Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Folosind siteul, confirmati ca suneti de acord cu folosirea lor

Returnări

Termeni si conditii de retur

 

 

Returul produselor se accepta in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. In continuare, sunt prezentate care sunt procedurile in ceea ce priveste returul produselor.

 

Produsele care alcatuiesc comenzile incheiate online pe www.madira.ro, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv, intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul/clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa isi justifice decizia de retragere. Produsul returnat trebuie sa se afle in aceeasi stare in care a fost initial livrat catre consumator/client.

 

Spre exemplu, in situatia in care consumatorul/clientul a cumparat un produs de pe site-ul www.madira.ro si nu este satisfacut de acesta, va completa formularul de mai jos si va expedia produsul catre S.C. MADIRA ONLINE SHOP SRL, avand obligativitatea de a suporta taxele de retur. De aceea, le este recomandat consumatorilor sa pastreze ambalajul original pentru protejarea integritatii produselor. Dupa returnarea produsului respectiv, banii vor fi virati in contul cumparatorului/clientului de catre vanzator, respectiv www.madira.ro.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.madira.ro de catre consumator/client asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

 

Madira.ro are dreptul de a amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale, suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor respective.

 

 

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) www.madira.ro isi rezerva dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

 

Conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014, consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora.

 

Va invitam sa completati in formularul de mai jos datele necesare returnarii banilor sau schimbarii produsului. In cazul in care sesizati probleme la produsul receptionat si doriti sa va schimbam produsul, va rugam sa completati in campul OBSERVATII.


Informaţii despre comandă


Informaţii despre produs și motivul de returnare

Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii
Finalizeaza comanda!