Categorii
Cosul tau

Decoratiuni

Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: ghiveci: 15x13 cm h, ladita: 12x10\/29 cm h..
49 Lei
Fără TVA:49 Lei
Producător: Chique Chateau
Cutie din carton cu imprimeu care imita lemnul. Pretul afisat este pentru o cutie.Dimensiuni: 21x28\/10 cm h..
23 Lei
Fără TVA:23 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 10x28\/28 cm h total..
52 Lei
Fără TVA:52 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din plastic, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 11x16\/7 cm h..
14 Lei
Fără TVA:14 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 18x18\/ 28 cm h total..
49 Lei
Fără TVA:49 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 10x17\/20 cm h total..
32 Lei
Fără TVA:32 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 6x16\/17 cm h..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 7x20\/20 cm h\u00a0..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 14x25 cm h total..
34 Lei
Fără TVA:34 Lei
Producător: Chique Chateau
Ladite din lemn, ideale pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: cutia mare: 21x27\/35 cm h total, cutia medie: 17x22\/ 31 cm h total, cutia mica: 13x20\/27 cm h..
121 Lei
Fără TVA:121 Lei
Producător: Chique Chateau
Ladite din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: cutia mare: 21x27\/35 cm h total, cutia medie: 17x22\/ 31 cm h total, cutia mica: 13x20\/27 cm h..
121 Lei
Fără TVA:121 Lei
Producător: Chique Chateau
Suport din lemn, ideal pentru realizarea aranjamentelor florale, cat si pentru decor.Dimensiuni: 13x11 cm h..
18 Lei
Fără TVA:18 Lei
Afişare 1 - 32 din 36 (2 pagini)

Decoratiuni personalizate pentru o casa exact asa cum iti doresti

Pune-ti amprenta pe design-ul casei tale cu ajutorul celor mai inspirate si creative decoratiuni personalizate pentru casa. Incepand de la obiecte cu caracter util pana la cele decorative, poti sa ii oferi casei tale un aspect deosebit.

Dupa cum bine stii, micile detalii fac diferenta iar oriunde se utilizeaza decoratiuni personalizate capata personalitate proprie si intreg spatiul va fi mai primitor. Decoratiunile personalizate pot sa fie un cadou deosebit de casa noua sau in diferite alte ocazii in care doresti sa le oferi celor dragi ceva deosebit. Decoratiunile personalizate pot sa transmita un mesaj care sa ajunga direct la sufletul celui care primeste un astfel de cadou. Mai ales daca doresti sa ii spui cuiva din familie ca este cea mai buna persoana dintre toate dar nu gasesti cuvintele potrivite, decoratiunile personalizate pot sa vorbeasca in locul tau. Chiar si daca este vorba despre un cadou pentru cupluri se potrivesc foarte bine intrucat reprezinta obiecte de care se pot bucura amandoi.

Cu siguranta, aceste decoratiuni personalizate reprezinta cel mai frumos si semnificativ dar pe care il puteti face. De asemenea, acestea te pot ajuta si pe plan profesional atunci cand trebuie sa oferi o mica atentie angajatilor, clientilor sau partenerilor de afaceri. Atunci cand vine vorba despre decoratiuni personalizate nu exista nici o limita, trebuie doar sa iti pui imaginatia in functiune si vei putea sa faci cele mai originale surprize pentru persoanele carora se adreseaza.

Alege din diversitatea de decoratiuni pe care le avem si personalizeaza-le asa cum iti doresti. Cu siguranta vei reusi de fiecare data sa lasi o impresie placuta persoanelor pentru care le daruiesti. Si, nu trebuie sa fie neaparat un cadou sau o modalitate de a crea activitati promotionale ci, pot fi folosite cu usurinta pentru personalizarea casei astfel incat sa te reprezinte.