va ofera un sortiment larg de watch winders, cutii de intors ceasuri automatice de diferite dimensiuni si culori, avand preturi variate pentru orice buget.


Daca aspiri sa ai un ceas automat sau daca detii deja o caseta de depozitare plina de ceasuri, acum este timpul sa te gandesti si la cutii de intors ceasuri automatice sau watch winder. De ce? Iata cateva motive care ne vin in minte.


In general, un watch winder este considerat o investitie care te ajuta sa economisesti timp si iti va pastra un timp indelungat minunatele colectii de ceasuri automatice. Deci, daca nu le porti suficiente ore pe zi si nu incerci sa iti agiti incheietura mainii si sa resetezi timpul ocazional, este suficient de spus ca a detine un watch winder este o necesitate pentru fiecare persoana care detine un ceas automatic. Un watch winder asigura ingrijirea si intretinerea corespunzatoare pentru ceasurile tale mecanice automate, care le rotesc atunci cand nu poti tu face asta sau esti plecat. Un alt scop al acestui dispozitiv automat de rotire a ceasului mecanic este ca te ajuta sa te mandresti si sa te bucuri de ceasul tau pretios afisandu-l pentru tine si admiratorii acestor ceasuri deosebite.


Cutiile de intors ceasuri sunt la fel de elaborate si de ornamentale precum sunt ceasurile pe care le sustin. Aceste dispozitive sunt sub forma de cub sau dreptunghiulara, cu carcasa din sticla, si seamana cu acele cutii de depozitare a bijuteriilor fine. Cu siguranta, aceste dispozitive de rotire ceasuri sunt unele dintre cele mai fine piese decorative. Cu toate acestea, un watch winder este mai mult decat un element decorativ, fiind un obiect tehnic.


De ce ai nevoie de o cutie de intors ceasurile automatice


Pentru ca aceste ceasuri automate au nevoie de a fi impulsionate, pentru a-si misca rotitele si a functiona, iar fiecare tip de ceas automat dupa un anumit timp de functionare, se opreste, si trebuie pus iarasi in miscare. Cutia de intors ceasurile automatice te scuteste de timp si va face asta pentru tine. Cutia pentru ceasuri automatice are un timer care va invarti ceasul doar pentru un anumit numar de ore predefinit in cicluri.

Spre deosebire de intoarcerea manuala a coroanei, cutia pentru ceas automatic va invarti coroana fara a exercita o forta de frecare asupra coroanei si a o uza timpuriu. Un alt benefiu al cutiei de intors ceasuri automatice este faptul ca acest dispozitiv va invarti ceasul intr-un ritm apropiat de miscarile naturale ale mainii fara a dauna mecanismul prin miscari bruste sau socuri prea mari. In concluzie, o cutie de intors ceasuri automatice va prelungi viata ceasurilor tale.


Criterii pentru a alege un watch winder de calitate

  • Alege o cutie pentru intors ceasuri automatice din materiale cum ar fi lemn, piele, sau matase, pentru a se potrivi aspectului premium al ceasurilor din colectia ta.
  • Opteaza pentru cutii de intors ceasuri cu motoare silentioase daca doresti sa afisezi colectia de ceasuri in dormitor sau in birou.
  • Alege un produs alimentat de baterie, care se poate folosi si in timpul calatoriei, si care poate oferi suport pentru unul si pana la 4 ceasuri.
  • Alege un model alimentat prin curent AC cu spatii pentru mai multe ceasuri.
  • Selecteaza un dispozitiv de rotire a ceasului cu un TPD reglabil (turns per day/rotiri pe zi) care corespunde rotatiei zilnice recomandate pentru ceas.
  • Incearca sa previi deteriorarea mecanismelor de rotire a ceasurilor alegand un watch winder cu temporizator si mod de repaus.

Poti aloca un buget mai mare sau mai mic pentru un watch winder, care este realizat dintr-o varietate de materiale, si, in general, cu cat cheltui mai mult, cu cat vei obtine o calitate mai buna. Uita-te la produsele sugerate de Madira in aceasta categorie deoarece toate modelele propuse de magazinul nostru online intrunesc peste 85% dintre atributele cutiilor de top pentru intors ceasuri automatice.