Categorii
Cosul tau

Sfesnice

Sfesnic elegant, de culoare argintie, cu trei brate Sfesnic elegant, de culoare argintie, cu trei brate
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant, de culoare argintie, cu trei brate - este un cadou rafinat pentru orice femeie care apreciaza decoratiunile elegante de acest tip. Fiecare detaliu al acestui model de sfesnic aduce un plus de stil si eleganta pentru orice camin. Sfesnicul cu trei brate, model argintiu, se poate folo..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Set 2 sfesnice, argintii, cu model elegant in relief Set 2 sfesnice, argintii, cu model elegant in relief
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Set 2 sfesnice, argintii, cu model elegant in relief - este compus din doua sfesnice, din metal, de culoare argintie. Cu ajutorul acestui set, puteti sa-i pregatiti persoanei iubite o masa romantica in doi. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient ..
82,00 Lei
Fără TVA:82,00 Lei
Sfesnic aramiu cu trei brate si motive florale Sfesnic aramiu cu trei brate si motive florale
TOP Ridica din Showroom -27 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic aramiu cu trei brate si motive florale -  Frumusetea consta in micile detalii, iar creatorii acestui sfesnic aramiu au stiut, cu siguranta, asta! Daca va doriti sa creati acea ambianta placuta si intima, specifica unei cine romantice, alaturi de persoana iubita, atunci trebuie sa achizitiona..
110,00 Lei 150,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic argintiu cu 5 brate, model lucios si elegant - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii famil..
330,00 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic argintiu cu 6 brate pentru lumanari si cristale decorative - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 6 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu argintiu si este accesorizat cu cristale pent..
480,00 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic argintiu cu bila de cristal in mijloc - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va transfor..
266,00 Lei
Fără TVA:266,00 Lei
Sfesnic argintiu cu picior si 3 brate Sfesnic argintiu cu picior si 3 brate
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu cu picior si 3 brate - Frumusetea consta in micile detalii, iar creatorii acestui sfesnic au stiut, cu siguranta, asta! Daca va doriti sa creati acea ambianta placuta si intima, specifica unei cine romantice, alaturi de persoana iubita, atunci trebuie sa achizitionati imediat acest ..
268,00 Lei
Fără TVA:268,00 Lei
Sfesnic argintiu cu trei brate si cu gravura deosebita Sfesnic argintiu cu trei brate si cu gravura deosebita
Ridica din Showroom -15 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu cu trei brate si cu gravura deosebita - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant, argintiu, cu 3 suporturi pentru lumanari. Sfesnicul are un deosebit luciu argintiu, este realizat din metal, si se face remarcat printr-u..
165,00 Lei 193,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Sfesnic argintiu din antimoniu cu 5 brate Sfesnic argintiu din antimoniu cu 5 brate
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu din antimoniu cu 5 brate - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei si de pr..
299,00 Lei
Fără TVA:299,00 Lei
Sfesnic argintiu din metal cu design clasic
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu din metal cu design clasic - Sfesnicul face parte din categoria produselor de interior, cu un rol decorativ aparte. Un astfel de obiect va infrumuseteaza casa, putand fi plasat, cu succes, in living sau in dormitor. Mai mult, sfesnicul decorativ poate fi folosit cu succes ca decorat..
32,00 Lei
Fără TVA:32,00 Lei
Sfesnic argintiu, mic, cu un singur brat
Ridica din Showroom -11 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu, mic, cu un singur brat - face parte din categoria produselor de interior, cu un rol decorativ aparte. Un astfel de obiect va infrumuseteaza casa, putand fi plasat, cu succes, in living sau in dormitor. Caracteristici principale ale acestui produs:un design creativ si modern;contine..
64,00 Lei 72,00 Lei
Fără TVA:64,00 Lei
Sfesnic argintiu, suport lumanare cu accesoriu cristal Sfesnic argintiu, suport lumanare cu accesoriu cristal
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu, suport lumanare cu accesoriu cristal - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va..
260,00 Lei
Fără TVA:260,00 Lei
Sfesnic argintiu, suport lumanare sau floare Sfesnic argintiu, suport lumanare sau floare
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu, suport lumanare sau floare - face parte din categoria produselor de interior, cu un rol decorativ aparte. Un astfel de obiect va infrumuseteaza casa, putand fi plasat, cu succes, in living sau in dormitor. De asemenea, poate fi o idee inspirata de cadou, de casa noua, pentru niste ..
148,00 Lei
Fără TVA:148,00 Lei
Sfesnic auriu cu 5 brate si model impunator Sfesnic auriu cu 5 brate si model impunator
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic auriu cu 5 brate si model impunator -  face parte din categoria obiectelor decorative de mare finete si eleganta. Acest produs se remarca printr-o nota eleganta cu totul aparte, fapt ce reiese din fiecare detaliu continut si din luciul auriu specific. Este un sfesnic decorativ pentru salile ..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu cu 6 brate pentru lumanari si cristale decorative - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 6 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu auriu si este accesorizat cu cristale pentru un ..
480,00 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu, suport lumanare cu accesoriu cristal - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa cen..
260,00 Lei
Fără TVA:260,00 Lei
Sfesnic cu 5 brate argintii pentru lumanari si cristale Sfesnic cu 5 brate argintii pentru lumanari si cristale
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic cu 5 brate argintii pentru lumanari si cristale - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 5 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu argintiu si este accesorizat cu cristale pentru un plus ..
480,00 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic cu 5 brate si cupe de cristal pentru lumanari - are un design unic si poate fi produsul de care aveti nevoie pentru a infrumuseta aspectul mesei voastre. De asemenea, este o idee inspirata de cadou de casa noua pentru niste prieteni dragi voua.Caracteristici de baza ale produsului:are un des..
480,00 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Sfesnic cu 5 brate, argintiu, si accesorii cristale Sfesnic cu 5 brate, argintiu, si accesorii cristale
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic cu 5 brate, argintiu, si accesorii cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii famili..
380,00 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic cu 5 brate, auriu, si accesorii cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei ..
380,00 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
Sfesnic cu un brat, model aparte, din alama
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic cu un brat, model aparte, din alama - face parte din categoria produselor de interior, cu un rol decorativ aparte. Un astfel de obiect va infrumuseteaza casa, putand fi plasat, cu succes, in living sau in dormitor. De asemenea, poate fi o idee inspirata de cadou, de casa noua, pentru niste p..
64,00 Lei
Fără TVA:64,00 Lei
Sfesnic decorativ argintiu cu 5 brate pentru lumanari Sfesnic decorativ argintiu cu 5 brate pentru lumanari
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic decorativ argintiu cu 5 brate pentru lumanari - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii famil..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic decorativ, auriu, cu bila de cristal pe mijloc - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa ..
260,00 Lei
Fără TVA:260,00 Lei
Sfesnic deosebit, argintiu, cu 3 brate Sfesnic deosebit, argintiu, cu 3 brate
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic deosebit, argintiu, cu 3 brate -  este un cadou rafinat pentru orice persoana care apreciaza decoratiunile elegante de acest tip. Fiecare detaliu al acestui model de sfesnic aduce un plus de stil si eleganta pentru orice camin.Caracteristici principale ale acestui produs:se remarca printr-o ..
235,00 Lei
Fără TVA:235,00 Lei
Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei si..
330,00 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Sfesnic elegant, argintiu, cu 5 brate pentru lumanari
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant, argintiu, cu 5 brate pentru lumanari este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familie..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic elegant, auriu, cu 5 brate inguste si cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii fam..
365,00 Lei
Fără TVA:365,00 Lei
Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente - este un obiect decorativ, special conceput pentru a intregi efectul spectaculos al decorului unei sali elegante de evenimente. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient placut, dar si pri..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Sfesnic modern, argintiu, cu 3 brate pentru lumanari Sfesnic modern, argintiu, cu 3 brate pentru lumanari
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic modern, argintiu, cu 3 brate pentru lumanari - este realizat din metal de culoare argintie cu aspect lucios. Acest sfesnic are o forma moderna printr-o dispunere a celor trei brate sub forma de S. Suportul elegant se poate folosi la mesele festive si va fi, cu siguranta, piesa centrala din i..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Sfesnic rafinat, suport pentru trei lumanari, argintiu cu maro Sfesnic rafinat, suport pentru trei lumanari, argintiu cu maro
Ridica din Showroom
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic rafinat, suport pentru trei lumanari, argintiu cu maro - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deosebit poate fi accesoriul..
188,00 Lei
Fără TVA:188,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic spirala cu 5 brate si cristale detasabile - face parte din categoria obiectelor decorative de mare finete si eleganta. Acest produs se remarca printr-o nota eleganta cu totul aparte, fapt ce reiese din fiecare detaliu continut si din luciul auriu specific. Este un sfesnic decorativ pentru sa..
355,00 Lei
Fără TVA:355,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 70 (3 pagini)

Sfesnicele sunt obiecte decorative, speciale pentru orice locuinta amenajata cu mult stil. Un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va transforma aspectul mesei voastre si care va reda acea atmosfera calda si primitoare. 

Daca va doriti sa creati o atmosfera unica pentru serile petrecute alaturi de familie sau de persoana iubita, va recomandam sa parcurgeti catalogul Madira cu sfesnice pentru locuinta cu un singur brate sau mai multe. Acestea vin in forme si dimensiuni diferite si sunt realizate din lemn, bronz, sticla, argintate si alpaca. Sfesnicele pot fi un cadou foarte apreciat de catre persoanele rafinate ce folosesc aceste tipuri de articole decorative in locuinta lor.