Zeita justitiei din bronz mica

Zeita justitiei din bronz mica, cu ochii acoperiti si tinand in maini o sabie si o balanta, iar la picioarele ei se afla un sarpe.
Aceasta zeitate provine din mitologia greaca, fiind cunoscuta sub numele de Themis si avea un rol de a asigura ordinea. Numele ei era adesea asociat cu zeita pamantului, mama ei fiind Gaia si era considerata zeita profetiilor si juramintelor.

Aceasta statueta din bronz cu zeita justitiei este un simbol al autoritatii, dreptatii si puterii si poate fi oferit ca si cadou avocatilor, judecatorilor, procurorilor, politicienilor sau chiar doctorilor. 
Fiind realizata integral din bronz si cu mare atentie la toate detaliile, aceasta statueta cu zeita justitiei provine din India si este de o calitate superioara.

Caracteristici
Lungime 13 cm
Latime 11.5 cm
Inaltime 26 cm
Culoare Auriu - bronz
Material Bronz

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Momentan luam in considerare doar comenzile facute Online. Este foarte simplu de facut comanda. Doar trebuie sa apasati butonul Adauga in Cos, apoi Apasati Finalizare comanda si va introduceti datele de livrare.

NU TREBUIE SA VA FACETI CONT! Avem nevoie doar de datele de livrare.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii produselor prezentate pe site, a neconcordantei intre comenzile pe care le-ati efectuat si ce urmeaza sa primiti sau ca imaginile produselor de pe site nu corespund realitatii. 

Pentru ca ne respectam partenerii si drepturile lor, ne conformam legislatiei in vigoare. Astfel, orice produs cumparat de pe site-ul www.madira.ro poate fi returnat in termen de 14 zile de la cumpararea lui. 

De ce? Deoarece "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"(Ordonanta nr. 130/2000). 

Denuntarea contractului se face in scris si este valabila doar in cazul persoanelor fizice. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Renuntarea se poate face doar in cazul in care produsul a fost livrat cu ajutorul unei firme de curierat sau Posta Romana. 

Produsul returnat trebuie sa aibe ambalajul originaltoate accesorii si etichetele intactesa nu fie deteriorat, iar asupra sa se regaseasca toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre www.madira.ro (Aceaste cerinte fac dovada cumpararii produsului de la noi.) 

Pentru a consulta intreaga documentatie referitoare la denuntarea unilaterala a contractelor, va invitam sa lecturati Ordonanta Guvernului 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, precum si Legea 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Pentru orice detalii sau neclaritati in ceea ce priveste denuntarea unilaterala a contractelor si returnarea produselor, va rugam sa ne accesati si urmatoarea pagina: Termeni si Conditii

Cu drag, Echipa madira.ro

Zeita justitiei din bronz mica

  • Cod produs: MAD23318
  • Disponibilitate: Stoc Furnizor
  • 360,00 Lei

madira - banii inapoimadira - transport gratuit


Etichete: Zeita, justitiei, din, bronz, mica, Zeita justitiei din bronz mica