Categorii
Cosul tau

Oliviere

Producător: madira-in-stoc
Oliviera vintage maro pe suport metalic - Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model clasic de oliviera cu 4 piese pentru condimente. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport. Este ..
101,00 Lei
Oliviera, Din Ceramica, Set 4 Piese Cu Bujori
-40 %
Producător: madira-in-stoc
Oliviera, din ceramica, set 4 piese cu bujori -Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere si o cutie de cadou asortata. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu bujori. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei in familie. Cara..
98,00 Lei 162,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Oliviere Olga este realizat din ceramica;setul contine: 2 solnite, 2 oliviere, pe un suport din lemn;pretul este avantajos...
119,00 Lei
Producător: madira
Oliviera completa, din ceramica, cu accesorii pentru bucatarie - Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport metalic. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu trandafiri. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei i..
101,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Oliviera cu recipiente pentru diferite condimente este un set de produse esentiale in orice bucatarie, fiind totodata util in pregatirea si servirea mesei in familie.


Madira va pune la dispozitie o gama larga de seturi de bucatarie care contin solnite pentru sare si piper, oliviere si suporturi metalice.


Olivierele sunt produse practice si utile in orice restaurant sau pentru propria bucatarie. Fie ca sunt din ceramica, metalice sau din sticla, olivierele noastre au un design modern sau clasic, iar calitatea lor este pe masura.


Produsele noastre sunt adevarate obiecte decorative, vin in dimensiuni diferite si detin imprimeuri deosebite si colorate. Va invitam sa le vizualizati si sa va achizitionati produsele dorite.