Categorii
Cosul tau

Sfesnice

Producător: madira-in-stoc
Set 2 sfesnice, argintii, cu model elegant in relief - este compus din doua sfesnice, din metal, de culoare argintie. Cu ajutorul acestui set, puteti sa-i pregatiti persoanei iubite o masa romantica in doi. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient ..
99,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic alb cu un brat din metal Dakota - este un accesoriu decorativ, care poate fi folosit, cu succes, pentru a completa armonios un decor elegant, cum ar fi cel de nunta sau botez. Acest sfesnic alb poate fi ornat cu diferite aranjamente.Caracteristici principale ale produsului:este elegant si mo..
95,00 Lei
Suport lumanari / Sfesnic Elegant Cu 5 Brate Inguste Si Cristale Suport lumanari / Sfesnic Elegant Cu 5 Brate Inguste Si Cristale
-14 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei si..
339,00 Lei 396,00 Lei
Suport lumanari / sfesnic Metalic Argintiu Cu 3 Brate, Decoratiune Evenimente Suport lumanari / sfesnic Metalic Argintiu Cu 3 Brate, Decoratiune Evenimente
-12 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente - este un obiect decorativ, special conceput pentru a intregi efectul spectaculos al decorului unei sali elegante de evenimente. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient placut, dar si pri..
311,00 Lei 354,00 Lei
Suport lumanari /Sfesnic Elegant, Argintiu, Cu 5 Brate Pentru Lumanari
-15 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant, argintiu, cu 5 brate pentru lumanari este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familie..
179,00 Lei 210,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic elegant, auriu, cu 5 brate inguste si cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii fam..
438,00 Lei
Suport Mediu, Pentru O Lumanare, Argintiu, Cu Cristale Suport Mediu, Pentru O Lumanare, Argintiu, Cu Cristale
-19 %
Producător: madira-in-stoc
Suport mediu, pentru o lumanare, argintiu, cu cristale - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:a..
203,00 Lei 252,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare Belinda - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design creativ si ..
227,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare Belinda - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design creativ si ..
227,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare rotund Aurora - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design creat..
83,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare rotund Graci - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design creati..
95,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale BabelSfesnic auriu cu bila in mijloc - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deosebit po..
203,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale FeliceSpecial creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
150,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale JaniceSpecial creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
178,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale Malia - Special creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
198,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu cu 6 brate pentru lumanari si cristale decorative - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 6 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu auriu si este accesorizat cu cristale pentru un ..
576,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu, suport lumanare cu accesoriu cristal - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa cen..
312,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic cu 5 brate, auriu, si accesorii cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei ..
456,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic decorativ, auriu, cu bila de cristal pe mijloc - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa ..
312,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Bella - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijloc;ofera su..
270,00 Lei
Producător: madira
Suport auriu pentru flori si cupa de cristal - Va doriti un suport deosebit pentru flori sau lumanari? Madira va recomanda, cu incredere, acest model de suport auriu pentru flori care are in componenta sa o deosebita cupa de cristal. Produsul se remarca prin detalii fine si un luciu auriu deosebit. ..
312,00 Lei
Sfesnic Negru, Cu 3 Brate, Din Rasina Sfesnic Negru, Cu 3 Brate, Din Rasina
-22 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic negru, cu 3 brate, din rasina -  face parte din categoria produselor de interior, cu un rol decorativ extraordinar. Un astfel de obiect va infrumuseteaza casa putand fi plasat in sufragerie sau in dormitor. Caracteristici principale ale acestui produs:are un rol util;are un design foarte fru..
83,00 Lei 107,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
 Suport din ceramica pentru lumanare alb - Avand un rol decorativ deosebit, suporturile pentru lumanare va ajuta sa creati o ambianta placuta in locuinta voastra. Madira va recomanda cu incredere acest suport alb pentru o lumanare decorativa. Suportul are un design vintage, este de culoare alba, si ..
64,00 Lei
LUMANARE GRI RUSTICA MINGE D10Dimensiuni     D. 10 cmMaterial     CEARA..
23,00 Lei
LUMANARE PARFUMATA NINA, AROMA FLOARE TIARA 7X10Dimensiuni     D. 6,5 x H. 10 cmMaterial     CEARA..
17,00 Lei
LUMANARENEAGRA RUSTICA ROTUNDA 6.8X14Dimensiuni D. 7 x H. 14 cmMaterial CEARA..
22,00 Lei
SET 2 SUPORTURI LUMANARI GINKGOCuloare: NEGRUDimensiuni: S : D. 9,2 x H. 13 cm, M : D. 11 x H. 17 cmMaterial: FIER/STICLAGreutate: S : 0,2 kg / M : 0,32 kg..
59,00 Lei
Set doua sfesnice crom negruMaterial: metalInaltime: 28cmPretul este per set...
189,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu cu cinci brateMaterial: metalInaltime: 21cmLatime brate: 23cmPentru lumanari cu diametru 2.5cm..
189,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu cu trei brateMaterial: metalInaltime: 21cmLatime brate: 23cmPentru lumanari cu diametru 2.5cm..
119,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 89 (3 pagini)

Sfesnicele sunt obiecte decorative, speciale pentru orice locuinta amenajata cu mult stil. Un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va transforma aspectul mesei voastre si care va reda acea atmosfera calda si primitoare. 

Daca va doriti sa creati o atmosfera unica pentru serile petrecute alaturi de familie sau de persoana iubita, va recomandam sa parcurgeti catalogul Madira cu sfesnice pentru locuinta cu un singur brate sau mai multe. Acestea vin in forme si dimensiuni diferite si sunt realizate din lemn, bronz, sticla, argintate si alpaca. Sfesnicele pot fi un cadou foarte apreciat de catre persoanele rafinate ce folosesc aceste tipuri de articole decorative in locuinta lor. Suport lumanari .