Categorii
Cosul tau

Joc de sah - table si piese de sah

Producător: madira
Joc de sah cu piese si tabla de sah din sticla - Acest joc de sah contine o tabla de joc si 32 de piese de sah realizate intr-o combinatie deosebita de sticla transparenta si sticla mata. Este un set de calitate, din sticla durabila si solida, cu ajutorul caruia va puteti ajuta copiii sa inceapa un ..
74 Lei
Fără TVA:74 Lei
Producător: madira-in-stoc
Joc de sah cu sticla de inox si shot-uri Toni are un design modern;contine 1 set complet de sah;alaturi primiti si o plosca metalica cu o capacitate de 250 ml;cele 4 pahare metalice pentru shot-uri sunt, de asemenea, incluse;mai contine tabla de sah din lemn si o palnie;pretul este avantajos...
96 Lei 133 Lei
Fără TVA:96 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set elegant de sah cu plosca, pahare si alte accesorii va ofera toate elementele de care aveti nevoie pentru a va bucura de seri distractive alaturi de familie si prieteni. Setul contine: tabla de sah, set complet de sah, o plosca metalica, un tirbuson, o palnie si 2 paharele mici, metalice. Este un..
92 Lei
Fără TVA:92 Lei
Set joc de sah cu plosca si pahare pentru shot-uri Set joc de sah cu plosca si pahare pentru shot-uri
TOP -28 %
Producător: madira-in-stoc
Set joc de sah cu plosca si pahare pentru shot-uri - Va place jocul de Sah si va doriti sa va distrati alaturi de prieteni? Avem exact produsul de care aveti nevoie pentru a va transforma serile petrecute acasa in cele mai distractive si amuzante momente alaturi de prietenii vostri. Madira va recoma..
96 Lei 133 Lei
Fără TVA:96 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Joc de sah - table si piese de sah