Categorii
Cosul tau

Machete elicoptere si avioane

Avion biplan, macheta din lemn pentru pasionati Avion biplan, macheta din lemn pentru pasionati
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Avion biplan, macheta din lemn pentru pasionati - Daca unii barbati apreciaza masinile sau motocicletele, altii sunt extrem de pasionati de avioane si de zbor. Daca iubitul sau fratele tau impartasesc aceasta pasiune extraordinara pentru avioane, atunci o macheta de avion, din lemn, este cadoul idea..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Producător: madira
Avion model de epoca, macheta din lemn poate reprezenta cadoul ideal pentru toti impatimitii domeniului. Este lucrat cu grija.Caracteristici principale ale acestei machete sunt:are un aspect placut;contine detalii minutios lucrate;este un dar minunat pentru o persoana pasionata de avioane;este un ob..
72,00 Lei
Fără TVA:72,00 Lei
Avion verde, macheta decorativa din metal Avion verde, macheta decorativa din metal
Ridica din Showroom -10 %
Producător: madira-in-stoc
Avion verde, macheta decorativa din metal - Daca unii barbati apreciaza masinile sau motocicletele, altii sunt extrem de pasionati de avioane si de zbor. Daca iubitul sau fratele tau impartasesc aceasta pasiune extraordinara pentru avioane, atunci o macheta de avion, din metal, este cadoul ideal. Ca..
75,00 Lei 83,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Producător: madira
Macheta elicopter de armata, obiect decorativ - este un produs ideal destinat colectionarilor si pasionatilor de machete de elicoptere vintage. De asemenea, un elicopter vintage poate fi obiectul decorativ de care aveti nevoie pentru a aduce un plus de originalitate decorului din camera voastra.Cara..
125,00 Lei 193,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)