Categorii
Cosul tau

Decoratiuni Craciun

Producător: madira-in-stoc
Casuta decoratiune de Craciun - Aceasta casuta decorativa, de Craciun, este ideala pentru sarbatorile de iarna. O puteti amplasa sub bradul impodobit, timp in care veti asculta incantati diferite cantece de Craciun. Frumoasa casuta de Craciun este decorata special pentru sarbatorile de iarna. Caract..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Casuta decoratiune de Craciun cu braduti - Aceasta casuta decorativa, de Craciun, este ideala pentru sarbatorile de iarna. O puteti amplasa sub bradul impodobit, timp in care veti asculta incantati diferite cantece de Craciun. Frumoasa casuta de Craciun este decorata special pentru sarbatorile de ia..
95,00 Lei 135,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Casuta decorativa din ceramica cu zapada -  O casuta decorativa este tipul de ornament special pentru sarbatorile de iarna. Frumoasa casuta de Craciun este decorata special pentru sarbatorile de iarna. O puteti aseza sub bradul de Craciun sau pe o masa in living. Caracteristici principale ale produs..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiune casuta de craciun este ideala pentru a fi oferita cadou cu prilejul sarbatorilor de iarna.  Frumoasa casuta de Craciun este decorata special, pentru sarbatorile de iarna, cu zapada. Casuta are pur rol decorativ, aceasta nu canta si nu are lumini.Caracteristici principale ale produsului:a..
84,00 Lei
Fără TVA:84,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiune cerb alb face parte din categoria obiectelor decorative cu specific de Craciun. Acest frumos obiect decorativ, pentru casa, se remarca printr-o forma inedita, si anume, aceea a unui cerb alb. Stralucirea si frumusetea acestui produs il transforma intr-o piesa centrala care va imbogati si..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Decoratiune cerb auriu - face parte din categoria obiectelor decorative cu specific de Craciun. Acest frumos obiect decorativ, pentru casa, se remarca printr-o forma inedita, si anume, aceea a unui cerb, de culoare aurie. Stralucirea si frumusetea acestui produs il transforma intr-o piesa centrala c..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Glob bradulet de Craciun cu led - este o frumoasa decoratiune sub forma de bradut de Craciun. Acest glob decorativ are o frumoasa urare la baza: "Merry Christmas" (Craciun Fericit!). Acest obiect decorativ se integreaza perfect in decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna si, cu siguranta, ampla..
13,00 Lei
Fără TVA:13,00 Lei
Producător: madira
Glob cu Mos Craciun si Om de Zapada langa brad - Va intrebati ce sa-i cumparati cadou, de Craciun, copilului vostru? Una dintre posibilitati poate fi un glob cu zapada cu decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna.  Acest glob cu zapada vine intr-o prezentare inedita: are in interiorul globului fig..
8,00 Lei
Fără TVA:8,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Glob muzical cu doi copii colindatori - este un cadou de sarbatori pe placul copiilor. Acest glob muzical are in interiorul sau doi colindatori in costum de Mos Craciun. Acest obiect decorativ se integreaza perfect in decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna si, cu siguranta, amplasandu-l pe ma..
22,00 Lei
Fără TVA:22,00 Lei
Producător: madira
Glob sub forma de Mos Craciun cu fular si coronita - Un cadou special de Craciun poate fi un glob cu zapada sub forma de Mos Craciun. Acest glob cu zapada vine intr-o prezentare inedita: il intruchipeaza pe Mos Craciun ca forma a produsului, dar are si in interiorul globului o figurina a personajulu..
8,00 Lei
Fără TVA:8,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Mos Craciun cu lumini si melodii - Vin Sarbatorile, vin! Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si ai inceput deja sa te interesezi ce cadouri sa le faci celor dragi. Listele sunt intocmite, iar dorintele fiecaruia le-ai cam ghicit. Mos Craciun este personajul preferat al copiilor si cel care le aduc..
110,00 Lei 150,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Mos Craciun cu stea in mana, glob muzical de Craciun - Va intrebati ce sa-i cumparati cadou, de Craciun, copilului vostru? Una dintre posibilitati poate fi un glob cu zapada sub forma de Mos Craciun. Acest glob cu zapada vine intr-o prezentare inedita: il intruchipeaza pe Mos Craciun atat ca forma a..
22,00 Lei
Fără TVA:22,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Renul lui Mos Craciun, glob cu zapada este o frumoasa decoratiune cu renul lui Mos Craciun intr-un glob cu zapada. Acest obiect decorativ se integreaza perfect in decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna si, cu siguranta, amplasandu-l pe masa, in living, vei reusi sa inveselesti atmosfera din c..
13,00 Lei
Fără TVA:13,00 Lei
Producător: madira
Clopotel rosu cu alb in forma de ingeras este un obiect perfect pentru a marca momentul sarbatorilor de iarna.Nu ezitati sa il oferiti in dar celor apropiati sau chiar pentru propria locuinta...
13,00 Lei
Fără TVA:13,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Mos craciun cu sacul de cadouri haine imblanite mare, alcatuit din material textil si plastic dur si imbracat in traditionalele haine rosii imblanite, iar in sacul de cadouri are crengute de brad si ghinde. Caracteristici Lungime 25.5 cm Latime 28 cm In..
139,00 Lei 166,00 Lei
Fără TVA:139,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Mos craciun cu sacul de cadouri haine imblanite mic, alcatuit din material textil si plastic dur si imbracat in traditionalele haine rosii imblanite, iar in sacul de cadouri are crengute de brad si ghinde. Caracteristici Lungime 16 cm Latime 24 cm Inalt..
143,00 Lei
Fără TVA:143,00 Lei
Producător: madira
Mos craciun model MARE cu sac de cadouri. O decoratiune conform spiritului de sarbatoare a Craciunului, ideala pentru orice locuinta. Caracteristici Lungime 23 cm Latime 23 cm Inaltime 63 cm Material ceramica ..
179,00 Lei 340,00 Lei
Fără TVA:179,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)