Categorii
Cosul tau

Marturii de nunta

Nu sunt produse în această categorie.

Timp de multe secole marturiile de nunta au fost o parte importanta si de baza din cadrul ceremoniilor de nunta traditionale, intr-o gama larga de culturi si tari din lume. Initial marturiile de nunta au fost percepute drept o extravaganta si erau utilizate doar in cadrul a diferite festivitati gazduite de clasele superioare din Europa si nu numai, care au avut statut si posibilitatea de a oferi cadouri elaborate oaspetilor primiti cu multa caldura.

Primele marturii de nunta isi gaseau locul in cutii de lux mici, cunoscute sub numele de origine franceza drept Bonbonniere. Un Bonbonniere intotdeauna era modelat din cristal, portelan, sau aur si de cele mai multe ori incrustat cu pietre pretioase veritabile. Cutiile delicate erau menite sa detina bomboane sau alte delicatese de patiserie, intr-un moment in care zaharul era considerat a fi destul de scump.

Din fericire aceasta traditie a fost pastrata si ziua de astazi, participarea la o nunta implicand acordarea invitatilor unor marturii care sa le aduca aminte si peste ceva timp de clipele minunate petrecute in cadrul evenimentului respectiv. Traditia de a oferi cadouri pentru oaspeti a fost adoptata de catre persoanele fizice indiferent de patura sociala din care fac parte, prin selectarea unor atentii simple, infatisate sub forma de cadouri ce pot fi pastrate drept amintiri. Deoarece fiecare cultura de-a lungul timpului a abordat casatoria ca pe un eveniment minunat ce este sarbatorit de o mica comunitate, nevoia de marca acest eveniment cat mai frumos nu a ezitat sa apara.

In cele mai multe societati mireasa si mirele sunt asociati cu norocul, prosperitatea si inceputul unei vieti noi. Prin acordarea unor marturii de nunta persoanelor invitate la aceasta minunata sarbatoare se transmite din caracteristicile pozitive care definesc evenimentul, invitatii imprumuta o parte din voia buna si optimismul specific mirilor.

ATENTIE! Toate produsele din aceasta categorie se regasesc aici: MARTURII DE NUNTA