Categorii
Cosul tau

Dispenser sapun lichid

Producător: madira-in-stoc
Dispenser ceramic cu pasarica si burete - este un produs extrem de util in bucatarie pentru orice persoana. Va recomandam, asadar, acest dispenser pentru detergentul de vase, cu suport pentru burete, alaturi de care primiti si un burete de vase colorat. Dispenserul are un imprimeu frumos c..
52,00 Lei
Producător: madira
Dispenser de bucatarie cu buline multicolore - Face parte din categoria produselor utile in bucataria fiecaruia. Setul contine 1 dispenser pentru depozitarea detergentului lichid, suportul pentru buretele de vase, dar si un burete colorat pentru vase. Dispenserul este realizat din ceramica si are un..
64,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Dispenser roz din ceramica cu burete - Daca va doriti un cadou practic, de casa noua, pentru o familie draga, puteti alege acest produs cu un aspect modern. Contine 1 dispenser pentru detergentul de vase si un burete colorat. Dispenserul este sub forma unei cadite roz si este decorat cu modele alb-n..
69,00 Lei
Producător: madira
Set dispenser cu floare albastra si burete colorat de vase face parte din categoria produselor utile in bucataria fiecaruia. Setul contine 1 dispenser pentru depozitarea detergentului lichid, suportul pentru buretele de vase, dar si un burete colorat pentru vase. Dispenserul este realizat din cerami..
62,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Dispenser sapun lichid cu burete

Dispenserul pentru detergentul de vase face parte din categoria produselor utile in bucataria fiecaruia.

Sectiunea noastra este dedicata accesoriilor de bucatarie, iar seturile contine dispenser pentru depozitarea detergentului lichid, de vase, cu sau fara suport de burete, si uneori pot include si buretele pentru vase.

Daca va doriti un cadou practic, de casa noua,pentru o familie draga, puteti alege un set modern de dispenser detergent de vasecu burete.

beintop.ro