Categorii
Cosul tau

Dispenser sapun lichid

Producător: madira
Dispenser de bucatarie cu buline multicolore - Face parte din categoria produselor utile in bucataria fiecaruia. Setul contine 1 dispenser pentru depozitarea detergentului lichid, suportul pentru buretele de vase, dar si un burete colorat pentru vase. Dispenserul este realizat din ceramica si are un..
64,00 Lei
Fără TVA:64,00 Lei
Dispenser din ceramica cu buline colorate si burete
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Dispenser din ceramica cu buline colorate si burete -  face parte din categoria produselor utile in bucataria fiecaruia. Setul contine 1 dispenser pentru depozitarea detergentului lichid, suportul pentru buretele de vase, dar si un burete colorat pentru vase. Dispenserul este realizat din ceramica s..
54,00 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Dispenser roz din ceramica cu burete Dispenser roz din ceramica cu burete
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Dispenser roz din ceramica cu burete - Daca va doriti un cadou practic, de casa noua, pentru o familie draga, puteti alege acest produs cu un aspect modern. Contine 1 dispenser pentru detergentul de vase si un burete colorat. Dispenserul este sub forma unei cadite roz si este decorat cu modele alb-n..
69,00 Lei
Fără TVA:69,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Dispenser sapun lichid cu burete

Dispenserul pentru detergentul de vase face parte din categoria produselor utile in bucataria fiecaruia.

Sectiunea noastra este dedicata accesoriilor de bucatarie, iar seturile contine dispenser pentru depozitarea detergentului lichid, de vase, cu sau fara suport de burete, si uneori pot include si buretele pentru vase.

Daca va doriti un cadou practic, de casa noua,pentru o familie draga, puteti alege un set modern de dispenser detergent de vasecu burete.