Categorii
Cosul tau

Saculeti organza, Panglica organza si alte accesorii

Producător: Figo Decor
Funde rapide pentru cadou din organza si plastic cu o lungime de 125cm, latimea de 5cm, si diametrul fundei de aproximativ 15cm. Culori disponibile: ROSU, ALB, AURIU, ARGINTIU, MOV...
29,00 Lei
Producător: Figo Decor
Funde rapide din organza cu plastic cu lungimea de 90cm, latimea de 3cm, diametrul fundei de aproximativ 11cm...
5,00 Lei
Producător: Figo Decor
Palete textil 144/set; Dimensiunea unei palete este de 4cm/3.5cm; Culorile sunt alb si crem. se folosesc la realizarea florilor de pus in piept ambalarea bomboanelor ca marturii pentru nunti si botezuri..
25,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim. 0.3cm latime pe 1000m lungime; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale pentru realizarea funditelor cruciulitelor de botez..
50,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim. 0.6cm/230m ; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale pentru realizarea funditelor cruciulitelor de botez..
23,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim.1.5cm/50m ; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale cadouri etc..
9,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu dim.1cm/500m ; disponibil intr-o paleta larga de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale cadouri, pentru aface funditele pentru cruciulitele de botezetc..
41,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Latimea de 2cm si lungimea 50m, disponibila intr-o gama variata de culori Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea aranjamenetelor florale sau decoratiuni pentru nunti si botezuri Pretul este pe rola ;..
13,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Latimea de 4cm si lungimea 50m, disponibila intr-o gama variata de culori Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea aranjamenetelor florale sau decoratiuni pentru nunti si botezuri Pretul este pe rola ;..
16,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline cu Latimea este de 0.6cm si lungimea de 100m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; disponibil in diferite culori..
22,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Buline dim.1cm/100m ; disponibil intr-o paleta variat de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri,nunti , articole vestimentare, aranjamente florale cadouri etcdim.1cm/100m..
23,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline cu dim.2.5cm/50m ; disponibil in doua culori roz, bleo si crem se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri, trusoul bebelusului la lumanarile de botez sau in realizarea altor proiecte cu diferite tematici vestimenatre..
23,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline cu dim.2.cm/50m ; disponibil in doua culori roz si bleo se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri, trusoul bebelusului la lumanarile de botez sau in realizarea altor proiecte cu diferite tematici vestimenatre..
20,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Buline Si Margine Dantelata Latimea este de 3.5cm si lungimea de9.5m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culori..
22,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Dantela Aplicata Latimea este de 2.5cm si lungimea de 22m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culori..
43,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Dantela Aplicata Flori Latimea este de 2.5cm si lungimea de 9.5m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamnete sau decoratiuni Pretul este pe rola ,diferite culori..
22,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Orgaqnza cu Fir Lame Latimea de 3.5cm si lungimea 9.5m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culoridim.3.5cm/9.5m ; Diferite Culori..
22,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Cu Aplicatie Bumbac Cu Patratele Si Margine Dantelata 2.5cm/9m; Diferite Culori(alb cu roz si bleo cu alb);se vinde la rola si se pot folosi pentru decoratiuni, accesorii florale ,nunti botezuri si in relizarea diferitelor articole vestimentare..
14,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Sarma pe Margine cu dim 4cm latime /22m lungime avand un fir subtire de sarma pe margine ea ofera posibilitatea realizarii unor decoratiuni deosebite luand forma dorita ; disponibil in diverse de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pent..
23,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cu Sarma pe Margine cu dim 5cm latime /50mlungime avand un fir subtire de sarma pe margine ea ofera posibilitatea realizarii unor decoratiuni deosebite luand forma dorita ; disponibil in diverse de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentr..
31,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica organza cu dungi bumbac cu fir lame are latimea de 2.5cm si lungimea de 9m...
22,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Macrame Model Pietre Latimea este de 3.5cm si lungimea 22m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culori..
49,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza Macrame Model Pietre Latimea este de 3.5cm si lungimea 9m. Se poate aplica pentru personalizarea articolelor vestimentare si a altor obiecte sau in realizarea altor aranjamenete sau decoratiuni Pretul este pe rola ; Diferite Culori..
22,00 Lei
Producător: Figo Decor
Panglica Organza cuMargine Satenata cu dim 2cm latime /50m lungime; disponibil in diverse de culori se vinde la rola si este deosebita in realizarea diferitelor aranjamente pentru botezuri, nunti , articole vestimentare, aranjamente florale cadouri etc..
22,00 Lei
Producător: Damira
Ambalajpentru flori organza .Acest tip de ambalaj da un plus de eleganta buchetului de flori. Dimensiuni rola :9m,latime 48cm. Culori disponibile :alb,crem,roz,bleo,,albastru,..
22,00 Lei
Producător: Damira
Panglica organza folosita atat ca accesoriu vestimentar ,cat si la realizarea unor aranjamente deosebite. Pretul afisat este pentru o rola Dimensiuni:latime 1 cm,lungime 450 m...
36,00 Lei
Producător: Damira
Panglica din organza . O rola de panglica are latimea de 2 cm,lungimea de 45 m...
11,00 Lei
Producător: Damira
Role panglica organza pentru diverse aranjamente ,lucrari hand made,etc. Dimensiuni:latime 5 cm,lungime 45 m..
16,00 Lei
Producător: Damira
Panglica organza cu buline este ideala in realizarea diferitelor aranjamente cu diverse tematici,dar si pentru accesorizarea unor piese vestimentare. Pretul afisat este pentru o rola . Dimensiuni:latime 2.5 cm,lungime 45 m..
22,00 Lei
Producător: Damira
Role cu panglica organza cu model floral ce poate fi folosita atat ca accesoriu vestimentar,cat si la buchete sau aranjamente florale. Dimensiuni:latime 2.5 cm,lungime 45 m...
22,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 37 (2 pagini)

Saculeti organza, Panglica organza si alte accesorii