Categorii
Cosul tau

Sfesnice

Datorita decretarii starii de urgenta, toate comenzile plasate vor fi procesate la ridicarea restrictiilor.
Va multumim pentru intelegere! Echipa Madira.ro
Producător: madira
Set Doua Sfesnice Argintate Bogat Decorate - Este compus din doua sfesnice elegante argintate. Cu ajutorul acestui set, puteti sa-i pregatiti persoanei iubite o masa romantica in doi. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient placut, dar si prin pri..
128,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Set 2 sfesnice, argintii, cu model elegant in relief - este compus din doua sfesnice, din metal, de culoare argintie. Cu ajutorul acestui set, puteti sa-i pregatiti persoanei iubite o masa romantica in doi. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient ..
82,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic alb cu un brat din metal Dakota - este un accesoriu decorativ, care poate fi folosit, cu succes, pentru a completa armonios un decor elegant, cum ar fi cel de nunta sau botez. Acest sfesnic alb poate fi ornat cu diferite aranjamente.Caracteristici principale ale produsului:este elegant si mo..
79,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic argintiu cu 5 brate, model lucios si elegant - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii famil..
330,00 Lei
Sfesnic argintiu cu trei brate si cu gravura deosebita Sfesnic argintiu cu trei brate si cu gravura deosebita
-23 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic argintiu cu trei brate si cu gravura deosebita - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant, argintiu, cu 3 suporturi pentru lumanari. Sfesnicul are un deosebit luciu argintiu, este realizat din metal, si se face remarcat printr-u..
149,00 Lei 193,00 Lei
Sfesnic auriu cu 5 brate si model impunator Sfesnic auriu cu 5 brate si model impunator
-19 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic auriu cu 5 brate si model impunator -  face parte din categoria obiectelor decorative de mare finete si eleganta. Acest produs se remarca printr-o nota eleganta cu totul aparte, fapt ce reiese din fiecare detaliu continut si din luciul auriu specific. Este un sfesnic decorativ pentru salile ..
280,00 Lei 345,00 Lei
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic cu un brat, model aparte, din alama - face parte din categoria produselor de interior, cu un rol decorativ aparte. Un astfel de obiect va infrumuseteaza casa, putand fi plasat, cu succes, in living sau in dormitor. De asemenea, poate fi o idee inspirata de cadou, de casa noua, pentru niste p..
64,00 Lei
Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale
-15 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant cu 5 brate inguste si cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei si..
282,00 Lei 330,00 Lei
Sfesnic elegant, argintiu, cu 5 brate pentru lumanari
-15 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic elegant, argintiu, cu 5 brate pentru lumanari este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familie..
149,00 Lei 175,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic elegant, auriu, cu 5 brate inguste si cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii fam..
365,00 Lei
Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente
-12 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic metalic argintiu cu 3 brate, decoratiune evenimente - este un obiect decorativ, special conceput pentru a intregi efectul spectaculos al decorului unei sali elegante de evenimente. Sfesnicele decorative au un farmec aparte datorita utilitatii lor, prin crearea unui ambient placut, dar si pri..
259,00 Lei 295,00 Lei
Sfesnic modern, argintiu, cu 3 brate pentru lumanari Sfesnic modern, argintiu, cu 3 brate pentru lumanari
-25 %
Producător: madira-in-stoc
Sfesnic modern, argintiu, cu 3 brate pentru lumanari - este realizat din metal de culoare argintie cu aspect lucios. Acest sfesnic are o forma moderna printr-o dispunere a celor trei brate sub forma de S. Suportul elegant se poate folosi la mesele festive si va fi, cu siguranta, piesa centrala din i..
109,00 Lei 145,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic spirala cu 5 brate si cristale detasabile - face parte din categoria obiectelor decorative de mare finete si eleganta. Acest produs se remarca printr-o nota eleganta cu totul aparte, fapt ce reiese din fiecare detaliu continut si din luciul auriu specific. Este un sfesnic decorativ pentru sa..
355,00 Lei
Suport lumanare cu brat mic, argintiu, si cristal Suport lumanare cu brat mic, argintiu, si cristal
-15 %
Producător: madira-in-stoc
Suport lumanare cu brat mic, argintiu, si cristal -  este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are u..
159,00 Lei 188,00 Lei
Suport lumanare, argintiu, cu un brat, design unic cristale Suport lumanare, argintiu, cu un brat, design unic cristale
-23 %
Producător: madira-in-stoc
Suport lumanare, argintiu, cu un brat, design unic cristale - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsu..
199,00 Lei 260,00 Lei
Suport mediu, pentru o lumanare, argintiu, cu cristale Suport mediu, pentru o lumanare, argintiu, cu cristale
-20 %
Producător: madira-in-stoc
Suport mediu, pentru o lumanare, argintiu, cu cristale - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:a..
169,00 Lei 210,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare Belinda - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design creati..
189,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare Belinda - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design creati..
189,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare rotund Aurora - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design ..
69,00 Lei
Producător: madira
Suport pentru lumanare rotund Graci - este o piesa ideala pentru aranjarea mesei in familie sau pentru un cadou special. Acest sfesnic ofera suport pentru o lumanare si este tot ce aveti nevoie pentru a aduce o nota eleganta mesei voastre.Caracteristici principale ale produsului:are un design c..
79,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale BabelSfesnic auriu cu bila in mijloc - Pregatirea mesei este un moment cu adevarat special pentru fiecare familie. Atunci cand toata lumea se reuneste, in jurul mesei, va doriti ca nici un detaliu sa nu ramana la intamplare. De aceea, un sfesnic deoseb..
169,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale FeliceSpecial creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
125,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale JaniceSpecial creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
148,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu - suport aranjamente florale Malia - Special creat cu dublu rol - suport pentru lumanari sau suport pentru aranjamente florale. Este metalic 100% si de o foarte buna calitate. ..
165,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu cu 6 brate pentru lumanari si cristale decorative - Va doriti un sfesnic deosebit pentru o atmosfera aparte acasa? Madira va recomanda acest sfesnic elegant cu 6 suporturi pentru lumanari sau pentru flori. Sfesnicul are un deosebit luciu auriu si este accesorizat cu cristale pentru un ..
480,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic auriu, suport lumanare cu accesoriu cristal - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa cen..
260,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic cu 5 brate, auriu, si accesorii cristale - este un obiect decorativ ideal, care va infrumuseta orice incapere a locuintei voastre. Cu ajutorul unui sfesnic, veti putea crea acea atmosfera intima si romantica de care aveti nevoie sau puteti organiza o cina placuta alaturi de membrii familiei ..
380,00 Lei
Producător: madira
Sfesnic decorativ, auriu, cu bila de cristal pe mijloc - face parte din categoria produselor decorative de calitate, in care se pot aseza lumanari sau flori decorative. Acest model de sfesnic are un luciu auriu si este decorat cu o bila de cristal in partea din mijloc. Poate fi folosita drept piesa ..
260,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Bella - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijlo..
225,00 Lei
Producător: madira
Suport aranjamente florale - Seris - are o forma deosebita si este accesorizat cu o bila in mijloc. Acest suport unic pentru flori va fi piesa centrala si cea mai eleganta a oricarei mese pe care va fi amplasat.are un design elegant;are un luciu deosebit;este accesorizat cu o bila in mijloc;ofera su..
188,00 Lei
Producător: madira
Suport auriu pentru flori - Malena - Va doriti un suport deosebit pentru flori sau lumanari? Madira va recomanda, cu incredere, acest model de suport auriu pentru flori care are in componenta sa siraguri de cristale . Produsul se remarca prin detalii fine si un luciu auriu deosebit. Caract..
95,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 148 (5 pagini)

Sfesnicele sunt obiecte decorative, speciale pentru orice locuinta amenajata cu mult stil. Un sfesnic deosebit poate fi accesoriul care va transforma aspectul mesei voastre si care va reda acea atmosfera calda si primitoare. 

Daca va doriti sa creati o atmosfera unica pentru serile petrecute alaturi de familie sau de persoana iubita, va recomandam sa parcurgeti catalogul Madira cu sfesnice pentru locuinta cu un singur brate sau mai multe. Acestea vin in forme si dimensiuni diferite si sunt realizate din lemn, bronz, sticla, argintate si alpaca. Sfesnicele pot fi un cadou foarte apreciat de catre persoanele rafinate ce folosesc aceste tipuri de articole decorative in locuinta lor.