Categorii
Cosul tau

Despre noi


Bun venit la Madira! Inainte de a patrunde in lumea minunata a cadourilor si sa alegi ceva frumos pentru ceei dragi si nu numai, haide sa ne cunoastem putin.

 

Cine suntem noi?

 

Totul a inceput modest, ca o mica afacere de familie, impreuna cu sotia mea Madalina. Amandoi suntem pasionati de tot ceea ce este frumos, elegant si de bun gust, motiv pentru care am si deschis magazinul online de cadouri. Dorind sa ne diferentiem fata de tot ceea ce exista, am conceput totul astfel incat sa fie un fel de enciclopedie online a cadouri in care, parcurgand sute de articole reusesti sa te inspiri pentru fiecare ocazie speciala.

Eu sunt Marian si, impreuna cu sotia mea, dorim sa te introducem in aceasta minunata lume a cadourilor, unde produsele generice capata noi sensuri si poti descoperi lucruri care sa fie demne sa fie daruite celor dragi si nu numai. Pentru ca stim cat este de greu sa gasesti locuri de unde sa iti faci cumparaturile cu incredere, pe acest principiu ne-am cladit si noi afacerea.

Selectia produselor se face destul de riguros intrucat dorim sa ne asiguram ca pentru pretul platiti primesti produse de calitate. Astfel, datorita increderii clientilor nostri in profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul anilor, am implinit 9 ani de activitate, timp in care am livrat peste 35000 de produse.

 

Viziunea noastra

 

Viziunea noastra este aceea de a oferi tuturor posibilitatea de a cumpara cadouri cu impact, care sa reuseasca sa transmita mesajele tale intr-un mod firesc dar mai ales, sa se potriveasca perfect ocaziei pentru care se adreseaza. Tocmai de aceea, de-a lungul anilor, am construit o afacere care sa vorbeasca pe limba ta, care sa ti se adreseze. Vom continua sa tratam cu aceeasi seriozitate si profesionalism nevoile tale, astfel incat sa ai toate motivele din lume sa colaborezi cu noi.

 

            Misiunea noastra

 

            Respect, cinste, profesionalism, sunt cele trei valori dupa care ne ghidam in afacerea noastra. Ne dorim sa fim recunoscuti pentru ceea ce suntem, corecti cu toti colaboratorii, partenerii de afaceri, furnizorii si clientii nostri, flexibili si intelegatori atunci cand situatia este mai deosebita dar si decenti in toate actiunile noastre.

            Speram sa fim un adevarat ghid util, niste deschizatori de drumuri in misiunea ta de a gasi cadoul perfect pentru toti cei dragi tie si nu numai.