Categorii
Cosul tau

Perpetuum mobile

Producător: madira
Perpetuum mobile in forma dreptunghiulara mare - Perpetuum mobile este produsul de care aveti nevoie pentru a va bucura de clipe de relaxare sau de meditatie. Madira va recomanda, cu drag, acest perpetuum mobile care are in componenta sa 5 bile. Poate fi utilizat pentru a decora casa in care locuiti..
39 Lei
Fără TVA:39 Lei
Producător: madira
Perpetuum mobile in forma dreptunghiulara medie - Perpetuum mobile este produsul de care aveti nevoie pentru a va bucura de clipe de relaxare sau de meditatie. Madira va recomanda, cu drag, acest perpetuum mobile care are in componenta sa 5 bile. Poate fi utilizat pentru a decora casa in care locuit..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Producător: madira
Perpetuum mobile in forma ovala - Perpetuum mobile este un gadget retro, ideal pentru zilele stresante de la birou. Madira va recomanda, cu drag, acest perpetuum mobile care are in componenta sa 5 bile. Poate fi utilizat pentru a decora casa in care locuiti sau biroul. In acelasi timp, acest obiect ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Producător: madira
Perpetuum mobile, forma ovala medie - Daca va intrebati, ce cadou sa le faceti prietenilor vostri, care doresc sa se relaxeze sau care sunt pasionati de stiinta, perpetuum mobile este o idee minunata de cadou. Poate fi utilizat pentru a decora casa in care locuiti sau biroul. In acelasi timp, acest ..
19 Lei
Fără TVA:19 Lei
Producător: madira
Perpetuum mobile, model dreptunghiular mic - Perpetuum mobile este un gadget retro, ideal pentru zilele stresante de la birou. Madira va recomanda, cu drag, acest perpetuum mobile care are in componenta sa 5 bile. Poate fi utilizat pentru a decora casa in care locuiti sau biroul. In acelasi timp, ac..
13 Lei
Fără TVA:13 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Perpetuum mobile este un gadget retro, ideal pentru zilele stresante de la birou. Acest accesoriu poate fi utilizat si pentru a decora casa in care locuiti. Perpetuum mobile este produsul de care aveti nevoie pentru a va bucura de clipe de relaxare sau de meditatie. Daca va intrebati, ce cadou sa le faceti prietenilor vostri, care doresc sa se relaxeze sau care sunt pasionati de stiinta, perpetuum mobile este o idee minunata de cadou.