Categorii
Cosul tau

Oliviere

Producător: madira-in-stoc
Oliviera vintage din ceramica pe suport metalic - Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model clasic de oliviera cu 4 piese pentru condimente. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un supor..
99,00 Lei
Oliviera, Din Ceramica, Set 4 Piese Cu Bujori
-39 %
Producător: madira-in-stoc
Oliviera, din ceramica, set 4 piese cu bujori -Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere si o cutie de cadou asortata. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu bujori. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei in familie. Cara..
108,00 Lei 178,00 Lei
Set De Bucatarie Cu 4 Piese Pentru Condimente Set De Bucatarie Cu 4 Piese Pentru Condimente
-40 %
Producător: madira-in-stoc
Set de bucatarie cu 4 piese pentru condimente - Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model clasic de oliviera cu 4 piese pentru condimente. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport...
99,00 Lei 165,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set Oliviera cu 4 piese - Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport metalic.  Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei in familie. Caracteristici de baza ale produsului:are un design clasic si elegant;setul contine: ..
30,00 Lei
Producător: madira
Oliviera completa, din ceramica, cu accesorii pentru bucatarie - Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport metalic. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu trandafiri. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei i..
98,00 Lei
Oliviera Country Home set 4 pieseDimensiuni: 21 x 20 x 8 cmMaterial: Ceramica si metalVolum recipient ulei/otet: 300ml..
94,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Oliviera cu recipiente pentru diferite condimente este un set de produse esentiale in orice bucatarie, fiind totodata util in pregatirea si servirea mesei in familie.


Madira va pune la dispozitie o gama larga de seturi de bucatarie care contin solnite pentru sare si piper, oliviere si suporturi metalice.


Olivierele sunt produse practice si utile in orice restaurant sau pentru propria bucatarie. Fie ca sunt din ceramica, metalice sau din sticla, olivierele noastre au un design modern sau clasic, iar calitatea lor este pe masura.


Produsele noastre sunt adevarate obiecte decorative, vin in dimensiuni diferite si detin imprimeuri deosebite si colorate. Va invitam sa le vizualizati si sa va achizitionati produsele dorite.