Categorii
Cosul tau

Oliviere

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
Producător: madira-in-stoc
Oliviera vintage din ceramica pe suport metalic - Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model clasic de oliviera cu 4 piese pentru condimente. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un supor..
84,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Oliviera vintage maro pe suport metalic - Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model clasic de oliviera cu 4 piese pentru condimente. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport. ..
84,00 Lei
Oliviera, din ceramica, set 4 piese cu bujori
-40 %
Producător: madira-in-stoc
Oliviera, din ceramica, set 4 piese cu bujori -Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere si o cutie de cadou asortata. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu bujori. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei in familie. Cara..
81,00 Lei 135,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Oliviere Olga este realizat din ceramica;setul contine: 2 solnite, 2 oliviere, pe un suport din lemn;pretul este avantajos...
99,00 Lei
Set complet de bucatarie cu 4 piese Set complet de bucatarie cu 4 piese
-21 %
Producător: madira-in-stoc
Set complet de bucatarie cu 4 piese -  Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport special pentru acestea. Solnitele au o capacitate de 100 ml, iar olivierele de 175 ml. Se deschide prin rotire. Este un set esential in orice bucatarie si util in pregatirea si ..
99,00 Lei 125,00 Lei
Set de bucatarie cu 4 piese pentru condimente Set de bucatarie cu 4 piese pentru condimente
-21 %
Producător: madira-in-stoc
Set de bucatarie cu 4 piese pentru condimente - Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model clasic de oliviera cu 4 piese pentru condimente. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport...
99,00 Lei 125,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set oliviera 4 piese, model lavanda - Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si o cutie eleganta, de cadou, cu fundita. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu flori de lavanda. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei i..
83,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set oliviera ceramica pe suport de lemn Otto -  Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model de oliviera realizat din ceramica. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport din ..
99,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set oliviera ceramica, 4 piese, cu suport din lemn -  Indiferent ca aveti nevoie de ea pentru restaurant sau bucataria proprie, Madira va recomanda cu incredere acest model de oliviera realizat din ceramica. Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport din..
99,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set Oliviera cu 4 piese - Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport metalic.  Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei in familie. Caracteristici de baza ale produsului:are un design clasic si elegant;setul contine: ..
22,00 Lei
Set Oliviera cu patru piese in suport Set Oliviera cu patru piese in suport
-21 %
Producător: madira-in-stoc
Set Oliviera cu patru piese in suport - Daca sunteti in cautarea unui produs util, care poate fi daruit ca si un cadou de casa noua, un set de oliviera de bucatarie poate fi exact ceea ce le lipseste prietenilor vostri. Setul de bucatarie este format din 4 recipiente pentru bucatarie, dupa cum urmea..
99,00 Lei 125,00 Lei
Producător: madira
Oliviera completa, din ceramica, cu accesorii pentru bucatarie - Setul de bucatarie contine 2 solnite pentru sare si piper, 2 oliviere, si un suport metalic. Produsele detin un frumos imprimeu floral, cu trandafiri. Este un produs esential in orice bucatarie si util in pregatirea si servirea mesei i..
57,00 Lei
Producător: madira
Set oliviere si solnite cu model floral in cadru metalic sunt confectionate din ceramica si au un design deosebit. Ideale pentru a impodobi orice masa intr-o modalitate placuta.   ref.tn155..
61,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Oliviera cu recipiente pentru diferite condimente este un set de produse esentiale in orice bucatarie, fiind totodata util in pregatirea si servirea mesei in familie.


Madira va pune la dispozitie o gama larga de seturi de bucatarie care contin solnite pentru sare si piper, oliviere si suporturi metalice.


Olivierele sunt produse practice si utile in orice restaurant sau pentru propria bucatarie. Fie ca sunt din ceramica, metalice sau din sticla, olivierele noastre au un design modern sau clasic, iar calitatea lor este pe masura.


Produsele noastre sunt adevarate obiecte decorative, vin in dimensiuni diferite si detin imprimeuri deosebite si colorate. Va invitam sa le vizualizati si sa va achizitionati produsele dorite.